ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu I. Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/12/2007
Roger napsal:
Pokud nikdo nebude umět poradit, zkusil bych alespoň e-mail z kontaktů, uvidíš, jestli budou raegovat...

Jj, díky, už jsem to včera zkoušel... Jen jsem byl netrpělivý, protože mi napsali až dnes :). A kdyby to náhodou zajímalo, fungují a posílají i od ČR.
"Life is dust."
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/30/2009
Lokace: Nymbursko
Hm, na tadgear.com na mě vybafli s poštovným 85$. To mi přijde docela dost, když jsem tam před pár roky platil asi 30$.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/30/2008
Lokace: Czech Republic
fox napsal:
Hm, na tadgear.com na mě vybafli s poštovným 85$. To mi přijde docela dost, když jsem tam před pár roky platil asi 30$.

Tak to odpovídá balíku cca 6-8kg dle služby.
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/30/2009
Lokace: Nymbursko
I s obalem bych se vešel do 2.5kg. A objemné to také není. No, holt ceny asi nejdou nahoru jen tady.
218$ a k tomu 85$ za poštu....
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/25/2009
Lokace: Slovakia-Žilina
Zdravim nebudete niekto objednavat z www.knifeworks.com chcel by som odtial len http://www.knifeworks.com/kershawsantokuchefsknife7.aspx polovicu poštovneho zaplatim. Ak by sa niekto nasiel tak PM.dakujem Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/17/2006
Nemáte někdo zkušenosti s tzv. asistovaným nákupem z US/Canada?
Nejde ani tak o provizi, kterou si místní firma účtuje, spíš o minimalizaci rizika ztráty, poškození, vykradení zásilky, zneužití čísla karty a pod.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/10/2008
waitman napsal:
Nemáte někdo zkušenosti s tzv. asistovaným nákupem z US/Canada?
Nejde ani tak o provizi, kterou si místní firma účtuje, spíš o minimalizaci rizika ztráty, poškození, vykradení zásilky, zneužití čísla karty a pod.

Jeden známý kupoval nedávno z USA notebook od firmy Alienware v hodnotě přes 2000 USD. Využil přitom nabídky firmy http://www.dovozusa.cz . Podle jeho slov vše proběhlo v pořádku. Asi lepší než to popisovat vlastními slovy hodím odkaz na jeden herní web, kde celou problematiku nákupu se zmíněnou firmou popsal. http://dasnet.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=13526
Posláno:
Pozorovatel
Díky, přijde mi to jako dobrá alternativa k "běžnému" nákupu, kdy prostě z nějakého důvodu
- nejčastěji proto, že mi v tom lítaj nemalé peníze - chci mít pojistku a platit až když je zboží v ČR. Ok
Posláno:

Pokročilý
waitman napsal:
Díky, přijde mi to jako dobrá alternativa k "běžnému" nákupu, kdy prostě z nějakého důvodu
- nejčastěji proto, že mi v tom lítaj nemalé peníze - chci mít pojistku a platit až když je zboží v ČR. Ok

Ale tady zaplatíš peníze před objednáním i s provizí a až firma tvé zboží obdrží, tak jen doplatíš poštovné do ČR. Jinak to ani fungovat nemůže, protože by si to kupující mohl rozmyslet.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/28/2009
Lokace: Slovakia, Pobrežie Slotoviny
Leviathan6 napsal:
Zdravim nebudete niekto objednavat z www.knifeworks.com chcel by som odtial len http://www.knifeworks.com/kershawsantokuchefsknife7.aspx polovicu poštovneho zaplatim. Ak by sa niekto nasiel tak PM.dakujem Happy

zdravím rodáka zo ZA, uvažujem o tom, že sa možno pridám k objednávke, to by bolo zas o niečo lacnejšie postovné, čím nás bude viac, tým lebšie, ja uvažujem nad http://www.knifeworks.com/kershawtyradetitaniumwcarbonfiberinlays.aspx Ak by niekto vedel o lebšej cene za Tyrade, bolo by fajn.
Posláno:
Pozorovatel
langl napsal:

Ale tady zaplatíš peníze před objednáním i s provizí a až firma tvé zboží obdrží, tak jen doplatíš poštovné do ČR. Jinak to ani fungovat nemůže, protože by si to kupující mohl rozmyslet.

Jo, máš pravdu, teď jsem pořádně kouknul na ten web, platíš předem.
Takže - když se něco se zásilkou stane(ztratí se), co potom? Vrátí peníze?
Několikrát už jsem zde registroval, že lidi měli smůlu a balík nedorazil.
Je to prostě jedna z možností, jak objednat z US, ale jak říkám zkušenosti osobní nemám, tak nechci mystifikovat.
Posláno:

Pozorovatel
nenajde sa tu nikto, kto sa chystá objednávať nejaké nože cez www.knifeworks.com ??????
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Lokace: Slovan... (ka)....
waitman napsal:
langl napsal:

Je to prostě jedna z možností, jak objednat z US, ale jak říkám zkušenosti osobní nemám, tak nechci mystifikovat.

Ahoj tak jsem také včera večer vyzkoušel asistovaný nákup z USA, celá ta sranda, tedy jejich provize stojí necelé tři stovky, platí se v čechách na český účet což chápu jako výhodu, ale platí se předem, což už mi tak výhodné nepříjde, ale docela to chápu. Hned při registraci dostanete zdarma adresu v USA kam si můžete nechat posílat balíky z různých obchodů, zabalit do jednoho atd. a nechat poslat domů. Nicméně firmu záměrně neuvádím, dokud nebudu mít Kydex na stole, nikomu reklamu dělat nebuduWink
Čus Gw
Posláno:

Pokročilý
waitman napsal:
langl napsal:

Tak balík nemusí dorazit ani v ČR. Já koupil na aukru brožuru asi 30 stránek za 20Kč a přišlo mi nesmysl nechat si to poslat doporučeně, když mi kdejaký reklamní blud přijde, tak jsem to nechal zaslat normálně a brožura je fuč.Laugh
Chybami se člověk poučí.

Express Mail je automaticky pojištěný myslím na 100USD a dále to je takto:

* pojištění na částku $100 je zdarma

* pojištění na částku $200 stojí $0,75

* pojištění na částku $500 stojí $2,10

* dále se připočítává $1,35 za každých dalších $500 pojištění

* maximálně do $5000
Tak myslím, že se vyplatí si to připojistit, protože to je již směšná cena a pozor si dá i česká pošta.

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Lokace: Zašová
pánové zběhlí v lození po světových serverech, nevíte, jestli je dneska ještě koupitelné tohle?

neb z toho co píše na webu objednávky nepřijímá, nevím ani kolik jich vyrobil atd..
docela mě zaujal, šel by i vyrobit, až na ty střenky, tam mě nenapadá jak na ně..

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2008
Lokace: Nitra
To je predsa prerobený Kershaw Junkyard Dog. Len neviem posúdiť či I. alebo II.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Lokace: BB
baratona napsal:
To je predsa prerobený Kershaw Junkyard Dog. Len neviem posúdiť či I. alebo II.

ejha ten tim galyean je ale parchant takto kopirovat dizajn od kershawa Beating
alebo to bolo naopak a v ramci kolaboracie ? Laugh
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2008
Lokace: Nitra
To bude len nejaká spolupráca. On nezmenil ani ten kershawovský klip, ani celé meno noža.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Lokace: BB
no to bude asi tym ze tim pre kershaw pracoval od roku 2001 ako zamestnanec Laugh
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pozorovatel
Samurai napsal:
pánové zběhlí v lození po světových serverech, nevíte, jestli je dneska ještě koupitelné tohle?

neb z toho co píše na webu objednávky nepřijímá, nevím ani kolik jich vyrobil atd..
docela mě zaujal, šel by i vyrobit, až na ty střenky, tam mě nenapadá jak na ně..

skúsa sa informovať priamo na mail http://www.galyeancustom.com/contact.html
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum