ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/2/2008
Lokace: de to je to jižně
kilosunky napsal:
nie nie - ladybug je LIENKA LaughApplause

LIENKA = beruška (Slunéčko)Wink
A teď už zpět k pavoukům...
______________________________________________________________________________________
Zříceniny, ty z těch šutrů, to je moje.
______________________________________________________________________________________
mrGreen Svět bez špagátu je jen chaos. R.Smuntz mrGreen
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/3/2008
Lokace: Praha
Dušan napsal:
kilosunky napsal:
nie nie - ladybug je LIENKA LaughApplause

LIENKA = beruška (Slunéčko)Wink
A teď už zpět k pavoukům...

Já mám berušky a vážky moc rád Happy . Tak sem hned jednu krásnou vážku sněžnou hodím Wink .

MyKnife vložil tyto přílohy:
dragonfly_white4.jpg.jpg
dragonfly_white6.jpg.jpg
dragonfly_white8.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/30/2008
Lokace: Czech Republic
MyKnife napsal:

Já mám berušky a vážky moc rád Happy . Tak sem hned jednu krásnou vážku sněžnou hodím Wink .

Mrkni o jednu stranu zpět. Happy
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
MyKnife napsal:

A já Ti sem hodím buginu...Happy a končím OT.

Dušan vložil tyto přílohy:
P1010179.JPG.jpg
P1000434.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
langl napsal:
MyKnife napsal:

Mrkni o jednu stranu zpět. Happy

Ježiš a Marijá ... skleróza pokračuje Laugh .
Dušan: náhodou mě se to líbí Happy . To jsi fotil ty?
Posláno:

Štamgast
To jsem rádHappy - mě takyGrin - jj fotil jsem to - berušky jsou taky moje oblíbené.
Mám rád makrosvět, ikdyž by to chtělo lepší výbavu. No třeba jednou.Happy

Posláno:

Štamgast
Taky mám makra rád a fotím spíš nože Happy . Focení mě mě moc baví. Výbavu na to mám víceméně průměrno a makro oběktiv žádnej Neutral .

chokwe.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/29/2008
Ahojte, na predoslej strane niekolko uzivatelov spominalo stranky hakov.sk. Chcem sa spytat, ci nemate na nich nejake dalsie referencie. Maju na nase pomery fakt dobre ceny - napr. Paramilitary za 146 euro (cca 3700 kc).
Normalne uvazujem, ze si objednam Spyderco! Happy Spyderco sa mi nikdy nepacilo, este pred rokom som ho v podstate ignoroval, ale poslednu dobu sa mi niektore ich noziky celkom pozdavaju Wink
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/24/2009
Lokace: Slovakia
mikoo napsal:
Ahojte, na predoslej strane niekolko uzivatelov spominalo stranky hakov.sk. Chcem sa spytat, ci nemate na nich nejake dalsie referencie. Maju na nase pomery fakt dobre ceny - napr. Paramilitary za 146 euro (cca 3700 kc).
Normalne uvazujem, ze si objednam Spyderco! Happy Spyderco sa mi nikdy nepacilo, este pred rokom som ho v podstate ignoroval, ale poslednu dobu sa mi niektore ich noziky celkom pozdavaju Wink

No ja mam od nich objednane 2 noze a to Enduru 4 G10 a Delicu 4 FRN wave. Zatial teda este cestuju z USA, doma ich budem mat cca za dva tyzdne. No doterajsia komunikacia mailamy super, odpovedaju na maily do 24 hodin. Majitel firmy ma pravdepodobne noze ako "konicek", jeho hlavna "zvinost" je zo strojarskych produktov, takze z predaja nozov nezije a mozem mat aj ceny z minimalnym ziskom. Co sa tika Slovenska, tak bezkonkurencne. Ceny fakt dobre, treba si aktualnu cenu overit. Skladom maju viac modelov, nemaju problem objednat ani novinky. Postovne je 4 eura. Takze podstatneako to vsetko dopadl, bude az pridu. Wink
Daj ma dole, chcem byť hore!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/6/2008
Lokace: Tanvald-Sudety
Hoj, nikdy jsem nebyl moc velkým příznivcem Spyderec, zvlášť po zkušenostech s Endurou a Military ohledně jejich zpracování a křehkosti, no ale neodolal jsem a pořídil jsem si Sage CF a musím tedy uznat že tento nožík mě tedy dostal, potřeboval jsem něco menšího, lehčího a Sage je přesně co jsem hledal, pojistka linerlock, ocelové příložky, ocel S30V, lehký a i když mám dlaně jak střihoruký Edward tak se mi skvěle drží. Jediné co bych vytknul je drátkový klip, který dost vyčnívá z profilu a za druhé nejde přehodit k hlavnímu čepu, kde klipy nosím. Jinak jak jsem řekl parádní nožík, který nedám z ruky. Zatím samá chvála.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
jerry napsal:
Jsem rád, že jsi spokojen.. Wink Mne takhle kousnul pavouk jménem Gayle Bradley a musím říct, že ten mě opravdu dostal na kolena. Špičkové zpracování, bez vůlí, jedovaté ostří, dostatečně masivní. Jen nějak nemůžu zjistit detaily k oceli CPM M4. Střídá se v kapse se Stretchem ve verzi FRN a VG 10, což je taky fajn nožík, velikostí někde mezi Endurou a Delicou. V dohledné době umístím obrázky, protože slušná fotka řekne víc, než čtyři řádky slov.

stretch sa mi fakt paci..ako je na tom s volou? dost vazne nad nim do buducnosti uvazujem, ale ak bude na tom podobne ako niektore ine modely, tak ho pustim z hlavy..dik za odpoved.. Happy
Posláno:

Štamgast
traffic_juzz napsal:

stretch sa mi fakt paci..ako je na tom s volou? dost vazne nad nim do buducnosti uvazujem, ale ak bude na tom podobne ako niektore ine modely, tak ho pustim z hlavy..dik za odpoved.. Happy

Stretch je na tom ostatně jako většina nožů Spyderco velmi bledě. Vůle jsou obrovské. Nejde otevřít a když už ho otevřeš, tak se okamžitě zavře. Pojistka vůbec nedrží a střenky se záhy odchlypují až odpadnou úplně. Nejdýl tak do dvou dnů. Čepel je křivá a drolí se ostří. Japonci jsou vyhlášení šlompáci a Spyderco má po celém světě špatnou pověst Wink .
Raději to pusť z hlavy mrGreen .

Dám sem pár fotek toho příšerného nože:

stretch_CF1.jpg.jpg
stretch_CF2.jpg.jpg
stretch_CF3.jpg.jpg
stretch_CF4.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/13/2009
Lokace: Czech Republic
Kasprik napsal:
Hoj, nikdy jsem nebyl moc velkým příznivcem Spyderec, zvlášť po zkušenostech s Endurou a Military ohledně jejich zpracování a křehkosti, no ale neodolal jsem a pořídil jsem si Sage CF a musím tedy uznat že tento nožík mě tedy dostal, potřeboval jsem něco menšího, lehčího a Sage je přesně co jsem hledal, pojistka linerlock, ocelové příložky, ocel S30V, lehký a i když mám dlaně jak střihoruký Edward tak se mi skvěle drží. Jediné co bych vytknul je drátkový klip, který dost vyčnívá z profilu a za druhé nejde přehodit k hlavnímu čepu, kde klipy nosím. Jinak jak jsem řekl parádní nožík, který nedám z ruky. Zatím samá chvála.

Naprostý souhlas a mně nevadí ani ten klip, mám Sage CF cca půl roku a nedám ho z ruky, vlastně kapsy Happy

traffic_juzz: Plně chápu, já mám doma v šuplíku BM710 s vůlí v Axisu a už bych si Benchmade nekoupil.
Posláno:

Štamgast
Dav napsal:
Chlapi, si každej kupte co vám vyhovje, to pro vás bude totiž nejlepší .-)
Měl bych dotaz: Nevíte něco o příprave Para Military 2 ?
Zachytil jsem lakonickou zprávu na netu, ale už to nemohu nikde najít..
Díky Dav

Ano Paramilitary 2 se připravuje, ale zatím toho moc konkrétního není. měla by být na něm nová pojistka, kterou si nechal patentovat Sal Glesser.

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/23/2008
Lokace: Brno
Tak tohle Yojimbo bych si nerad nechal utéct. Pokud se tedy bude vyrábět. Líbí se mi i to původní. Ještě se sem tam nějaké objeví třeba na Ebay. Ovšem za nekřesťanské peníze.Cool
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/3/2005
To nové Yojimbo je hodně povedený nožík. Dejte vědět až bude v prodeji.
Posláno:
Pozorovatel
Jerry z čeho je liner a příložky - je to ocel nebo titan?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/25/2008
Lokace: Olomouc
Když už se tu mluví o Paramilitary 2, ví někdo něco určitého?Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Lokace: Těšín / Krakow
Gonza napsal:
Rahmed napsal:
Ale dosti bylo hrachu na zeď naházeno...přikládám pravděpodobný výsledek spolupráce Perrin-SpydercoCool

Není to nějaká mýlka?Tenhle nožík je,jestli se nemýlím,práce francouze jménem Sacha Thiel...

Byl jsem unešen ladností nože a podcenil vyhledání informací...Happy
Takže: z toho, co jsem nalezl vyplývá, že tvůrcem designu je Perrin ve spolupráci s Perottim a posléze Perrin požádal o výrobu mladého talentovaného nožíře jménem Sacha Thiel...proto se v názvu tohoto nože objevila zkratka PPT - Perrin, Perotti, Thiel...
Spyderco se zabývá výrobou prototypu na základě Perrrinova designuWink

Nechť jsou všechny bytosti šťastny...
Posláno:
Pozorovatel
Chlapi, máte někdo bližší info o novém modelu Perrin-Spyderco...
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum