ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Malej nožík Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/14/2008
Lokace: Czech Republic
Díky moc Dixie, chtěl bych se zetat, předpokládám, že k FH9 není pouzdro, ale jen clips. U takových mrňavých kudliček snad ale clips nepotřebuju. Ono to bude spíš o filosofických otázkách, zda clips ano či ne. Mě u TK3 absolutně vyhovuje pouzdro, nožík je tak maličký, že ho do kapsy schovám vždyky i bez clipsu(a to mám problém ho z kapsy ((kterou mám vždycky))vylovit Applause ), a díky mini pouzdru na pásku mám pocit, že kudla snad nejde nikdy ztratit a vypadá to nějak ani civilně. A tak se ptám, má fh9 ve výbavě taky pouzdro? Nebo je nůž určen na nošení jen s clipsem? Díky tk3 si pouzdro nedokážu vynachválit-vím, že opravdu kudla NIKDY nevypadne a vypadá to navíc tak nějak civilně, nenápadně. Což je mimochodem proti většině sériových nožů dosud moc nerespekovaná praktická výhoda. Přece jen, na co u zavíracího nože ten kus železa potřebuju?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Lokace: Beroun
Máš pravdu, FH9 nemá pouzdro. Ale je to o osobních preferencích, já mám raději klip, můžu si nožíček cvaknout kdekoli, nejsem limitovaný pouzdrem. Proto u mě FH9.(a navíc boží tvar čepele...) Jinak jako přepravní obal mám místo krabky pouzdro od jednotužkovýho Fenixe, pasuje tam dokonale.Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/6/2010
Lokace: tam co Bruins
Klip mi u FH9 zatim prijde o dost lepsi nez u PXL. Nozik je to vazne moc peknej a ostrej jaxvina.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/6/2010
Lokace: tam co Bruins
FH9 v porovnani s PXL

Příloha / Přílohy:
FH9_PXL.png (536kb) staženo 103 time(s).

Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum