ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
17.6.2012 - Nože Ostrava Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/15/2008
Lokace: Ostrava
Tak to potěš koště, loni chtěli kolik? Myslím že 8 pětek ne ? Beating
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
Lokace: Praha
Kluci, já teda nevim... 80 korun a nahazujete smajlíky s bejsbolkama a zamračené ksichtíky - jakože drahota... no teda... KO to vám přijde drahé?!!! někdy něco uspořádejte mládenci...
Páchejte dobro, bez ohledu na to, co říká zákon.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/7/2011
Lokace: Okolo Frýdku..
Hampxrx-díky za odkaz,už jsem se koukal i na fotky z minulých ročníků.Doufám že se tahle akce povede i letos.Cenu vstupného vůbec neřeším(za pokec u doktora dáš 30,- a bez protestů Oh No ) přece to organizátoři nezaplatí ze svého.Nevím sice kdo je admin stránek ale má tam chybku na tlačítku " Straré stránky " ale to jen tak Wink
My life, my rules! No pain,no game!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/23/2011
Lokace: Frýdek Místek
Taky nevím kolik je vstupné a souhlasím s Lotrem, že cenu neřeším, dovedu si představit co to je organizovat všechno a kolik stojí pronájem prostor a podobně a do stovky je to celkem rozumná cena. Mějte se fajn a snad se tam uvidíme.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Lokace: NJ-Jeseník nad Odrou- Hůrka
jsem v práci Cry
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/24/2009
Vzhledem k tomu, že organizátor má zájem výstavu posunout dál (přísnější výběr vystavovatelů) a konečně opustil malé a blbě osvětlené Corrado, tak si myslím, že navýšení vlezného je v pohodě.
Ja jestem Kowalski, a to jest pani Kowalska, innej nie chcę.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/12/2010
Lokace: Czech Republic, Ostrava
Souhlas prostě těch 10 korun navíc není taková hrůza. Jeslti to bylo 80 na malém a blbě osvětleném koradu, tak 90 na lepích prostorech je fajn.
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/24/2011
To mi taky nevadí. Když to bude na jiné úovni tak to beru.Happy V Korádu se navíc zvyšovalo vstupné a klesal počet vystavujících.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/23/2011
Lokace: Frýdek Místek
A má být super počasí, Oskar má prat o stošest, takže na nádvoří zámku to bude nádhera a pivo poteče proudem Applause a lidi by taky mohli přijít na čumendu a i pusti nějakou kačku za kudly.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/7/2011
Lokace: Okolo Frýdku..
Safra,furt jsem nikde neobjevil seznam těch co tam mají dojet prodávat a vystavovat Sad Neví někdo jestli na tuhle akci dorazí Jan003 s keramikou,že bych ušetřil na poštovném a tím pádem by mi zbylo víc peněz na chmelomok Grin
My life, my rules! No pain,no game!
PRC
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/18/2007
Lokace: Brno
...bavil sem se s Jan003 v Brně na výstavě, do Ostravy nedorazí :(
Také po něm ještě něco chci....
Tak se uvidíme na výstavě kudélek.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Lokace: Czech Republic
FildaS napsal:
Souhlas prostě těch 10 korun navíc není taková hrůza. Jeslti to bylo 80 na malém a blbě osvětleném koradu, tak 90 na lepích prostorech je fajn.
To teda , v koradu jsem na výstavě byl a zařekl jsem se , že do Ostravy už nepojedu (stejně jako do Brna k Maděričovi ) no a stačí změnit prostory popřípadě pořadatele a vše je jinakOk . Kluci nasypte sem nějaké fotky ať z toho něco mámWink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/12/2010
Michal.Vl napsal:
FildaS napsal:
To teda , v koradu jsem na výstavě byl a zařekl jsem se , že do Ostravy už nepojedu (stejně jako do Brna k Maděričovi ) no a stačí změnit prostory popřípadě pořadatele a vše je jinakOk . Kluci nasypte sem nějaké fotky ať z toho něco mámWink

no uvidíme zítra. má být přednádherné počasí tak se uvidí. Bude to moje první výstava kde vystavuju tak uvidíme...Happy
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Lokace: Český Těšín
Proč nikde nemají kdo bude vystavovat?? Angry
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/22/2006
Lokace: Kobeřice
Zde jsou fotky z výstavy.
OMNIS VITA SUPPLICIUM EST.....celý život je trestem
OLD
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/7/2006
Lokace: Opava
Sice jsem se zařekl, že po poslední ostravské výstavě už do Ostravy nepojedu, ale byl jsem zvědav na nové prostory a tak jsem se zajel na výstavu podívat.
Takže mé poznatky - nádvoří zámku je pěkné (za přispění krásného letního počasí),
ale chtít 70,- Kč vstupné do prostoru, kde bylo 14 vystavovatelů
(podle pořadatele 30, ale to byl asi počet stolů), no nevím.
Rád jsem se potkal a pozdravil se známými, ale to je tak vše
a tím pro mne ostravská výstava definitivně skončila.

OLD vložil tyto přílohy:
DSC03439.JPG.jpg
DSC03440.JPG.jpg
DSC03441.JPG.jpg
DSC03442.JPG.jpg
DSC03443.JPG.jpg
DSC03444.JPG.jpg
DSC03445.JPG.jpg
DSC03446.JPG.jpg
DSC03447.JPG.jpg
DSC03448.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
Lokace: Praha
na Ostravské výstavě jsem bohužel nebyl-ale podle fotek to musel být velice příjemně strávený den. krásných kudel tam byl podle fotek ranec. nechci nikoho naštvat -možná mám na hodnotu peněz jen jiný názor ... ale udělat výstavu nebo něco podobného- není tak rychlé a jednoduché jak to vypadá... člověk se minimálně po dobu od oznámení akce -do jejího zakončení mění na sekretářku , telefon mu drnčí nonstop-i v době kdy se normálně spí, mejlů asi tak milion--- a pak si počte kritiku na "drahotu"... nepamatuji si kolik stojí jízdenka na MHD v Ostravě- v Praze 32,-KČ. Pívo kolem tří pětek a zmrzlina to samé. za zmíněných 70,- korun se málokde najíte... a když si k tomu dáte něco k pití, tak vám těch pár pětek nebude stačit už vůbec... promiňte že se opakuji. možná je chyba ve mně -ale prostě mi to k pořadateli nepřišlo zrovna fér.
Páchejte dobro, bez ohledu na to, co říká zákon.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2008
Fér nefér to je otázka pohledu. Když vemete jak to vypadalo loni tak to byla hrůza, malý prostor na corradu nedýchatelno a za tohle bylo vstupné prostě moc drahé... (ano pro někoho ne, mluvím za sebe). Letos jsem tam byl vstup mě mile překvapil ( zlevnili co dodat :D ) ale i tak účast nožířů nebyla nijak velká Happy KAždopádně bych přemístění do poruby viděl jen jako jedno velké plus Happy
Lothrou za 70 kč se dá v ově najíst dobře hned na několika místech :D
Každopádně je jen škoda malé účasti vystavujících Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/2/2011
Lokace: Havířov
Kopeos napsal:
Každopádně je jen škoda malé účasti vystavujících Happy

... a díky slabé propagaci i diváků, tedy potencionálních kupujících. A o to tady snad běží, ne? Dát vlezné za stůl a nic neprodat. To těch vystavujících příště asi více nepříjede. Ale i přes to, díky za tuto výstavu všem zůčastněným Applause .

dr.bike vložil tyto přílohy:
DSC_0184.JPG.jpg
DSC_0185.JPG.jpg
DSC_0186.JPG.jpg
DSC_0188.JPG.jpg
DSC_0190.JPG.jpg
DSC_0191.JPG.jpg
DSC_0195.JPG.jpg
DSC_0200.JPG.jpg

Kdo chce, najde cestu. Kdo nechce, najde výmluvu.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/2/2011
Lokace: Havířov
... taky jsem rád viděl synky z Ostravské partie Happy . Juru, Kamila, Fildase a další.

dr.bike vložil tyto přílohy:
DSC_0198.JPG.jpg
DSC_0199.JPG.jpg

Kdo chce, najde cestu. Kdo nechce, najde výmluvu.
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum