ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Benchmade pro denni noseni? Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/24/2009
Lokace: Bratislava/Michalovce, Slovensko
DARKOFF napsal:
Ten dutak je dojebanej slusne. Nicmene materialu je tam porad dost. Ted uz mi nemuze jit moc o design, jako spis o uzitnou hodnotu. Aby dobre rezal/krajel/holil Surprised , a aby byl vzdycky po ruce. Je to vyzva !Jen pevne doufam, ze z toho neco Black vycaruje.

Ahoj, ako to vyzerá, je to opravené? Hod foto, ak už sa s nim niečo urobilo - zaujímalo by ma, či sa z toho dal ešte urobiť nôž...
In vino veritas, in pivo TAKY...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/30/2011
Lokace: Czech Republic
kilosunky napsal:
DARKOFF napsal:
Ten dutak je dojebanej slusne. Nicmene materialu je tam porad dost. Ted uz mi nemuze jit moc o design, jako spis o uzitnou hodnotu. Aby dobre rezal/krajel/holil Surprised , a aby byl vzdycky po ruce. Je to vyzva !Jen pevne doufam, ze z toho neco Black vycaruje.

Ahoj, ako to vyzerá, je to opravené? Hod foto, ak už sa s nim niečo urobilo - zaujímalo by ma, či sa z toho dal ešte urobiť nôž...

Osobně bych takový výtvor snad ani neopravoval a po mistru brusiči bych chtěl nový nůž a tento ať si nechá.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/28/2008
Lokace: Slovakia, LM-BB
Tak je to tu, namiesto 710-tky s M390, mam vdaka Laurinovi 810 Contego, ..a nelutujem! Az na trochu zubatejsi uchop, mu fakt nemam co vytknut, v ruke sedi neskutocne dobre, dobre sa s nim pracuje, ostrie zatial, po celovikendovom struzlikani je stale holiace, ten povlak na cepeli drzi perfektne, ani znamka po odreti, lowrider klip mam prvy raz, a fakt sa mi to paci, noz sa mi paci dizajnovo, no som Nadseny!Applause Ok Grin

janick vložil tyto přílohy:
IMG_4231.JPG.jpg
IMG_4232.JPG.jpg
IMG_4233.JPG.jpg
IMG_4350.JPG.jpg
IMG_4351.JPG.jpg
IMG_4352.JPG.jpg
IMG_4355.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Lokace: Praha/ Hradec Králové
Knifeworks přichystalo novou limitku, už nevyráběný Benchmade Ares v M390 Ok.

http://www.knifeworks.com/benchmade730-1202aresaxislockblackg-10handlesm390steellimitedknifeworksexclusive.aspx

Konečný nůž bude mít černou G10, bude se jednat o 400 kusovou sérii, z níž prvních 100 kusů bude v prodeji na Blade Show v Atlantě. Zbytek (a případné kusy, co se neprodají v Atlantě - haha) se rozpošle.

Nevědět co s penězi, tak už ho objednávám, Ares se mi vždy hrozně líbil.

Tyler vložil tyto přílohy:
BM7301202.jpg

"Life is dust."
SHÁNÍM GRIPTILIANA - libovolná velikost, jen s plochým (šavlovým) výbrusem, ne duťák
Posláno:

Pokročilý
Zdravim! Viete mi niekto pomoct ako a ci vobec sa da vycentrovat cepel na benchmade s axis lockom? Zistil som, ze moje Contego ma cepel v zavretom stave vychylenu na jednu stranu, nedotyka sa, je to akuat esteticka zalezitost, vid. foto. Diky

janick vložil tyto přílohy:
IMG_4371.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Lokace: Czech Republic
Zkusil bych postup jako u sebenzy. Daval sem video do jejiho vlakna. Tzn. povolit vsechny sroubky a zatlacit na rozdilnich koncich strenek. Pote dotahnout srouby. Uvidis zda ti to pomuze.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Lokace: Velké Bílovice
Opravdu EDC mrGreen

zdroj: ESEE forums

"I love the smell of napalm in the morning."
Posláno:

Pokročilý
Diky jtoxx uz som to poriesil podobnym sposobom.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Lokace: Brno
Já asi čtrnáct dní nosím na střídačku jako EDC tohohle lehce upravenýho miniGriptíka. Zatím se celkem osvědčil. Jen mu právě teď ladím pořádnou fasetku, protože ta tovární stojí za prd. Cool

Twister vložil tyto přílohy:
P1070948.JPG.jpg
P1070953.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Twister napsal:
Já asi čtrnáct dní nosím na střídačku jako EDC tohohle lehce upravenýho miniGriptíka. Zatím se celkem osvědčil. Jen mu právě teď ladím pořádnou fasetku, protože ta tovární stojí za prd. Cool

Parádní úprava, to Ty sám?

Jinak ano, co jsem poslední dobou držel v ruce nové nože od Benchmade a Spyderca tak fasety dost lítají, je to o kusu. Někdy je to jako od nožíře a někdy hrůza Confused
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/13/2012
Lokace: N/A
tak nožir asi tazko brusy seriove noze z pasuLaugh
Posláno:

Štamgast
Snad se Twister nebude zlobit, když prásknu, že střenky na jeho Griptíka mají na svědomí chlapci z www.cuscadi.de - dělají výbornou práci na různé nože.

Mimochodem, nějak se nezobrazuje fotka ve tvém příspěvku výš Confused.
"Life is dust."
SHÁNÍM GRIPTILIANA - libovolná velikost, jen s plochým (šavlovým) výbrusem, ne duťák
Posláno:

Štamgast
Přesně jak napsal Tyler. S Lukem je perfektní komunikace a práce je prvotřídní. Navíc na ni poskytují záruku. Tedy, když se vám od nich vrátí nůž a něco s vám nezdá, snaží se vše napravit. Už s nimi domlouvám úpravu dalšího zavíráku.
to Tygerstyle: No na mém posledním Kershaw byla faseta snad patnáct stupnů a křivá jako prase. Ale nic co nejde spravit...Happy
Posláno:

Štamgast
Tyler napsal:
Snad se Twister nebude zlobit, když prásknu, že střenky na jeho Griptíka mají na svědomí chlapci z www.cuscadi.de - dělají výbornou práci na různé nože.

Mimochodem, nějak se nezobrazuje fotka ve tvém příspěvku výš Confused.

zobrazuje, problém je na Vašem příjmači (sorry, jsem ajťák a mám už letitou pracovní deformaci) mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Lokace: Handlová SK
[quote=janick]Tak je to tu, 810 Contego, ..a nelutujem! Az na trochu zubatejsi uchop,

Tak tento kúsok sa mi páči.Ok Rád by som si ho omakal v ruke.Happy
Mám 610 páči sa mi 710 a 810 by som asi tiež prijal za svoju.Grin
Posláno:

Pokročilý
Gofi, ak Ta stretnem na najblizsej vystave, myslim na jesen, oslovim Ta nach si chytis...alebo ak mas cestu do BB, nie je problem omakatWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Lokace: Handlová SK
Dík za ponuku, možno 22.6. pôjdem do B.B. darovať krv. Potom sa ti ozvem.Happy
Posláno:

Štamgast
Tak jsem včera večer u televize šudlal fasetku na Griptíkovi a dopadlo to takto:

Twister vložil tyto přílohy:
P1080084.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Neválí se někomu doma přebytečný Doug Ritter alias Griptík s lepší čepelí z S30Včka? Pokud jo, dejte mi prosím vědět, nějak se mi po něm začalo stýskat Wink.

IMG_0045.JPG.jpg

"Life is dust."
Posláno:

Štamgast
Tak dlouho jsem zkoušel jiné možnosti, až jsem u něho přece jen skončil... A dobře jsem udělal. Jen ještě doladím pár hran a bude to perfektní Applause.

IMG_0001.JPG.jpg
IMG_0003.JPG.jpg
IMG_0009.JPG.jpg
IMG_0011.JPG.jpg
IMG_0012.JPG.jpg
IMG_0014.JPG.jpg
IMG_0017.JPG.jpg

"Life is dust."
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum