ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Bushcraft-život v přírodě Možnosti
EM
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/21/2008
matějka napsal:
.Myslím, že to nejsou úplně stejné kudly, ale slouží všechny perfektně.Happy

Nemám o tom pochyb...a seřadil bych to asi stejněLaugh ,akorát (Lama promine) na vrchu by byl bocoťák...ale líběj se mi i ty ostatní
...Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Lokace: Karlovy Vary
zbynek napsal:
Turista: A kde se vůbec daji věci od Alb (nemyslím jen ten samovar) koupit ? Na stránkách žádnej e-shop ani kontakty na prodejce nemají...

učinil jsem dotaz u výrobce - zde odpověďHappy :

Dobrý den,
samovar 1,2 l Vám můžeme dodat buď na dobírku nebo na základě předem uhrazené zálohové faktury.
Ceny jsou následující:
samovar = 981 Kč
přepravné = 66 Kč
případné doběrečné = 48 Kč

Ceny jsou včetně DPH, tedy konečné.
Samovary jsou skladem, takže dodání je ihned.
S pozdravem

O. Šefrová

tel.: 00420 475 223 923
fax: 00420 475 224 175
alb@alb.cz
www.alb.cz

Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Lokace: Plzeň
Mr. Smith napsal:
[quote=zbynek]Turista: A kde se vůbec daji věci od Alb (nemyslím jen ten samovar) koupit ? Na stránkách žádnej e-shop ani kontakty na prodejce nemají...

učinil jsem dotaz u výrobce - zde odpověďHappy :

D[i]obrý den,
samovar 1,2 l Vám můžeme dodat buď na dobírku nebo na základě předem uhrazené zálohové faktury.
Ceny jsou následující:
samovar = 981 Kč
přepravné = 66 Kč
případné doběrečné = 48 Kč

Tak to u nás v globusu jí mají o hodně levnější.....

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
my chceme foto!
my chceme foto!

kdzy uy to maj aj v globusu.... prosim.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Lokace: CZECHOSLOVAKIA
na www.alb.cz žádnou nabídku ani fotky těch samovarů nemají...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Lokace: Plzeň - Bory
Tady až dole je fotka a popis: http://www.alb.cz/foto/camp/Alb_esusy_cz_m.pdf
Psal jsem o něm na straně 197 a 198. Ceny souhlasí. Jinak jak píše Kraken, v Globusu v Plzni (nevím jak jinde) je mají za devět stovek...

Už ho mám doma a je to kolos... Wink
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:

Krakene - můžeš mi prosím poslat v jakém oddělení /a příp. v jakém Globusu/ ten samovar mají? Kamarád /a já taky/ se mi tam po ní pídil - oba jsme narazili na personál sice početný, ale informačně nepropustný ... Happy Happy

DíkHappy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Lokace: Plzeň
Mr. Smith napsal:
Kraken666 napsal:

Krakene - můžeš mi prosím poslat v jakém oddělení /a příp. v jakém Globusu/ ten samovar mají? Kamarád /a já taky/ se mi tam po ní pídil - oba jsme narazili na personál sice početný, ale informačně nepropustný ... Happy Happy

DíkHappy

....no přece u kotlíků, oddělení sport a věci na ryby...v Plzni někde u kasy č. 16-20 asi tak...Narazil jsem na to den po tom co si to na netu objednal Dominik....psal jsem to sem...:)
Mám se tam podívat??dnes tam asi pojedu...:)

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
mail..Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Lokace: Plzeň - Bory
Musim se pochlubit, konečně, KONEČNĚ jsem se rozhoupal a našel si batoh dle představ Happy http://www.boll.cz/index.php?cmd=page&type=52&productID=111&productType=1&categoryID=1

Ppetr vložil tyto přílohy:
001174_05_010062.gif

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/10/2011
Lokace: Czech Republic
chlapi potreboval bych pomoct...delsi dobu vybiram batoh, ktery by mel uspokojovat 99 procent mych potreb...padl mi do oka tento

http://www.ferrino.cz/item.php?zbozi=16-hunter

tusim, ze v nejakem vlakne se na nej ptal i Gero, ale nemuzu dohkledatSad nemate nekdo zkusenosti? kvalita materialu?provedeni? neni tady nejaky majitel tohoto baglu? diky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Lokace: Chodsko
Moc informací o něm asi neseženeš,není moc používanej jako expediční bágl,spíš taková lovecká klasika.Já od něj upustil.Mám už nějakej čas na delší akce Pinguin Explorer75 a velká spokojenost.Každopádně ještě dost uvažuju o tomto(viz odkaz) ,láká mě ta jednoduchost.
http://www.na-pruzkum.cz/product/gemma-expedition-75-khaki-530/
Posláno:
Pozorovatel
to gero:

jako expedak mam patagoniu od treksportu, tento potrebuju na cundry,rybareni...

gemma to je drzak ten prezije generace...obrovska vyhoda je, ze batoh ti upravi na miru, ja treba chtel msito sitky pavouka-predelali, postrani kapsy nasili...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/14/2007
Skus se mrknout na www.corazon-batohy.cz
Mám model Rock 75, a je to mazec. Hlavně je šitej z cordury.
Posláno:

Štamgast
Víš že jsem o těch kapsách na pevno u Gemmy uvažoval?Tak to je dobrý vědět.
No a na rybaření a čundry...co švéďák?Naprosto luxusní,ověřená záležitost.Bezvadně udělaný záda(perfektně to luftuje)jednoduchost a nesmrtelnost,navíc za ty prachy...Happy.Má reálně tak 45-50l,já ho na běžný vandry 2-5 dní tahám celoročně.
http://army-shop.cz/produkty/batohy---vaky---sumky-/batohy-o-obsahu-do-50l/batoh-svedsky-horal-35l/4514.html

Gero vložil tyto přílohy:
P4200008.JPG.jpg

Posláno:
Pozorovatel
a jak se nosi ten sved?po nem jsem take posilhaval...za ty penize...

jo gemma je fajn znacka...spousta lidi na ni nadava, ze zaspaly dobu, ze batohy dela 20roku stejne...pro me spis vyhoda mam rad jednoduchast, navic jsou bytelne-nesmrtelne...liby se mi, ze diky siti v brne jsou schopni provest jakekoliv upravy a hlavne servis za rezijni ceny...prodres,propalis,urves zip...posles a oni bezproblemu opravej
Posláno:

Štamgast
rainier wolfcastle napsal:
a jak se nosi ten sved?po nem jsem take posilhaval...za ty penize...
Za sebe ho můžu jen doporučit.Má jednoduchou krosnovou konstrukci s odpuženými popruhy,takže na zádech sedí bezvadně a hlavně jak jsem psal,výborně to luftuje.Žádný zbytečný kapsy,takže odpadá neustálé hledání něčeho(alespoň v mém případěHappy )Jednoduchost,funkčnost,a hlavně se na něm nemá co pokazit.Na tý fotce je tmavší-současnej model kde je zevnitř použit ještě zátěr a ten světlejší je starší model ze silného plátna.
Posláno:
Pozorovatel
gero: diky za info...jedine co me na nem mrzi je ze nema na boku popruhy, rady bych tam prichytil timto zpusobem bud pruty nebo na cundr polni lopatku a sekeru
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/1/2009
Lokace: Praha
Ja tu Gemmu 75 mam asi 10 let v černo-zelné barvě. Vlastně hned dvakrát, pač žena má svou a spokojenost maximální. A žena s ní vlastně má nachozeno mnohem víc než já (včetně měsíce v Bulharských horách (Pyrin a tak) a měsíce v Portugalsku). A drží to pořád dobře.
Posláno:

Štamgast
rainier wolfcastle napsal:
gero: diky za info...jedine co me na nem mrzi je ze nema na boku popruhy, rady bych tam prichytil timto zpusobem bud pruty nebo na cundr polni lopatku a sekeru
To se dá vyřešit.Já takhle nosím karitátu.Připnu jí klasickýma výstrojníma řemínkama ke konstrukci báglu.
het2:Dík za info,určitě to bude dobrá volba,prostě léty prověřenej batoh.

Gero vložil tyto přílohy:
P3102345.JPG.jpg

Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum