ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Ceny v kamenných obchodech a na internetu Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2010
Lokace: Ostravsko
PavelEdl napsal:
Ty stránky jsou provedením a nabídkou podobné www.trapper.cz

Díky, ty stránky znám, jsou si podobné, ale kontakty a další údaje jsou jiné.
Už se mi po 37 dnech ozvali, tak to snad dopadne dobře. Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/11/2010
Říka se, i lidé tady na foru, že nej. obchod s nožema je Nože-nůž, jednak díky cenám
a širokému sortimentu, také kvůli dobrému přístupu, no, už abych tam taky něco objednal....
2
Posláno:

Začátečník
Připojený: 8/9/2010
Lokace: Olomouc
Na tomto internetovém obchodu www.highlife.cz jsem si objednal nůž. Nejdříve se nic nedělo, pak mě někdo volal, že ho nemají, ale jak ho budou mít tak ho pošlou. Od té doby se nic neděje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Lokace: Velké Bílovice
2 napsal:
Na tomto internetovém obchodu www.highlife.cz jsem si objednal nůž. Nejdříve se nic nedělo, pak mě někdo volal, že ho nemají, ale jak ho budou mít tak ho pošlou. Od té doby se nic neděje.

To patří spíše do jiného vlákna : Koupě nože na internetu Wink
"I love the smell of napalm in the morning."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/6/2006
To je jedno kam to napíše, tady mu stejně nikdo nepomůže.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
2 napsal:
Víš proč? Protože nože, které nabízejí, nemají, teprve je objednávají odněkud, asi z Ameriky. Takhle jsem čekal na Buck tak dlouho, že už jsem zapomněl, že ho mám objednaný. Vítej v Čechách.
Medovky... další hnus!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/5/2011
Lokace: Slovakia
Fidelko napsal:
preco ked jeden noz dokazem v USA zakupit za v prepocte 4200 Sk, v CR za 4500 Sk, ale v slovenskom e-shope a dokonca velkosklade za 6700 Sk, uff Shocked Angry
/ chtel jsem delat na .sk obchodniho zastupce, tak jsem napsal do firem v Nemecku. Vysledek? SK trh je obsluhovan z pobocek v Rakousku. Dobra tedy, kaslu na vas, napsal jsem do firem hned u pristavu v Holandsku,
ze snad si zazmluvnim primeho dovozce z Azie, a vysledek? Trh na SK obsluhuje nas partner z Nemecka pres sve pobocky v EU. (Proto ty ceny). Castokrat jde zbozi na SK jeste pres Ceske firmy, coz zase zvysuje ceny. Vetsinu zisku teda berou v EU Nemci (hlavne strojirenstvi, automatizaci), prip. Holandane (typicky: kvetiny). Cim delsi preposilani z pobocky na pobocku, tim vyssi ceny.
USA uz jsou davno federace (federalni zakony = nizsi naklady), konkurence extremni, proto i nizsi ceny (+jine danove sazby, napriklad rozdil v nakladech na palivo, + hlavni pristavy maji na zapadnim pobrezi, do Ciny kousek, to Evropa ne, atd.). Noze patri pod strojirenske vyrobky, toz tak.
Ocelim vladnou Nemci, nebo Lucemburcane (vyroba a velkoobchod). Zbytek jsou ocelarny tady pobliz, jestli tam znate nejakeho slevace, nebo nekoho na autovrakovisti, tak by se dalo neco si doma vyklepat Happy. Nebo objednat ze sveta, s rizikem procleni. Clo k cene, a k teto cene jeste DPH.
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum