ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFEST - nožířský festival Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/28/2008
Lokace: Holluboovv
zbynek napsal:
Pánové - Želvo, Houně, napadla mě po ránu taková geniální myšlenka. Aby byly všechny fotky pohromadě a zájemce je nemusel dohledávat klikáním po celým vlákně, co takhle založit na rajčeti společnou galerii s názvem Knifest? Nejlíp na váš knifestovej mail a heslo pak PeeMkem fotografům, který by si v ní vytvořili samostatný alba pod svým jménem a tam fotky nasypali...

Ok Ok To je ALE naprosto GENIÁLNÍ MYŠLENKA = když budou všechny fotky pěkně pohromadě. Mě OSOBNĚ stejně ALE připadá, že fotek je hrozně MÁLO!?!?!
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
Lokace: Praha
Zbyňo fotky až se pořádně sejdou- budou nahozený na knifestovej web. na rajčeti samo můžou být taky- ale radši to mít všechno pod jednou střechou- brzo (až bude doplněnej a uzavřenej)se knifest 2012 na webu přesune do archívu k ročníku 2011 a uvolní místo pro Knifest.cz 2013 Cool
PS- nahoď mi Zbyňku prosím pak odkaz na uložené fotky Happy
PPS- Kdo máte také nafoceno- nahazujte nebo posílejte odkazy pěkně prosím Happy
Páchejte dobro, bez ohledu na to, co říká zákon.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2009
Lokace: no place like home
hanes napsal:
zbynek napsal:
...aby byly všechny fotky pohromadě a zájemce je nemusel dohledávat klikáním po celým vlákně, co takhle založit na rajčeti společnou galerii...

Ok Ok To je ALE naprosto GENIÁLNÍ MYŠLENKA = když budou všechny fotky pěkně pohromadě.

Fajn, takže jsem to spáchal. Galerku najdete zde: http://knifest.rajce.idnes.cz/ prozatím jen s mejma fotkama, kdo se chce se svejma připojit, napište si o přístup.
Nemusíš trefit, stačí, když se poserou. (Jakov Ščukin)
Posláno:

Štamgast
zbynek napsal:
hanes napsal:
zbynek napsal:
...aby byly všechny fotky pohromadě a zájemce je nemusel dohledávat klikáním po celým vlákně, co takhle založit na rajčeti společnou galerii...

Ok Ok To je ALE naprosto GENIÁLNÍ MYŠLENKA = když budou všechny fotky pěkně pohromadě.

Fajn, takže jsem to spáchal. Galerku najdete zde: http://knifest.rajce.idnes.cz/ prozatím jen s mejma fotkama, kdo se chce se svejma připojit, napište si o přístup.

Tak co jsem měl, jsem tam plácnul.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Lokace: Karlovy Vary
Vážení, právě jsem poslal na rajče fotky - konečně..

zde odkaz..

http://mr-smith.rajce.idnes.cz/Masecin_06_2012

Všem v Masečíně kontaktovaným gentlemanům velmi děkuji za ochotu, informace, materiál, předané zkušenosti jakož i za dobrou náladu...

Happy

Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/17/2009
Lokace: Czech Republic
Tak další pokus.Doufám,že se mi to video podaří vložit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Lokace: Karlovy Vary
zbynek napsal:
hanes napsal:
zbynek napsal:

Ahoj - pošli mi prosím cosi ať dodám fotomateriál..
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/17/2009
Lokace: Czech Republic
Tak alespoň takhle, video je ke stažení na
www.ulozto.cz/xSYNTnw/masecin-nuz-2012-avi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Lokace: Roztoky u Prahy
Bezva! Teď MALÉ UPOZORNĚNÍ!!! NA BARU SE NAŠLY ZAPOMENUTÉ ČEPELE. KDO JE POSTRÁDÁ NECHŤ POŠLE JEJICH POPIS NA MAIL KNIFESTU knifest@seznam.cz A MY MU JE POŠLEME Happy
Knifest 21 - 23. Června 2013. KNIFEST.CZ
Co nechytíte, to vám uteče... Tak bacha na to!
Posláno:

Štamgast
dlužím ještě jednu omluvu,dík a foto(za pozdní předání sponzorských darů)- firmě Nožířské oceli a Karlu Vančurovy za sponzorské dary. čápskej Venca děkuje a rozjíždí výrobu pořádného maxizavíráku , soutěžního sekáče na příští rok a kudlocha podle Bruce Bumpa- vypadá to že ho nožejky chytly za kuleOk Ok Ok Cool a fileťák od Karla bude makat u něj v kuchyniWink

lotrhou vložil tyto přílohy:
VFSMC.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
HALLÓ !!! těch pět čepelí vážně nikdo nechce ? Oh No jsou pěkný - zájemců by o ně bylo určitě dost a majitel se nehlásí... chápu že začala doba dovolených, ale stejně... ještě párkrát to vyvoláme a pak ... ?
Posláno:

Štamgast
včera jsme se s Želvou, Fakýrem a Honzou Peckou najednou vyskytly v Masečíně...
řeknu vám-tyhle neplánované akce jsou docela peklo Laugh
no a shodli jsme se s Čápama na tom, že už je zase čas nachystat nějakou soukromější kovací a sekací párty ... tak teď už jen vybrat správné datum aby vyhovovalo všem -i pánům domácím.Happy Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2009
Lokace: no place like home
V knifestový galerii na rajčeti nově video od Ládi. Znovu připomínám - kdo by se do ní ještě chtěl přidat, napište PM o přístup.
Nemusíš trefit, stačí, když se poserou. (Jakov Ščukin)
Posláno:

Štamgast
ahá ! tak tady je zbytek autobusu ... proto zůstal motor v Masečíně

Surprised Laugh

jinak-p.Černý mne tentokrát opravdu pobavil.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
Lokace: Earth, Europe, Czech Republic, Prague
chlapci nenasel byste nekdo mezi svejma fotkama fotku takovyho toho grilu udelaneho z masky nejakeho mercedesu, nebo co to bylo, co maj Capi tam v baru?
Nejak ji nikde nemuzu najit a sem si jistej, ze jsem ji nekde videl...
Posláno:

Štamgast
máme tady podzim ... je načase vybrat datum na podzimní masečínskou sekatůru a synchronizovat datum s Čápama...
takže tímto žádám ty kterých se to týká- nahoďte datum které vám vyhovuje a to na kterém se nás shodne nejvíc , to potom já projednám s klukama...
prohibice už prej bude končit (i když kdoví jestli v "mexiku" vůbec nějaká byla vyhlášena) takže kdo bude chtít ,může jako již -(nebojím se říci) tradičně- po dosekání vyhodnotit celou akci na baru .
jo- výheň a kovadlinu vytáhneme samozřejmě také- tak kdo bude chtít něco uplácat - možná by bylo dobré vzít si ssebou matroš- i když nějaké to ložisko, pilník nebo kus pružiny se na místě určitě taky najde.
Hanesův vypuskátor na tenisáky a nějaké míčky na místě jsou, Bulisův odstraňovač sebevědomí (odvětvovačka) také. mirelon je naskladněn, staré plakáty na "břitvení"také. nějaký další matroš- petky atd.. se dořeší- nápadům se meze téměř nekladou.
já už se docela těšim Happy
Posláno:

Štamgast
Kovárna je kompletní. Je tam všechno včetně paliva i materiálu ku kování. Snad jen vzít si svoje oblíbené kladivo. Happy
Posláno:

Štamgast
kdyby nám zbyla chvilka - mohli by jsme zahájit práce na masečínském bucharu(gilotýnovym)... na další ročník knifestu se bude zatraceně hodit ! jak dlouhá vodítka jsou potřeba ?
Posláno:

Štamgast
V tomhle videu je celej vehement celkem dobře vidět...
Posláno:

Štamgast
lotrhou napsal:
....- nahoďte datum které vám vyhovuje a to na kterém se nás shodne nejvíc ........

Ahoj,
mě je datum celkem BUŘTmrGreen = stačí abych to věděl min. 2-3týdny předem a čas si udělám, když tam chci jet.
Co třebas druhý vejkend (sobota 10.11.) v listopadu?
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum