ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 3,424
Hodně pěkné vaření... jen koukám, že dělá dost na oleji. Třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=2yiH49K7qfw&app=desktop

Když jsem studoval jak na steaky, narazil jsem taky na steaky od Gordon Ramsay a ten taky dělá na oleji, další zas říkají, že zásadně nasucho....
Nasucho pochopím na grilu, na pánvi mi sedí spíš ten olej.. Jak to máte vy?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2006
Příspěvky: 1,438
Ppetr napsal:
Nasucho pochopím na grilu, na pánvi mi sedí spíš ten olej.. Jak to máte vy?


Trochu oleje vmasíruju do masa a pak to prsknu na grilovací pánev - takovou tu žebrovanou
Je to boj
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 168
Králík, kuře, bůček ,cibule , olej ,grilovací koření


tolokan vložil tyto přílohy:
králík.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/22/2009
Příspěvky: 162
Ppetr napsal:
Hodně pěkné vaření... jen koukám, že dělá dost na oleji. Třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=2yiH49K7qfw&app=desktop

Když jsem studoval jak na steaky, narazil jsem taky na steaky od Gordon Ramsay a ten taky dělá na oleji, další zas říkají, že zásadně nasucho....
Nasucho pochopím na grilu, na pánvi mi sedí spíš ten olej.. Jak to máte vy?


Polej si ruce olivovým olejem a steaky promni. Budou mastné tak akorát. Steaky dělám na litině nebo železe.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/12/2013
Příspěvky: 644
Já nasucho i na pánvi,jen namazaný - kapka oleje na dlaň a steakem si otřít ruku Happy

Třeba tady mrkni :
http://www.youtube.com/watch?v=oWLDLoHM4Xc
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 996
Happy "Svíčková" z hokaido dýně.Happy
U nás je to srdcovka,máme ji moc rádi.
Jedno hokaido a půl bulvy celeru.
Hokaido a celer oloupu,pokrájím,opepřím,promíchám s trochou oleje a dám zapéct pod gril. Vršky musí zhnědnout.
Maso jsem tentokrát "prošpikoval" mrkví a fuetem. Prudce oprančit na oleji ze všech stran.
Šup s tím do hrnce. Příškvarky z pánve odvařit vodou a nalít k masíčku. V čajítku mám nové koření,pepř a jalovec. Přidám tři bobkové lístky a sůl.
Pak vyklopím zeleninu z pekáče na maso,doleji vodou ať je masko ponořené. Dvě hodinky mírného varu (na nejslabší stupeň).
Vyndám maso,vyberu koření a odeberu část vývaru. Poté rozmixuju,vmíchám půllitr kysané smetany. Přivedu k varu a dochutím cukrem a octem. Odebraným vývarem zředím na požadovanou hustotu. Zahušťovat netřeba,zeleninky je tam dost.
Knedlík tentokrát kupovaný.


Muscatel vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris