huluhub.com
ankara escort pendik escort
umraniye escort
ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2018
Příspěvky: 107
wrafane - přimotej se na nějakou zabíjačku. Mozeček se dělá(vá) jako jedna z prvních rychlovek.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 513
sodekcz napsal:
wrafane - přimotej se na nějakou zabíjačku. Mozeček se dělá(vá) jako jedna z prvních rychlovek.
Ok Na cibulce, já vím, ale v tom mozku pláclim jen tak na talíři jsem tušil nějakou zradu, proto ten dotazLaugh .
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 513
Dvoudenní trdlování u grilu teď zakončuju klidnou, zdravou večeří. Tedy čabajka origo, gouda dvouletá, gouda s vlašákama, oliva s mandlí (z konzervy), chleba kupovanej, vínko moc dobré a manželka spokojená.Laugh Ok
PS: V neděli ještě svatomartinská husička a pak snad budu do vánoc chroupat mrkvičku, hrozná věc to obžerství.Laugh


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20191108_194020_437.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/18/2016
Příspěvky: 460
.. já už husičku vdechnul dnesHappy


fusgal vložil tyto přílohy:
20191108_181603_01.jpeg.jpg
20191108_181406_01_01.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,205
fusgal napsal:
.. já už husičku vdechnul dnesHappy


Já jí začnu asi za dvě hodinky pomalu péct. Tak na 70-80 stupňů na cca 5 hodin. Zítra se bude konat kremace, protože jí ožehnu do zlatova. Laugh

Jo, a přeju dobré zažití! Ok

Zdenek
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 497
Štrůdl neboli závin.


tolokan vložil tyto přílohy:
štrůdl_1.jpg.jpg
štrůdl_2.jpg.jpg
štrůdl.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 513
Taky budu za chvilku zavinovat, krůtí roládu.Laugh


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20191110_094116.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/23/2008
Příspěvky: 1,189
A kačacina sa pomaly pečie


venco vložil tyto přílohy:
IMG_20191110_104837.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/30/2006
Příspěvky: 511
Husička dnes


factory vložil tyto přílohy:
IMG_20191110_122226.jpg.jpg


chceš můj nůž tak pisni na e-mail
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/9/2012
Příspěvky: 267
dnes pečené rebrá v medovej marináde


stevozz vložil tyto přílohy:
72206567_1295906800591575_6886798300415000576_n.jpg.jpg


Sony Xperia Z1 Black COMPACT 5.1.1 (Lollipop)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 513
Pečené husí stehno, zelí z červené řepy, houskovej knedlik, bramborovoskořicové nočky, výpek, a jsem barbar, takže pivečko k tomu.Razz


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20191110_183402_551.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/5/2018
Příspěvky: 259
Nevim, jestli barbar...Manželka chtěla bejt stylová, že si dá tedy husičku s vínem. Říkám jí, nedělej to, mastný musíš spláchnout pivem...néé ke Svatomartinský huse jedině Svatomartinský víno. No a v noci byl kyblíček u postele...naštěstí zůstal prázdnej Laugh


marin996 vložil tyto přílohy:
IMG_20191109_161204.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 1,385
Kamarádovi obrostl pařez hlívou. Tak mi krabici přivezl. No,bylo toho hodně...
Tak jsem nacpal sušičku,uvařil oběd. Ale co se zbytkem? Našel jsem recept na mléčně kvašenou hlívu. Vhodný startér (bílý jogurt,kyšku) jsem doma neměl,tak jsem zaexperimentoval a dal to kvasit se zelím. Asi půl na půl zelí/hlíva. Už to buble,tož jsem zvědav jestli z toho bude příjemný salátek,nebo za stálého míchání rovnou do hajzlu... Laugh


Muscatel vložil tyto přílohy:
90C74763_79A6_4142_8011_BC37F30F8238.jpeg.jpg
2A507CD5_EEA8_4FB5_A5DD_556FB493CD71.jpeg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 76
Já jako startér kvašení používám obyčejné rozinky. Nakládání zeleninu a rozinky jsou zaručenej impulz.
Tak dej pak vědět jak jsi s hlivou dopadl.
Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 1,385
Od toho zelí to kvasí v pohodě. Rozinky jsou zajímavá alternativa,to jsem neznal. To používáš nějaké úplně obyčejné? Nebývají kvůli konzervaci sířené? A kolik jich tam dáváš?
Otázek jak malý synek...Laugh
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 76
Používám naprosto obyčejné. Zkoušel jsem i BIO, ale zase jsem se přesvědčil, že BIO je to jen proto, že je to "hnojené v noci" Laugh
Takže naprosto v pohodě sultánky, oni mají na sobě i po usušení a napytlíkování kvasinky, které vždy kvašení nastartují i se zeleninou, která sama o sobě hůř kvasí (např. červená řepa)
Co se mnžství týká tak klasika velká flaška co máš na fotce 10-15/sklenice rozprostřít rovnoměrně.
Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 1,385
Díky za odpověď. Ok
Já zeleninu nikdy “nestartoval” a vždy mi v pohodě zkvasila. Je fakt,že samotnou řepu jsem ještě nikdy nekvasil. Vždycky jsem dělal směsky.
U těch samotných hub by to startování třeba bylo. Před kvašením se 10min. vaří ve slané vodě,tak to s přírodními kvasinkami dost “zatočí”. Rozinky vyzkouším.
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 76
Rádo se stalo Happy Tak dej pak vedět jak jsi dopadl, a když to bude stát za to tak přijedu ochutnat Grin Ať se dílo daří ...
Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 1,385
Dnes vrchol gastronomie... Laugh
Par pečenych kuŕecích křídel. Kmín a pískavice...
Obložení jako obležení.
Lutenice,cibuláda,curtido etc... a dva krajíčky chleba.


Muscatel vložil tyto přílohy:
AA5F1DFF_369B_4172_B466_80D24E7680C9.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/21/2016
Příspěvky: 922
Ty si tu hubu nevošidíš..... Wink
Sapere Aude.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris