ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Sekáč - Integrál od Zerga Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Lokace: Chodsko
No,ono je to hlavně o tom,že člověk používá to co funguje a ne jen to co se mu líbí vzhledově...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Lokace: Olomouc
Ok Nádherná kudla je to, ze všeho nejvíc mi připadá jako elfí nůž, tou ladnou dokonalou vyvážeností v maximální jednoduchosti. Recenze taky moc pěkná...jen s těma jabloněma se maximálně stotožňuju s tím co tu kde si psal Ládes.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Lokace: Plzeň
Hoochie: ...můžeš to nějak specifikovat??Ládes a jabloně?? Nechápu...Shocked

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
Lokace: Staré, okr. Michalovce - Karlova Ves, Bratislava
krasny noz a super recenzia kraken je spravny clen :)

dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/20/2010
Lokace: Zvolen
Už viem čím chystáš metrovicu na zimu Happy Super KrakenOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Lokace: Olomouc
Jo, jasněHappy to bylo k recenzi, kde jsi srovnával kukri a parang, on se k tomu tehdy vyjadřoval, že je to krutý ten strom mordovat takhle od kraje, že když se má pokácet tak ať se pokácí a pak teprv porcuje. Ale to nic nemění na tom, že je recenze skvělá, faktOk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/13/2006
Nejdříve musím poděkovat ještě jednou Tomášovi za super test,
je to parádní prověření integ. sekáče. Myslím že tomu věnoval opravdu
hodně času a úsilí. K té ceně: s pouzdrem komplet vychází do 8000,-
Může být i bez pouzdra, tam by to šlo zhruba o 1000,-
dolů. Pokud by měl někdo zájem, tvar nože - sekáče se dá samozřejmě
upravit. směrem na bolo, kukri , parang.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Vše už bylo napsáno, nůž je skutečně tvarově nádhernej, perfektně zpracovanej a navíc evidentně i plně funkční. A ty kožený kroužky na ručce, ty jsou bomba téměř vždy, u sekáčů navíc i výrazně přispívající k tlumení rázů, což je při dlouhodobějším sekání docela velký plus. O integrálu už raději ani nemluvím...

Nicméně k pouzdru mám velkou výhradu - zpracovaný je sice perfektně, ale tvarově i stylově mi k takovýmuhle noži prostě nesedí. Jako provizorní - to beru, ale do budoucna si ten krasavec podle mě tutově zaslouží něco "sladěnějšího", třeba toulcového typu?

Každopádně Tomovi gratuluju k povedené recenzi s množstvím pěkných a detailních fotek a hlavně výrobci se klaním čelem až na zem k po všech stránkách velmi povedenému noži. Admire
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Martine já děkuju za možnost makat s takovou kudlou...těším se na další projekt.Wink

Gespa, škoda žes nebyl na nožnění, tam sis mohl sekátor zkusit. Brzo zde bude porovnání s bráškou tohoto sekáče. Jen co se dostanem ven.

Jinak díky všem za reakce.Happy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Lokace: Písek
Už je na světe Tome Happy dorazil ve středu, ale chtěl jsem fotit až venku, aby to taky nějak vypadalo.
Je tady, sekáč integrál od Zerga číslo 2Wink. Vychází tvarově z nože Browning Crowell. Martin přidal pár milimetrů na výšku čepele, ručka je o nějaký ten milimetřík mohutnější než první Zergovo sekáč, váha nože je 767gramů. Futro jsem chtěl s několika průvleky a dvoubarevné - černá a hnědá.
Browninga jsem měl moc rád a na svoji velikost to byl šikovnej a obratnej nůž, prodal jsem ho s tím, že až bude možnost, nechám si ho udělat od nožíře s několika úpravami a Kraken mě do toho takhle navezl hned před Vánocema Razz
Zpracování futra a nože je neskutečné, nad tím už tady dumám od středy, jak je možné z ohně a kusu železa vykřesat takovýto kousek Ok No, koukněte na fotky Happy Určitě přijde po sléze i vídeo.

LUCKYLAKY vložil tyto přílohy:
P2040867.JPG.jpg
P2040870.JPG.jpg
P2040880.JPG.jpg
P2040881.JPG.jpg
P2040882.JPG.jpg
P2040883.JPG.jpg
P2040888.JPG.jpg
P2040891.JPG.jpg
P2040894.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Lokace: Beroun
Shocked Škoda že můžu dát jen jedno plusko...Applause Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/22/2009
Lokace: Czech Republic
LUCKYLAKY napsal:
Už je na světe Tome Happy dorazil ve středu, ale chtěl jsem fotit až venku, aby to taky nějak vypadalo.
Je tady, sekáč integrál od Zerga číslo 2Wink. Vychází tvarově z nože Browning Crowell. Martin přidal pár milimetrů na výšku čepele, ručka je o nějaký ten milimetřík mohutnější než první Zergovo sekáč, váha nože je 767gramů. Futro jsem chtěl s několika průvleky a dvoubarevné - černá a hnědá.
Browninga jsem měl moc rád a na svoji velikost to byl šikovnej a obratnej nůž, prodal jsem ho s tím, že až bude možnost, nechám si ho udělat od nožíře s několika úpravami a Kraken mě do toho takhle navezl hned před Vánocema Razz
Zpracování futra a nože je neskutečné, nad tím už tady dumám od středy, jak je možné z ohně a kusu železa vykřesat takovýto kousek Ok No, koukněte na fotky Happy Určitě přijde po sléze i vídeo.

Škoda,že nebydlím v Písku,rád bych se na něj podíval,je super LukášiOk
Přesně moje krevní skupina.Tvarově se mě Browning taky moc líbí a z tou vyšší čepelí je to ještě lepčí!Ok Applause Moc,moc pěknej kousek a pouzdro je taky mňamka.Laugh Ok už teď se moc těším na video.
Posláno:

Štamgast
Hele hele...Lukýno nekecej..mrGreen .to už je jak u nás doma, taky můžu za všechno...Wink

Kudla se povedla skvěle...vyšší čepel mu nejen sluší, ale také bude mít hladší průřez a bude se líp zakusovat do dřeva. Ted se jen potkat a porovnat...na to se velice těším...Ok
Martin odvedl zase pěknej kus práce...koukám že kůže na ručce není tak hladká...bude to lépe sedět v ruce při práci.

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/3/2011
Lokace: Austria
tak to je ako Sacherova torta vo Wiedni, ked ju vidim neodolam..Vyzera to na novy modny hit, a nakazenych bube urcite vela.
skvela praca...
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:
Hele hele...Lukýno nekecej..mrGreen .to už je jak u nás doma, taky můžu za všechno...Wink

Kudla se povedla skvěle...vyšší čepel mu nejen sluší, ale také bude mít hladší průřez a bude se líp zakusovat do dřeva. Ted se jen potkat a porovnat...na to se velice těším...Ok
Martin odvedl zase pěknej kus práce...koukám že kůže na ručce není tak hladká...bude to lépe sedět v ruce při práci.

Přesně tak Tome, ručka je malinko hrubší a přilne opravdu suprově.
Browning byl sekátor velice dobrej, právě kvůli výšce čepele a pro jeho celkový tvar. Už se těším, až si ho pořádně ozkouším Happy Jsem si jistej, že s ním půjdou i drobnější práce, no uvidíme Wink
Už jsem to psal, je to upravenej Browning přesně tak jak jsem si představovat, ručka, výška čepele, celkové zpracování čepele, pouzdro Ok No a navezl jsi mě do toho Ty, co si budeme povídat, ale jsem za to rádGrin

Posláno:

Štamgast
Tome, malinko Ti to tu oživím Happy
Integrál číslo 2

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/25/2011
Lokace: úpatí Naklethi
Ví někdo, jaký osud potkal tyhle dva sekáče? Ten Luckylakyho se mám dojem objevil před pár měsíci v inzerci... ?
Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí.
(Karel Čapek)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/5/2012
Lokace: Czech Republic,Praha
OldaS napsal:
Ví někdo, jaký osud potkal tyhle dva sekáče? Ten Luckylakyho se mám dojem objevil před pár měsíci v inzerci... ?

Ten který testoval Kraken tak je na prodej u Martina Hlávky (Zerg)
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum