ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Keramická ocilka Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/18/2007
Lokace: NJ-Jeseník nad Odrou- Hůrka
no já se porážce vyhýbám jak čert svěcené voděHappy ,dělám bourače a je mi jasné že na keramice nebudu tak často obtahovat,tu bych si nechal spíše na sražení fasety a td
jinak cena to je velice lidováHappy
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/14/2011
Lokace: Czech Republic
jan03 napsal:
Dámy a pánové, nedá mi to se nepochlubit, protože po více jak ročním úsilí Vám konečně můžu představit jednu z mých prvních keramických oválných ocílek. Už jsem sehnal mosazné kování i závěsné oko a dnes jsem ji dokompletoval. Dal jsem dohromady to nejlepší z ocílek DICK2000 a ISLER PX88 : délka keramiky je 30 cm, průřez čočkou 28 x 14 mm. Jak se Vám líbí?

Krásná práce, klobouk dolu Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/8/2010
Petr Dohnal napsal:
Já mám všeobecně s ocílkama docela na pytel zkušenost, ať jsem používal jakoukoliv, nikdy jsem nic extra nedokázal. Asi to neumím - brousek je brousek. Připadá mi to dobré akorát tak na rovnání mikrouzoubků a možná taky na dělání mikrozoubků Wink- řezníkům se hodí, ale já je moc nechci ...

Přesně takovou jsem měl osobní zkušenost.. Ale s ocílkami je stejné jako s brousky, je to hodně o vytrvalosti a správné technice. Nechal jsem si to ukázat odborníkem, řekl mi kde dělám chybu. Doporučuji stejnou věc. Zajdi za zkušeným řezníkem apod. Ať ti ukáže spr. techniku a trochu povede. Ocílka jak ta keramická tak ocelová je důležitá jako flaška vodky na ruské svatbě.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/4/2010
Zdravím, jsem tu docela nováček a docela mne zaujaly tyhle keramické brousky a ocílky. Mám jen problém, že nevím jakou koupit nebo jestli je rozdíl v průměru ocílky. Delší ocílka je lepší, ale jaký průměr nevím. Díky za rady
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum