ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Chci zkusit udělat vlastní nůž III. Možnosti
FMJ
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/13/2004
Aneb - inteligence má své meze, ale blbost je nekonečná....
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Lokace: Jeseníky
Laugh já to beru naprosto s humoremLaugh, protože debatovat s organismem s IQ šumící trávy (promiň trávo) jinak brát nejdeHappyLaugh, já už se jen bavímLaugh
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Lokace: Olomouc
WinkMyslíte,že si znás zase dělá jen prdel,že bych případně povolal ty Čečence?Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005

NE! Tentokrát to Zmiják myslí SMRTELNĚ vážně!!!Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Lokace: BB
Zmiják napsal:
pozri sa na toto
"Absolute Cheapskate Way to Start Making Knives"
niekto tu tusim bud daval priamy link alebo link na rapidshare ak to nenajdes tak ti to tam uploadnem
na zaciatok myslim slusny navod
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Lokace: BRNO
...dědeček, pradědeček kováři, vnouček kopytoSad
genetika je sviňa!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/6/2005
Lokace: Ostrava - Jih
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Lokace: Praha 9
[quote=Dudu]
Super, tak nějak to funguje, jen to odvrtávání bych osi obešel flexou. Jinak co se týče kalení, jak v takovích podmínkách poznáš tu správnou teplotu. Já se vždycky strašně dřu už se zakalenym materiálem a chladím při broušení jako vzteklej aby to nezměklo. Což oto HSS je v pohodě i když třeba nezachladíš, ale AK 5 kalená je pěkná mrcha. Prostě kalení je pro mě velká neznámá. Asi jsem odsouzen k tomu, dří se s kalenym. Sad
Mám rád kočky a pokaždé když se jim podívám z blízka do očí,
vidím jejich svět a v tom odlesku i sebe. Martin Hlinák nepište mi prosím na PM, ne
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/17/2005
[quote=Zmiják]Ale jen piš, nežinýruj se. (Mě to taky připadá divné, pila z toho se snad nic ani udělat nedá.

Kdyby člověk s poruchou osobnosti žil na pustém ostrově, asi by se nikdy nedozvěděl, že poruchu osobnosti má. K problémům totiž dochází zásadně v kontaktu s okolím - ve větší či menší míře. Extrém tvoří jedinci, kteří se nedokáží začlenit do společnosti a respektovat její pravidla např. lidé mající problémy se zákonem. Většinu však tvoří lidé do jisté míry do společnosti zapadající - do jisté míry. Chodí kupříkladu do práce, ALE. Jste třeba šéfem někoho, kdo sice do práce chodí, ale tehdy, kdy to uzná za vhodné tedy třeba na devátou. Nezabírají domluvy, prosby ani hrozby. Jste bezmocní. Lidé s poruchou osobnosti mají problémy s kolektivem, okolí je hodnotí jako „podivínské“. Žijí kupříkladu ve vztahu, ale jen jejich partner ví, jak je soužití s nimi náročné. Více se o jednotlivých projevech rozepisovat nebudu, velmi záleží na typu poruchy.

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Lokace: Praha 9
[quote=westy]
Westy, děkuji za možnost kalení, až zdělám ty tvrdý potvory skusím to za měka a pak nějaké to kalení zkusíme. Mat
Mám rád kočky a pokaždé když se jim podívám z blízka do očí,
vidím jejich svět a v tom odlesku i sebe. Martin Hlinák nepište mi prosím na PM, ne
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Lokace: Liberec
Zmiják napsal:
Ale jen piš, nežinýruj se. (Mě to taky připadá divné, pila z toho se snad nic ani udělat nedá.)
Tak abys neřek...
Prostě přestaň kecat, vezmi pilník a něco vypižlej. I kdyby z obyčejnýho plechu. Tím katrem (nebo co to je) bych nezačínal-bude to strašně tvrdý.

Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/15/2006
Ještě bych potřeboval olivově zelený paracord. K zelenému baretu - mě se tu šňůru podařilo někam založit. Dá se někde v Praze koupit jiná ? Sad Sad
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Lokace: Zašová
Zmiják: opět.. co nejdřív použít google a zadat padáková šňůra zelená?? jíš už sám nebo se taky necháš krmit? Wink
nebo si zajdi do nejbližšího obchodu, asi ji mít budou nebo ji objednají, když to nezvládneš sám z e-shopu..
www.armyshopy.cz/Armyshopy.asp?strLang=CZ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
Lokace: Prešov, Levice, Blava
Admin- veľmi sa mi páči označenie Zmijáka! 100 bodovWink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
A co třeba prubnout www.jatagan.cz a koupit si odtud kus železa? S tou pilou nevim nevim ale to si ty tvoje hadí ručičky upiluješ......
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
BTW....označení zmijáka je supr! Takovej vlastní maskotLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Lokace: Východní Čechy
Označení Zmijáka je krásné, v žádném případě neměnit na "ZABLOKOVÁN", tenhle člověk občas docela pobaví
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Lokace: Zašová
slon: no u něj se naopak jen málokdy stane, že nepobaví Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Puvodne tam mel byt inet prudic, ale Milan zvolil mirnejsi variantu.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/7/2004
Chtěl bych si zkusit něco vlastního vytvořit a jelikož nemám žádné zkušenosti, mám pár otázek:
Když si na jataganu koupím dejme tomu materiál D2, tak tento je nezakalený? Tzn., že po vybroušení požadovaneého tvaru nože a výbrusu jej musím někde nechat zakalit? Eventuelně, můžete mi poradit kde v okolí Ostravy by to šlo?
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum