ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Cestování - vybavení, fotky z cest Možnosti
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 1/30/2012
Lokace: Czech Republic
Naváži na fotografie a komentář mého bratra Funa. S ním, jeho ženou, dcerou Natálkou a jejich "snowball" pejsanem Peggy jsme se rozloučili kousek před Novým Městem, kde jsme zavařili polévku a pokračovali dále k našemu nočnímu "bivaku". Letmé shrnutí: Po svých po trase Hrob-Pod Stropníkem-Pod Vrchem Tří Pánů-Vrch Tří Pánů-Nové Město-Vitiška-Pramenáč-Na Skále (bivak)-Cínovec-Dubí. Celkem 32 km. Drtivá většina trasy rozměklým sněhem, od sobotního večera horší počásko - celou noc nám stanem mlátil silný vítr (kameny a okolní stromky k upevnění stanu pomohly Happy) a ráno se k němu přidaly z nebe padající vodovločky a mlha. Trošku nepříjemné balení. V noci venku něco málo pod nulou, ve stanu šest stupňů, ve spacáku skvělých 27°C!. Na místě jsme chtěli zavařit na ohýnku, ten jsme bez problémů 3x rozdělali, ale někdo nám ho vždycky začaroval a během několika vteřin byla z poměrně slušných plamenů jen doutnající spletenina větviček - zřejmě jsme oheň rozdělali na špatném místě. Lihový vařič to však jistil. Cestu jsme podnikli jako první trénink na letní přechod hor a také jako test několika kusů nové výstroje. Prostě super víkend Happy. Tady je popř. odkaz na mapu - naší trasu http://www.mapy.cz/s/3h2Y

SteveTurb vložil tyto přílohy:
DSCF6759.JPG.jpg
DSCF6762.JPG.jpg
DSCF6773.JPG.jpg
DSCF6771.JPG.jpg
DSCF6777.JPG.jpg
DSCF6778.JPG.jpg
DSCF6786.JPG.jpg
DSCF6788.JPG.jpg
DSCF6799.JPG.jpg
DSCF6790.JPG.jpg
DSCF6803.JPG.jpg
DSCF6804.JPG.jpg

Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.
(Er
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/5/2011
Lokace: Slovakia
Ešte zamrznutý potok v doline, ale dá sa už ´´napásť´ na Medveďom cesnaku. Tak to treba využiť, kým ho stromy nezatienia zeleným lístím. - Do lesa stačí už vziať len omastený chlebík...

šalter vložil tyto přílohy:
DSC03221.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/5/2011
Lokace: Slovakia
Dajú sa nájsť už aj súčiastky po bikeroch Happy Len škoda že som k tej FSA krytke už nikde nenašiel aj kľuky s prevodníkmi.

šalter vložil tyto přílohy:
DSC03225.JPG.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 11/9/2011
Lokace: Praha-Plzen
Fajnovej vikend v pohranici....

dennyboy vložil tyto přílohy:
IMG_1849.JPG.jpg
IMG_1862.JPG.jpg
IMG_1867.JPG.jpg
IMG_1859.JPG.jpg
IMG_1868.JPG.jpg
IMG_1872.JPG.jpg
IMG_1873.JPG.jpg

Jen mrtve ryby plavou s proudem..
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Lokace: west
Úterák,že joHappy

Posláno:

Začátečník
ost napsal:
Úterák,že joHappy
Presne tak....Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/2/2008
Lokace: de to je to jižně
No jo - Gutštejn...Happy hoď víc fotek jestli můžeš - počítám, že jste šli podél Hadovky...
Zříceniny, ty z těch šutrů, to je moje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
dennyboy: tak tyhle pohory mám, jako jedny z mnoha, taky a nezandám v nich víc jak 10 kmSad
Posláno:

Začátečník
turista napsal:
dennyboy: tak tyhle pohory mám, jako jedny z mnoha, taky a nezandám v nich víc jak 10 kmSad
je to o zvyku....je fakt ze jsem je asi rok rozslapoval...ted jsou jak backory...byl jsem v nich i tyden okolo Glockner gruppe...

Posláno:

Začátečník
Dušan napsal:
No jo - Gutštejn...Happy hoď víc fotek jestli můžeš - počítám, že jste šli podél Hadovky...
sli jsme vselijak...navic nas v sobotu rano zatahli mistni usedlici ve Svinomazech do hospody a nalejvali nas tam proti nasi vuli Slivovici...ani za pivo prej platit nemame...to se me vazne jeste nestalo....fotky jsou to jen z mobilu..takze nic moc...ale neco jeste vystracham....Navic kousek za Šipinem jsme objevili pomnik 17 leteho kluka kterej padnul v tech 17 kdesi v Rusku na fronte....zajimavy kam obycejnyho kluka z male osady zavane osud....Cry
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/2/2008
Lokace: de to je to jižně
dennyboy napsal:
sli jsme vselijak...navic nas v sobotu rano zatahli mistni usedlici ve Svinomazech do hospody a nalejvali nas tam proti nasi vuli Slivovici...ani za pivo prej platit nemame...to se me vazne jeste nestalo....fotky jsou to jen z mobilu..takze nic moc...ale neco jeste vystracham....

Zrovna koukám na mapu a trochu jsem si to pomotal - měl jsem za to, že za soutokem je to pořád Hadovka...Neutral ...za fotky díky...
Zříceniny, ty z těch šutrů, to je moje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Já v nich chodit nemůžu, mám je tak 5 let. Když vim, že je to kratší akce, nebo jenom nějaký práce v terénu spíš na místě a dostanu masochistický choutky, tak je vemu. Moje noha takovýhle boty nepřijímá...
Posláno:

Začátečník
Dušan napsal:
neco malo....

dennyboy vložil tyto přílohy:
IMG_1874.JPG.jpg
IMG_1869.JPG.jpg
IMG_1870.JPG.jpg
IMG_1861.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/8/2011
Dobrý podvečer všem, nevím jestli jsem trefil vlákno, ale jedná se o vybavení tak snad ano, konečně jsem si díky Vám všem co máte Goretexové vaky na spacáky taky jeden koupil.
Jen jsem zjistil, že je to bez toho kompresního obalu, moje otázka zní: máte někdo zkušenost z nějakým kompresním vakem který by se k tomu hodil a hlavně jak tam ten vak do toho vměstnat (myslím jestli nějak balíte ten vak, nebo ho tam prostě nacpeteHappy ) A poslední otázka karitátu dovnitř nebo ven ........ (vždy dávám na zem plachtu)

pokud už bylo odpovězeno prosím o nasměrování, snažil jsem se hledat ale nenašel jsem odpovědi na vše.....děkujired face
ost
Posláno:

Štamgast
Laugh Grin mrGreen
Tak schválně,kolik do a kolik venRazz mrGreen

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/8/2011
oste na Vás jsem sázel Laugh
ost
Posláno:

Štamgast
TOMTOM napsal:
oste na Vás jsem sázel Laugh

Razz red face Laugh

Zrovna teď se to řeší i v Bushcraft-život v přírodě

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Lokace: Olomouc
Lidi on existuje i kompresák(v prvém smyslu toho slova) na goráč?Tak to už téměř 20 let žiju v omylu že smuchlávat a lámat PTFE membrány je z hlediska jejich životnosti kontraproduktivní.Confused
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Lokace: jsem Čech
Dám sem pár fotek z dnešního toulání po Písku... syn to skoro celé prospal Happy

Módi vložil tyto přílohy:
P1090239.JPG.jpg
P1090241.JPG.jpg
P1090247.JPG.jpg
P1090249.JPG.jpg
P1090256.JPG.jpg
P1090261.JPG.jpg
P1090255.JPG.jpg
P1090262.JPG.jpg
P1090259.JPG.jpg

Sons of Bohemia
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Lokace: Písek
Stando, dneska sem skoro stejnou trasu absolvoval teď v podvečer se svou psí smečkouHappy . Jenom sem to od Ostrova vzal k Altánu přes Smetáka...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum