ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
DMT versus Lansky II. Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/18/2001
jeste k tomu kde v brne koupit brousek: zkus se mrknout do OLYMPIE do MERLINU, mam pocit ze maji vystavenyho Lanskyho, jinak celkem slusnej vyber znacek nozu, nejaky Spyderca taky, pokud vim tak co nemaji jsou schopni objednat. Horsi je to tam mozna s cenama, prijdou me draziWink
petr
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/4/2005
no tak 6" bench DMT v kozapu maji pry za 1620,- :s
parfilex podle jejich ceniku 50USD (1250,-)
jenze parfilex daleko a na mail nereaguji...

jestli ho nekdo mate, za kolik ste jej poridili a kde?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Lokace: Východní Čechy
huugh napsal:

jenze parfilex daleko a na mail nereaguji...
Zkus si do PARFILEXu zavolat 466 612 122, na email mají občas dlouhou odezvuSad. Na dobírku bez problému zasílají
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
ad. parfilex

taky tam raději volám (v jejich pracovní době)

když jsem psal kdysi dopisy, pak faxoval a nakonec mailoval, tak často byly určité menší "komunikační problémy"

od té doby, co jim poslední dva roky volám telefonem, tak zatím vše probíhalo vždy bez jakýchkoliv zádrhelů
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/9/2004
mám stejnou zkušenost na objednávku po mailu nezareagovali a když jsem se dotázal po telefonu tak mi sdělili že se objednávka vyřizuje, jinak to je s nimi v pohodě ale na telefon reagují lépe možná je dobré to zkombinovat
Posláno:

Pokročilý
Par dni zpatky jsem zasel k Vichrovi, kouknul jsem do regalu a uvidel to co jsem delsi dobu hledal - plochej cca 7x20 oboustranej brousek (ruzna zrnitost) je pravda ze znacka zadna, mozna jo, ale co to je nevim, kazdopadne stal celych a to nekecam 19,- Kc. No tak neberte to, aspon si s necim pohraju.Wink
Jeste se zeptam, brousi nekdo z Vas tady jeste na nejaky klasice? nebo uz vsichni brousite na "necem poradnym" Wink
petr
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/14/2002
Lokace: Praha
Doufám že se mýlím, ale asi bys býval udělal líp, kdybys těch 19 boulí věnoval nějakýmu bezdomovci - taky jsem koupil takovejhle šunt (ovšem za asi 2-3násobek a byl zcela nepoužitelný - měkký až se drolil. Slušný kameny nejlépe ve speciálkách v ceně 150-200+++.
Na ničem jiným než na klasickejch kamenech až na vzácné výjimky (ještě jsem si pořídil "diamantovou ocílku") nebrousím a jsem zcela spokojenej. Udělátka typu DMT, Lansky ... jsem zatím nepostrádal.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Pokročilý
ja s tim zatim nic extra nedelal, parkrat jsem po nem prejel starym mikovem a svycarem, az tak hrozny jak ty rikas to nebylo, mimochodem tem bezdomacum bych nedal ani petku(alkohliky nepodporujuWink)
Jinak dam vedet vic az na to polozim neco lepsiho
petr
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
Lokace: Prešov, Levice, Blava
Zdar! Videli ste najnovší inzerát v rubrike Inzerce.Čo tu vlastne také veci robia na týchto stránkach?Administrator prosím rob niečo, lebo mi normálne kypí žlč.Díky. To snáď ani nie je pravda, akí sú ti ľudia drzí.
Dav
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/7/2001
Lokace: Česká Lípa
Jak nepatří, zdravá linie se snad týká všech fandů do nožů.
Tak se místo rozčilování raději hned přihlas....
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
K těm Lanskym brouskům nestalo se vám že ty brousky porupaly v tom plastu za šroubem mě tam ruplo všech pět a dva co jsem dokoupil solo,takže mám jen držák a scháním něco co by do něj pasovalo a nebyl to lansky nevýte o měčem??Jinak interval praskání asi 3 roky ne narázSad
Posláno:

Štamgast
Chtorr napsal:
K těm Lanskym brouskům nestalo se vám že ty brousky porupaly v tom plastu za šroubem mě tam ruplo všech pět a dva co jsem dokoupil solo,takže mám jen držák a scháním něco co by do něj pasovalo a nebyl to lansky nevýte o měčem??Jinak interval praskání asi 3 roky ne narázSad
mě tedy ne, mám LANSKYho tuším sedm let a žádný praskání jsem nezaznamenal - třeba je tenkrát dělali lepší Razz, teď mám ale objednanej jeden novej diamant, tak uvidíme... Wink

btw: ale abych pravdu řekl, tak ani nevím proč by tam měly praskat - vždyť tam na to není žádnej nápor - sílu/tlak přenášíš na ostří (což je povětšinou okolo středu brousku) a ne na konec brousku či tu tyčku...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Lokace: Beskydy
Chtorr napsal:
Mně se stalo totéž u nejpoužívanějšího brousku Sad. Jinak si myslím, že to soudruzi v US moc nepromysleli - právě tam bych čekal nějaké zesílení - přece jen jsou tam asi silné torze.

D.
( . )( . )
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/15/2002
Nevíte náhodou někdo, kdo u nás prodává DMT?? Dík.
Posláno:

Štamgast
jenda napsal:
Nevíte náhodou někdo, kdo u nás prodává DMT?? Dík.
Na parfilexe máš skoro kompletnú ponuku DMT.
Posláno:

Štamgast
Posláno:

Štamgast
David napsal:
Mně se stalo totéž u nejpoužívanějšího brousku Sad. Jinak si myslím, že to soudruzi v US moc nepromysleli - právě tam bych čekal nějaké zesílení - přece jen jsou tam asi silné torze.

D.
Jaký torze, vždyť to tě akorát vede, na to místo přeci nijak netlačíš - veškerý tlak jde jen na ostří! Sad

Jestli vy to pánové nedržíte nějak divně - aby jste namáhali tu část za šroubem, tak by jste museli ten brousek držet vprostřed či dokonce spíš v jeho vrchní části, nicméně ten brousek se přeci drží za koneček dole a brousí se proti ostří a tudíž veškerý tlak jde hlavně na ostří - zrovna teď tady předělávám jednu kudlu a je to s karborundem docela facha a tak na to tlačím jak jen to jde, ale ta část za šroubkem není vůbec namáhaná ať to sleduju jak to sleduju... Razz
Posláno:

Štamgast
Tak teď jsem zkoušel ten brousek držet prstama za horní část a tlačit na něj dlaní a ta část se šroubem je takto ještě mnohem míň namáhaná než když to držím jen prstama dole za konec brousku...

Fakt nevím, co bych měl dělat, abych tu část nějak nepřiměřeně zatížil - tak snad jedině, že by to fakt teď dělali z křehčího plastu?

Jak dlouho ty popraskaný brousky máte? Moje jsou všechny z várky před sedmi lety (koupil jsem si jich tenkrát dost do zásoby, takže jsem od té doby pořízení už žádnej novej nekupoval - až teď mám objednanej ten nejhrubší diamant).

btw: Ten nejpoužívanější mám už slušně vyhudlanej a fakt no problem...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Lokace: Beskydy
Já mám asi 4 roky (možná 5) a zdá se mi, že ten koneček je dost namáhaný (tlačím na celý brousek).

D.
( . )( . )
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
já taky tak 4-5 let a poslední tak 3 a už je kupovat nebudu když jsem zkoumal tak všechny prdly jak končí ten kousek železa se závitem a okolo je tak 2-3mm plastu jinak jsem samozžejmě netlačil a ani mi nespadly možná vadná serie jinak tady je foto ale jen z mobilu ajnšto jsem kus vyštrachalHappy,jinak je nějaká alternativní náhrada??
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum