ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Bushcraft-život v přírodě Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/22/2009
Lokace: Earth, Europe, Czech Republic, Prague
Jo a jinak ja mam titanovej esus a ten se pripaluje uplne stejne. Ale ta vaha! Clovek pomalu nevi, ze ho drzi v ruce.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Lokace: Plzeň - Bory
Už jsem ho i objednal - 1,2 litru stojí na dobírku 1095,- Kč. Objednat se dá na alb@alb.cz <alb@alb.cz>.

Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Lokace: Czech Republic
Jo tak to je přesně vonOk
Sorry, že jsem sem nedal fotku, ale na těch stránkách sem to nenašel, takže jsem nevěděl, zda je již v prodeji, tak aby neměli kecy...

Jinak o titanu taky něco vímOk Laugh

turista vložil tyto přílohy:
DSCF1515.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Lokace: Plzeň
Tak dnes jsem ten bojler od ALB držel v ruce...v Plzni v Globusu mají 1,2l za 899.- mají tam dva kusy....Ok

Lovu zdar...Kraken

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/10/2010
Lokace: Mělnicko
po precteni vsech moznych debat o dobrych a spatnych hadrech do prirody co se maskovani tyce (dosud jsem vzdy nosil jehlici nebo vz.95) jsem zakoupil komplet od helikonu - SFU - multicam/camogron. Slo mi o castecne univerzalni maskace, ktere muzu vzit na sebe kdykoliv, coz se bohuzel o vz.95 moc neda, i kdyz si myslim, ze maskovani je to dost kvalitni a jsem s nim spokojenej... A kupodivu, zatim s helikonem spokojenost, nikde se nic nepare, netrha a na Kokorin, kde jsem velmi casto skoro idealni...Jen na ty kapsy na suchach si musim zvyknout... Happy
takze timto diky vsem... Admire

yeneek79 vložil tyto přílohy:
IMGP1718.JPG.jpg
helikon_kokorin.jpg.jpg

"...můžeš bejt blbej jak chceš, ale musíš si umět poradit..."
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/20/2011
Lokace: Liberec
yeneek79 napsal:
...Jen na ty kapsy na suchach si musim zvyknout... Happy
:

Mám helikon kalhoty a parku, někde sem sucháče jen odpáral -zadní u kalhot, a jinde nahradil drukama -boční u kalhot a krytí zipu u parky.
Když spadneme, hned se postavíme, oklepeme si ruce, a jde se dál...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Lokace: Karlovy Vary
.. nemusíš ani odpárávat - přes jetý i nový suchácheHappy boušám druky - dobře se ty dva systémy doplňujou, vyzkoušej.Happy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/28/2009
Lokace: Blažovice (Brno-Venkov)
Taky jsem je měl a budu je kupovat znovu, ten střih kalhot prostě nemá chybu Happy ... co je jediná taková výrazná slabina, tak jsou u Helikonu právě ty sucháče. Po nějaký době používání jsou schopný solidně vypelichat (jakože nezvykle moc oproti konkurenci). Takže to chce snažit se je moc nerasovat a případně do budoucna počítat s výměnou za nějaký kvalitnější velcro (snadná a levná záležitost...).
Je lepší opotřebovat se, než zrezivět!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
pre tych kto to este nepoznaju par zaujimavych videii s morsom kochanskym o pobyte v prirode, bushcraft atd.. Happy

http://www.youtube.com/user/KaramatWW/videos
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Lokace: Brána Šumavy
traffic_juzz napsal:
pre tych kto to este nepoznaju par zaujimavych videii s morsom kochanskym o pobyte v prirode, bushcraft atd.. Happy

http://www.youtube.com/user/KaramatWW/videos
Parádní, ale nejde mi u toho zvukCry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Lokace: BRNO

Mám helikon kalhoty a parku,

dejte prosím nějaký odkaz, kde lze helikon pořídit, děkuji
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/9/2006
St.Nicolaus napsal:

treba tady: http://www.militaryrange.com/scripts/hledej.php?rz=1&retezec=helikon
Posláno:

Pokročilý
St.Nicolaus napsal:

Jestli jsi z Brna, tak zkus Morrise: http://www.armymarket.cz/search?sq=helikon
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/9/2012
Lokace: N/A
Posláno:

Pokročilý
Těch 200gr není váha boty, ale gramáž dutýho vlákna Thinsulate co je uvnitř.
Posláno:
Začátečník
Dík za upresnenie.Preto ten otáznik.A ktoré by si bral na pobyt v prírode,príp.niaku tu túru a na celoročné nosenie.Také univerzálky.Rozhodujem sa medzi tymi Valvorinami.Tie bighorny s dobrou ponožkou by zniesli resp noha v nich aj niaky ten mrázik?
Posláno:

Pokročilý
Těžko radit když jsem to neměl na nohách, u podobných bot to máš vždycky těžký, protože je jen málo lidí kteří už v nich něco odšlapali... ale na Batesy slyším všude jenom chválu a zrovna se taky na jedny chystám (ale jen na nízký polobotky).
Boty v podobný cenový relaci už bych asi nekupoval podle netu, ale snažil bych se najít prodejce v ČR a vyzkoušet si je, můžou být třeba úplně nejkvalitnější, ale jak tam nebude sedět nějaká drobnost, tak by mi těch peněz bylo pak líto.

Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/8/2012
Lokace: East Bohemia
Posláno:
Začátečník
[

Mně se již několik sezón osvědčuje česká značka Garmish.
http://www.garmischsro.cz/index.php/eshop/treking
[/quote]
No vyzerajú dobre.Mňa zaujalo na tých v odkaze druh materiálu a tá hmotnosť.Mám jedny mestské kotníkone kožené z goretexom Clarksy a osvedčili sa v daždi,kedy na ne doslova lialo.Vnútro a noha suché.Tým som sa presvedčil,že topane do prírody už iba s membránou.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/21/2011
Lokace: Ostrava
goodman napsal:
Nazdar.Chlapi ktoré botky by ste si vybrali,popripade aké máte Vy?

Přidal bych jedno hledisko, které zatím nikdo nezmínil. Každý má jiný tvar nohy a každý výrobce používá jiné kopyta. Výsledek je, že když zkoušíš boty ,máš někdy, spíš vyjímečně, pocit, že výrobce použil kopyto, které si udělal podle tvojí nohy. Já to mám tak s botami Garmont. Pak jsem ochoten jim prominout drobné nedostatky, jako třeba trochu menší životnost nebo vyšší cenu.

Myslím, že dnes už se nikomu nechce brodit v nenavoskovaných botách sněhem dokud se mu nepřizpůsobí bota noze a u synteticko textilních bot to ani nejde.
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum