ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Honzabe Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/9/2010
Lokace: Czech Republic Mirotice.ok.pisek
ahoj!tak možná budem v trochHappy nemaš zajem o orechové drevo , 30 rokov staré a pekne visušené?mam ho od známeho a je to super matroš!v stredu tam budem na sto % toto je moje číslo kdy neco 604481257!zatím pac
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
Lokace: Earth, Europe, Czech Republic, Prague
honzabe napsal:
Tak přijeď zavzpomínat Happy

Kdyz ja ziju v Praze. V Pisku sem pobyval jen na lesarne... to bylo v dobe, kdy se u lesarny teprve zacal stavet ten brutalni nadjezd/podjezd/objezd, ja vlastne ani nevim, jak to po dostaveni vypada, to uz sem tam nebyl.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Lokace: Písek
Další pokus. Tentokrát je čepel svařená z listů do ručních pilek na železo a kováno na kant. No bez kazu to není red face První rukojeť z kožených kroužků. Každopádně tohle byla poslední čepel z léta. Tak teď budu mít na chvíli utrum. Celková délka 25 cm, délka čepele 14 cm. Záštita a hlavice damašek. Omlouvám se za fotky, jsou fakt mizerný. Zkusím to časem líp.

honzabe vložil tyto přílohy:
P2060010_2.jpg
P2060014_2.jpg
P2060016_2.jpg

Posláno:

Štamgast
ahoj honzo!tak kůkam že sa rukovet s tí kuže povedlaApplause ja nič nestíham dokončil som len puzdro a včera som ho daroval k 40narodeninam znamemu!mam to na vlakne!zatim pac!
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Pokročilý
Zimní kovárna

P2120023_2.jpg

Posláno:

Pokročilý
K poslednímu noži jsem dodělal pouzdro.

P2110009_2.jpg
P2110010_2.jpg
P2110014_2.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Lokace: Lysá nad Labem - Střední čechy
Teda Honzo, to od tebe není hezký, že kopíruješ mojí kapsičku na zapalovač!!!!

Dělám si SRANDU Happy Laugh Ok . Jirka.
Posláno:

Pokročilý
Tak to sorry Grin Procházím postupně celé fórum a vstřebávám co se dá. Takže nakonec ani nevím,kde jsem pro určitý nápad vzal inspiraci Happy
Honza
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Lokace: Lysá nad Labem - Střední čechy
Já sem si ale fakt dělal jen srandu Happy . Promiň že ti to tady svinim Admire . Jirka.
Posláno:

Pokročilý
Já to taky tak beru Wink
Posláno:

Štamgast
ahoj honzo!tak kukam že to neda pokojLaugh v tejto zime to neni žiadna sranda,ja mam v dielni zimu jak v ruskej rozpravke!ale tiež makam,dnes som dokončil jeden a myslím že sa podaril!zajtra dam foto!teras sa zahrej čajom a rumom alebo rumom a čajomGrin
Posláno:

Pokročilý
Ahoj Imro, prostě mi to nedalo, už je ta zima dlouhá a do jara daleko. Nic méně výsledek práce bohužel žádný. Další fotka by byla do vlákna "Když se v dílně nedaří" Happy Čau Honza
Posláno:

Pokročilý
Něco nového po půl roce. Není to asi typický "kuchyňák", ale je plánován přesně tam. Materiál voškrt, zkoušel jsem kalení na hamon, nic méně nevyšlo to jak bych si představoval. Čepel kolmo na ostří popraskala. Kalení bylo cca 3s voda, pak olej. Asi příliš vysoká teplota, na sluníčku se těžko odhaduje. Tak snad příště. Na krájení chleba a cibule by to mohlo stačit Happy Na ručce je akát, napuštěno olejem. Fotky zkusím časem dát lepší, teď aspoň pro ukázku.

19102010865_2.jpg
19102010869_2.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Lokace: Chodsko
Kuchyňák,kterej najde využití i v terénu.Pohlednej a elegantní,super tvarWink.
Posláno:

Pokročilý
Díky, do terénu bych měl vzhledem k prasklinám asi trochu obavu. Prostě čepel není 100%. Pracuju pořád tak trochu stylem jak to vyjde a přiznám se, že ten tvar čepele se mi nakonec tak líbil, že jsem se rozhod ho vůbec dodělat Happy
Posláno:

Štamgast
ahoj honzo!tak si pekne oprášil vláko,kuchynák je pekný len škoda tých prasklín.výtam ta spetGrin pac imroHappy
Posláno:

Pokročilý
Ahoj Imro, dík, taky zdravím. Víš jak je to se mnou - výheň už je asi bohužel zazimovaná a tak se pouštím do spáchaných čepelek. Letos jich ale moc není. Ale čtu a sleduju pořád Happy
Posláno:

Pokročilý
Tentokrát to není nůž a taky to není můj nápad. Když jsem asi před půl rokem viděl u Petra Dohnala damaškový otvírák na pivko, tak jsem si řek, že něco takovýho prostě musím mít Happy Tímto děkuji za inspiraci. Materiál katrový damašek, totéž záštita, poprvé jsem si zkusil kamenný kompozit z Jataganu a dřevo zřejmě mahagon.

PB200006_2.jpg
PB200003_2.jpg

Posláno:

Štamgast
ahoj honzo!tak ako tak pozerám tak si vo velmi pekne dotvorilHappy kedy mi sním otvoríš pivko?pac imroHappy
Posláno:

Pokročilý
Ahoj Imro, dík. U Reinerů nám už nosí natočený Happy Ale klidně se můžeš se stavit, nějakej lahváč doma najdu Happy
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum