huluhub.com
ankara escort pendik escort
umraniye escort

freebet

ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vyhledavani na knife.cz Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/6/2005
Příspěvky: 702
Pro Adminy:
kluci, nedalo by se upravit trošku hledání.

Příklad:
Vím, že jsem někde něco viděl.
Tuším, že to bylo tam a tam,
při hledání mně to hodí nadřazenou složku
ve které je hafo dalších vláken.

Dalo by se přímo hledat v požadovaném vláknu ?

Díky

P.

Sem tam něco dělám z kůže ...
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Příspěvky: 998
vime ze hledani je mirne receno problemove. Hledani v konkretnim vlakne je dobry napad.

edit: zmenil jsem jmeno vlakna aby korespondovalo s uvodnim prispevkem
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/27/2010
Příspěvky: 4,247
ahoj. Zrovna řeším takovouto záležitost. Poslal jsem PM jednomu uživateli, on mi odpověděl. Přišlo mi upozornění na email, že mám nové PM. Ovšem schránka po otevření je prázdná, pouze stará přečtená. Dnes se mi to stalo 2 x, J.S. mi odpovídal 2x na mou otázku a já ani jednou nevím co mi odpověděl. Díky za info co asi dělám špatně red face
Písecká banda
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/8/2008
Příspěvky: 637
Dudu napsal:
Pro Adminy:
kluci, nedalo by se upravit trošku hledání.

Příklad:
Vím, že jsem někde něco viděl.
Tuším, že to bylo tam a tam,
při hledání mně to hodí nadřazenou složku
ve které je hafo dalších vláken.

Dalo by se přímo hledat v požadovaném vláknu ?

Díky

P.


trošku oklikou to lze i teď. V hledání jsou skupiny vláken. A pokud použiješ jméno vlákna (nebo část jména) v řádku hledání dostaneš užší výběr. není to sice stoprocentní, ale má to i jiné výhody. Zkus třeba:
materiály pro výrobu
dřevo jasan
A nebo:
Připomínky pro tvůrce Knife.cz
hledání
Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/27/2010
Příspěvky: 4,247
Módi napsal:
ahoj. Zrovna řeším takovouto záležitost. Poslal jsem PM jednomu uživateli, on mi odpověděl. Přišlo mi upozornění na email, že mám nové PM. Ovšem schránka po otevření je prázdná, pouze stará přečtená. Dnes se mi to stalo 2 x, J.S. mi odpovídal 2x na mou otázku a já ani jednou nevím co mi odpověděl. Díky za info co asi dělám špatně red face


nikdo nevíte co s tím?
Písecká banda
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Příspěvky: 1,459
Ahoj, to jsem jednou zazil, kdyz jsem poslal PM nekomu a pak jsem ji v kolonce Odeslane smazal. Dotycny mi pak psal, ze mel avizo, ale PM nikde. Tak mozna to bude toto.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/27/2010
Příspěvky: 4,247
DrU2 napsal:
Ahoj, to jsem jednou zazil, kdyz jsem poslal PM nekomu a pak jsem ji v kolonce Odeslane smazal. Dotycny mi pak psal, ze mel avizo, ale PM nikde. Tak mozna to bude toto.
¨

ahoj... díky za info... to by asi mohlo být ono. Protože od jiného uživatele mi PM přišlo naprosto v pohodě. Díky Admire
Písecká banda
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Příspěvky: 4,435
Pokud se posílá PM je nutné ji nechat v odeslaných dokud "obálka" nezmění barvu na bledě modrou = přečtenou.
Pokud je sytě modrá tak je teprve odeslaná nikoliv přečtená.
Pak je to jak píše DrU2...
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/6/2005
Příspěvky: 702
Cogito napsal:

trošku oklikou to lze i teď. V hledání jsou skupiny vláken. A pokud použiješ jméno vlákna (nebo část jména) v řádku hledání dostaneš užší výběr. není to sice stoprocentní, ale má to i jiné výhody. Zkus třeba:
materiály pro výrobu
dřevo jasan


Díky to vím.

Rozdělení dle témat asi možná nebude ani reálné,
protože teď je 1188 jednotlivých vláken,
a příspěvky jsem nepočítal ....

Sem tam něco dělám z kůže ...
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/8/2010
Příspěvky: 145
Neni tady všeobecne téma na vylepšování fora tak to hodim sem... je to o vyhledavani...
Nešlo by vytvořit automaticky žebříček příspěvku s top karmou? prvnich 10 20? jde mi hlavně o nože ale chápu že to asi nepujde oddělit od kecacích příspěvku...Neutral mohlo by se to hodit do horni lišty Galerie jako třeti položkaHappy

Josse
"Devět z deseti hlasů v mé hlavě říká že jsem normální..."
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/2/2005
Příspěvky: 256
co mne "trápí", uvedu na příkladu, aby to bylo k pochopení:

1) najdu si vlákno (thread) např. nějakého nožíře, které má třebas 300 stran
2) pročítám vlákno a chci skočit ze strany 300 na str. 100
3) jenže stránky mi to nabízí jen ty nejbližší (cca 10) a potom mi zbývají pro posun jen šipky (zpět a dopředu)
4) mohli by jste (admin) k tomu vložit nějaké "okno" - option, kde by se zadalo číslo str. a na tu by mne to potom hodilo přímo? Protože práce a čas, než se prokoušu o 50, 100, 200 stran šipkami je nesmyslný...

Dík
chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Příspěvky: 4,435
Napiš to přímo do řádku...číslo stránky odpovídá číslu na konci řádku. Změn číslo a dej "enter".
Nefunguje to, když klikneš na dané vlákno přímo z hlavní stránky. Jakmile se tam takhle dostaneš, v daném vlákně klikni na číslo nějaké stránky a pak už to půjde.


Dušan vložil tyto přílohy:
radekII.jpg.jpg


Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/28/2008
Příspěvky: 4,493
V posledních cca deseti dnech mám velice časté potíže se na knife přihlásit, vkládat příspěvky, listovat v ostatních vláknech....Hledal jsem chybu ve svém počítači, ale na všech ostatních webech je vše OK, navíc mi stejné potíže porvrdilo pár lidí (asi opravdu pár) na mém vlákněCry
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/30/2011
Příspěvky: 2,662
Mám stejně problémy s Knife. Dlouhé načítání hlavní stránky i jednotlivých stran na vláknech. Vložení příspěvku je tak na 3-4 pokusy - častá kritická chyba.
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,206
Potvrzuji, mám tytéž problémy. Načítání stránky věčnost, kritické chyby, vkládání příspěvku na třetí pokus atd. Už dlouho to takhle nezlobilo. Cry
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Příspěvky: 3,286
V poslednej dobe sa aj ja casto tu na knife streravam s hlaskou kritickej chyby. Oddnes pouzivam na knife ako prehliadac operu (do teraz firefox portable). Uvidime ci sa to zlepsi. Komp je s win7/64bit 4jadro phenom II, 20GB RAM, 256 GB SSD Samsung Pro + 2 cierne wd caviar v raide, tak hadam nebude problem v mojom zeleze Laugh Laugh Laugh.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,433
Križo napsal:
.................... Komp je s win7/64bit 4jadro phenom II, 20GB RAM, 256 GB SSD Samsung Pro + 2 cierne wd caviar v raide, tak hadam nebude problem v mojom zeleze Laugh Laugh Laugh.

Si sa chcel pochvalit zelezom a nevedel si ako?Laugh Laugh Laugh mas ho dobreOk
...
Aj mne to robi podobnu sarapatu
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Příspěvky: 3,286
Motorkar napsal:
... Aj mne to robi podobnu sarapatu


Ani nie, zaklad som skladal pred vyse troma rokmi, ale stale zvlada vsekto plynule, aj ked len vo full hd Wink.Skusam dnes pozerat cez operu a klop klop, zatial ziadny error.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
ibu
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/12/2010
Příspěvky: 671
Križo napsal:
Motorkar napsal:
... Aj mne to robi podobnu sarapatu


Ani nie, zaklad som skladal pred vyse troma rokmi, ale stale zvlada vsekto plynule, aj ked len vo full hd Wink.Skusam dnes pozerat cez operu a klop klop, zatial ziadny error.


Pripájam sa. Navyše odjakživa používam Operu a už mám tretiu zostavu - chyba nebude na strane prehliadačov, ale kdesi v engine fóra. Vie to nasrať po odoslaí dlhšieho príspevku Angry - už dávnejšie to riešim tak, že si text preventívne skopírujem do schránky klasicky cez ctrl+c.
<°)))><
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/20/2014
Příspěvky: 437
Taky mi to dost často hlásí kritickou chybu....vyzkoušel jsem všechny 3 PC co mám doma a na všech je to stejný. Cry

A taky pořád to hlášení - "Platnost dokumentu vypršela"....a to se vrátim po několika sekundách. Hrůza...hrůza...no....no jo no. Wink

Per aspera ad astra
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris