ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
Potřebuju poradit Možnosti
Sun
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 8/26/2011
Lokace: Czech Republic
Zdravím,
Potřeboval bych radu:
Je možné že mi kožené toulcové pouzdro vysušuje střenky? Za poslední měsíc jsem je už dvakrát napouštěl lněným olejem, ale stále pozoruju rozdíl povrchu mezi skrytou a viditelnou částí. Můžu kdyžtak kůži taky vykoupat v oleji?
Díky za případné reakceHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Sun: ano, možné to je, Ovšem v žádném případě nenamáčej kožené pouzdro do oleje - kůže Ti změkne a zhadrovatí. Zkus tu střenku napajcovat voskem zatepla, dobré je včelí vosk půl na půl s karnaubským voskem roztavit, střenku nahřát fénem nebo teplovzdušnou pistolí (nebo v troubě), zatepla natřít voskem a rozleštit.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/27/2010
Lokace: Slovensko, okr. Žilina
Sun: nechal si ten olej na noži riadne vysušiť? Keď tak navoskuj tak ako píše surg.
Bývalý nick tas.devil
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/15/2007
Lokace: Praha
Sun napsal:
Zdravím,
Potřeboval bych radu:
Je možné že mi kožené toulcové pouzdro vysušuje střenky? Za poslední měsíc jsem je už dvakrát napouštěl lněným olejem, ale stále pozoruju rozdíl povrchu mezi skrytou a viditelnou částí. Můžu kdyžtak kůži taky vykoupat v oleji?
Díky za případné reakceHappy
Happy Já jsem nervově vydržel a natíral to znovu a znovu, až to přestalo. Vždycky jsem ale počkal, až olej zaschne. Vysvětluju si to tak, že zevnitř se na kůži dostalo trochu oleje. Jinak IKEA prodává skvělej olej na kuchyňský prkýnka, název bohužel z hlavy nevím, mám ho doma. Stojí asi 100,-, je ho dost a zasychá rychle.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/25/2011
Lokace: Slovakia
skydd
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/15/2007
ferenc napsal:
skydd

jo, to bude ono, díky.
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00046786/
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Lokace: west
Zdravím,
je to sice trochu mimo soudek,ale zkusím to.
Nemáte náhodou někdo doma staré cigarety -Startky,takové ty co byly ještě baleny jen v papírových krabkách a stály 4 kačky? A ještě štaflík starých KáDéček-ty oválná.
Díky za případné nabídky,nebo tip kde sehnatHappy
Ost

Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/12/2007
Lokace: Blansko
Źlutý startky bez filtru se dají koupit pořád. Ale za 65Kč. Starý za 4 kačky nemám...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Lokace: Olomouc
Oste, tyhle věci se dají občas sehnat na aukru v kategorii dýmky a doutníky. Třeba budeš mít štěstí. Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
Lokace: N/A
Zdravím,
můžete mě někdo prosím poradit ohledně vaření-zpracování-sušení nádorů dřeva.
Sám hledám jak vzteklej, ale tlačí mě čas. Než to tady všechno pročtu mohl bych něco prošvihnout. Nerad bych aby dřevo zatím popraskalo. (jedná se o dub)
díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Lokace: Olomouc
ost napsal:
Zdravím,
je to sice trochu mimo soudek,ale zkusím to.
Nemáte náhodou někdo doma staré cigarety -Startky,takové ty co byly ještě baleny jen v papírových krabkách a stály 4 kačky? A ještě štaflík starých KáDéček-ty oválná.
Díky za případné nabídky,nebo tip kde sehnatHappy
Ost

Á pán je labužník po pořádným dlabanci pořádný kouřeníčko.....Wink Laugh Jen bych asi přibalil i roli hajzláku navíc.Ok
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/7/2012
to jj.jelinek..
mes e pomerne dost osvedcilo suseni v mikrovlnce,vyriznes spalik cca 4 cm tlustej,libovolne delky ale aby se vesel do mw,navlhcis as das to tam cca na 45-60 s na nizsi vykon a to zopakujes po kazdem vychladnuti cca 10x.pote by drevo melo byt dostatecne vyschle ale melo by se nechat jeste odlezet cca 3 tydny v teple.pak muzes pouzivat,po lepeni epoxem to uz nepracuje
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
nevíte někdo prosimpěkně kde sehnat v Práglu americký rozměry imbusů? koupil sem luk a bez nich nic nepoladím

dík
KOUPÍM BUCHAR ... AJAX 1 NEBO KAP 40
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/21/2011
Lokace: Ostrava
TRMAN napsal:
nevíte někdo prosimpěkně kde sehnat v Práglu americký rozměry imbusů? koupil sem luk a bez nich nic nepoladím

dík

Leatherman dodává celou sadu s pouzdrem, jsou vhodné např. k Surge, ale levné to není.
Flq
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/24/2010
Lokace: Hodonín
Třeba tady: http://www.azvercajk.cz/10287-klice-sady/38776-sada-imbus-klicu-v-palcich-9-dilu-kennedy/
"Svůj svět si musíme zasloužit" - John Francis Kovář
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/3/2011
Chystám se nabrousit špičku čepele na OH plain Foresteru. Budu to dělat Dremelkou, z 240ky šmirglu jsem si vyrobil kolečko, kterým budu vybrušovat. Na co si mám dát pozor? V čem bych mohl pohořet? Nemůže se ostří popustit? Chci se do toho pustit sám, ale chci se vyvarovat chyb. Díky Happy
Posláno:

Štamgast

Slavkov u Brnele není v Práglu :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Lokace: Dobříš srdce Brd
TRMAN napsal:

dík
www.ceresport.cz je to v Podolí buď koupíš rovnou sadu amerikánskou vypadá to jak ta na kola nebo jednotlivě.Pokut nebudou mít objednají.
Flq
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/24/2010
Lokace: Hodonín
TRMAN napsal:

To máš recht, asi jaro, nebo co, nějak jsem si nevšim toho Práglu, sorry Laugh Dobrý, no Ok
"Svůj svět si musíme zasloužit" - John Francis Kovář
Posláno:

Štamgast
děkuji uctivě
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum