ZAREGISTROVAT  |  PŘIHLÁSIT  |
PROHLEDAT
Fórum
mototechna Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/14/2008
Lokace: Dobříš srdce Brd
Ty jo chlape .Tohle je přímo kosmickej nástroj.Ok Máš to vymazlený .Za to bych sed.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Lokace: Slovakia
zahorak napsal:
Tak a už treba ísť do posilovne ,to je dobrééé....Applause Applause Applause

Tam som párkrát do týždňa, akurát pri častom šliapaní sa mi môže stať že pravé lýtko budem mať ako Popeye predlaktie, takže doma po schodoch budem skákať iba na ľavej nohe, nech sa to zrovná :D
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Lokace: Písek
Laugh Ted si to "zabil"
Ta nožní bruska je perfektní, dobrej nápad. Applause

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Lokace: Roztoky u Prahy
Parádní mašina!Applause
Knifest 21 - 23. Června 2013. KNIFEST.CZ
Co nechytíte, to vám uteče... Tak bacha na to!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Lokace: Dobrá ,Morava
Jaké z ní máš dojmy? Já si neumím moc představit, co to dokáže. Vodní brusku pr.500 mám v práci, ale šlapat, to si neumím představit, jaký to může mít úběr.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Dík chlopi :) No, dojmy... Nikdy som s ničím podobným nerobil, takže ani len netuším ako by moje dojmy mali vypadať :D Kotúč sám o sebe je ťažký jaxviňa, takže má zotrvačnosť, ale keďže je to celé na ložiskách, tak to ide na moje prekvapenie ľahučko. Je to ako-tak vystredené, vakel to má možno 1mm, čo si myslím že je v pohode. Dole do nádoby som nalial dva litre vody, nádobu som zdvihol, a voda zmizla, potvora... Kameň ju vypil. Tak som dolial zase a už to šlo, akurát keď som to rozšliapal na pekelné otáčky, tak tá voda trošku švihala odstredivou silou aj na mňa. Asi tam dorobím nejakú "stierku", alebo niečo tomu podobné, aby kameň bol stále mokrý, ale na povrchu neostávala veľká vrstva vody. Alebo to nebudem toľko točiť. Každopádne pri tom sedieť, šliapať a zároveň brúsiť kudlu - to bude chcieť poriadny cvik... Ako sa poznám - nakoniec sa naseriem a niekomu to predám alebo to za niečo vymením :))
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Lokace: Sovinec
Nadkosmický stroj...Laugh Ok Hrozně se mi líbí, že něco, co je v podstatě archaismus je vyvedeno v nerezu za použití moderních technologií...Applause
Na těch starých kamenných bruskách býval ještě nahoře na držáčku kus kůže co ležel na kotouči aby to necákalo...Wink

Docela by mě zajímalo, jestli a jak by to tikalo, kdyby se na brusku tohoto typu dal navlíknout pás z pásovky.....
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/12/2010
Lokace: Czech Republic, Ostrava
Naprosto úžasná bruska. Ok Ok Ok
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:

Štamgast
Hejkal von Sovinec napsal:
Nadkosmický stroj...Laugh Ok Hrozně se mi líbí, že něco, co je v podstatě archaismus je vyvedeno v nerezu za použití moderních technologií...Applause
Na těch starých kamenných bruskách býval ještě nahoře na držáčku kus kůže co ležel na kotouči aby to necákalo...Wink

Docela by mě zajímalo, jestli a jak by to tikalo, kdyby se na brusku tohoto typu dal navlíknout pás z pásovky.....

Presne to som myslel, nejaký kus kože, ktorý bude tú prebytočnú vodu otierať, aby to neprskalo...
Chlapi, moc díky za pochvalu, popravde - čakal som že ma tu sprdnete ako malého chlapca, že vymýšľam čápoviny...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Lokace: Sovinec
Malí kluci se přece navzájem nesprdnou, když dělají "čápoviny" všichni....Laugh Laugh Laugh
Hrát si je pořád strašně důležité....Wink
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/6/2005
Lokace: Ostrava - Jih
Máš to nádherné Ok , ale šlapat bych nechtěl.
Jen se dívám na fotky a už mně bolí noha ...

Nahoru stačí dát kousek hadru,
umístění bude závislé, ale na rychlosti šlapání ....
Posláno:

Štamgast
Tak som domašlil aj to otieratko na vodu, je to o bambilión percent lepšie :)

mototechna vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
6.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak som spichol púzdro na Koršuna... Tak aby tvarovo aspoň malinko pripomínalo originál. Snáď mi to vyšlo :)

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Lokace: Czech Republic Mirotice.ok.pisek
ahoj rišo ! pekne si to poladilOk
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Lokace: Děčín - Bělá
Ještě k té brusce. Práce opravdu k závidění. Ale proč velké otáčky? Při tom průměru musí mít obvodovou rychlost i při pomalejším šlapání. A nápad - co dodělat převod jako na kolo. Pak by makaly obě nohy - hihihi. Tak asi tak, zdravím.
Posláno:

Štamgast
Ifigenie napsal:
Ještě k té brusce. Práce opravdu k závidění. Ale proč velké otáčky? Při tom průměru musí mít obvodovou rychlost i při pomalejším šlapání. A nápad - co dodělat převod jako na kolo. Pak by makaly obě nohy - hihihi. Tak asi tak, zdravím.

Veru otáčky to má, potreboval som prebehnúť ostrie na ER Schrapnelovi, točil som to len tak lážo-plážo, a berie nádherne. Obojnožné točenie by bola vtákovina, pretože vtedy sa hýbe celé telo, a to už by sa asi nedala držať rovina na noži... Takto je jedna noha pevne na zemi, a druhá sa hýbe iba od kotníku dolu...

Imro: Díky, som rád že sa Ti to páči :D
Posláno:

Štamgast
A našiel som svoj "výkres" k tej šlapačke... Toto je návod ako to nerobiť :)

sejmout0016.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Lokace: Blava (taka mala dedina pri Trnave)
Da sa pouzit aj obojnozne slapanie a na vybrus to nebude mat vplyv. Pravda, za predpokladu ze na to bude sliapat niekto iny. Grin
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 ....
Posláno:

Štamgast
Tak som zbastlil moju verziu ER Schrapnel - proste niečo tenšie, a s opierkou na palec... Mat. RWL-34, 3,5mm, čepeľ 105mm, celková 205mm, rúčka nádor z Agátu, aspoň myslím...
Blackovi týmto ďakujem za zakalenie.
Viem že je to mierne sfušované, na čepeli občas škrabanec, ale mne to nevadí, je to jeden z mojich prvých výbrusov...

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
A dnes nachystané do kaliarne - potom už len opieskovať, dorobiť rúčku a finito... Inšpirácia taktiež u ER - konkrétne Extrema Ratio Doberman (K1 S Miles). Je to kudla, ktorá sa mi nehorázne páči... Mat. je elmax.

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
6.jpg.jpg

Kapesni-noze.cz - internetová prodejna a kamenný obchod v Brně, přijďte se podívat, máme 3000 nožů skladem!
www.baterky-noze.sk najväčší vyber nožov a taktických svietidiel na Slovensku. Navštívte aj našu predajňu TOPBLADE v OC MAX Trnava
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum