ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/16/2020
Tomáš napsal:
JaSchi napsal:
Ahoj, děkuju za rady, opravdu by to mohlo být od té luminescenční látky. Jar a teplou vodu jsem na to zkoušel a vůbec to s tím nehlo. Možná zkusím do ANV napsat, manželka říkala, že koupi domlouvala s nějakou paní od nich a moc chválila její komunikaci.

Jo určitě jim napiš, třeba se dozvíš, že máš vlastně štěstí a že jsi se zrovna trefil do nějaké "systémové chyby", stejně jako Dabo (viz. str. 102). Vypadá to, že nejsi první a asi ani poslední, kdo se bude potýkat s problémem, který se jmenuje výstupní kontrola...

Jsem si říkal jestli jsem omylem nekoupil kousek druhé jakosti, to by pak dost věcí vysvětlovalo ... no a přitom jsem byl jen vyvolený který zaplatil o litr méně za ten skvost :))

Věřím že nějaký pokrok udělali , ale zkoušet se mi to nechce Grin
ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/18/2020
wrafan napsal:
JaSchi napsal:
Psal jsem do ANV, poradili mi zkusit líh nebo ředidlo. Doma jsem našel jen manželčin odlakovač na nehty, tak jsem to zkusil a po docela dlouhém leštění to téměř zmizelo, takže ok. Teď je to v podstatě neznatelné, asi už ani líh nebudu kupovat.

Doporučil bych čistící prostředek od Stihl, vždy odstranil vše, na co bylo krátké ředidlo, líh a dokonce i trichlor, povrchovku to nikdy nepoškodilo, stačí cáknout na čepel, rozetřít prstem nebo hadříkem, nechat chvilku působit a pak setřítOk Ok

Díky za radu, příště to vyzkouším.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/18/2020
Tomáš napsal:
JaSchi napsal:
Psal jsem do ANV, poradili mi zkusit líh nebo ředidlo. Doma jsem našel jen manželčin odlakovač na nehty, tak jsem to zkusil a po docela dlouhém leštění to téměř zmizelo, takže ok. Teď je to v podstatě neznatelné, asi už ani líh nebudu kupovat.

Takže to trvalo docela dlouho a nezmizelo to úplně? Takže jasná prohra KO
Sorry, ale tohle je přístup na ho*no.
Kdyby jsi napsal "Psal jsem do ANV a napsali mi, abych jim ho na jejich náklady poslal, že mi pošlou nový", tak neřeknu ani slovo. Ale "dojdi si koupit líh nebo ředidlo (za svoje peníze) a věnuj tomu trochu času (možná víc)"? Co to je?! Jako nějaký dodělej si sám? By mě zajímalo, co by ti pak napsali, kdyby ti to ředidlo udělalo něco s povrchovkou? Třeba, že jsi s nožem zacházel v rozporu se záručními podmínkami...

Já jim přímo napsal dotaz, čím to mám zkusit vyčistit. Možná kdybych napsal, že chci výměnu, třeba by to dopadlo, nevím. Kdyby vyčištění nepomohlo, tak mi psali, že k nim mám nůž poslat a oni mi čepel vymění.
Každopádně mě jejich výstupní kontrola moc nenadchla... snad se budou už jen zlepšovat Happy Nůž jinak vypadá moc dobře, uvidím jak se osvědčí v porovnání s Megalodonem, který nasadil laťku hodně vysoko.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
JaSchi napsal:
.........Já jim přímo napsal dotaz, čím to mám zkusit vyčistit. Možná kdybych napsal, že chci výměnu, třeba by to dopadlo, nevím. Kdyby vyčištění nepomohlo, tak mi psali, že k nim mám nůž poslat a oni mi čepel vymění...............

Nezlob se, ale opravdu solidní firma by Ti sama od sebe ten nůž bez kecání vyměnila. Když to umí prodejci, výrobce by to měl umět tím spíš. Tohle je takový ten přístup: ....zkusíme to. Když to nepůjde, ustoupíme o krůček, když to zase nepůjde, tak o druhý. Nezdá se mi to a nelíbí se mi to.

Zdenek

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
JaSchi, hlavně si nenech zkazit radost z dárku od manželkyOk Ok
Vždycky je lepší zvolit blbýho dodavatele, než blbou partnerku Razz
Takže Ty jsi vítěz a borci si dali vlastence, důležitý je si to zapamatovat !!!
Ať se daří Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Sidney: věc názoru...mne by naopak vyhovovalo když mi dají radu jak to zkusit jednoduše napravit než bych to šel balit, běžet na poštu, a platit poštovné. A pak čekat než mi nůž dorazí zpět. Myslím že se postavili normálně k věci a nabídli že čepel vymění. Tak asi zbytečný hledat problém kde není. (Nebavím se o nějaké výstupní kontrole, to mi vadný nůž klidně dorazí od podstatně známější značky).
Ale tady ve vlakne je to standart že kdo chce psa bít tak si tu hůl najde 😡
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Přeji vám hodně štěstí s touhle ručníkářskou firmou!Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Dudulik napsal:
........Ale tady ve vlakne je to standart že kdo chce psa bít tak si tu hůl najde 😡

Samozřejmě je to jen otázka názoru. Každý máme na věci, které nakupujeme a na lidi od kterých to nakupujeme, jiné nároky. To je v naprostém pořádku. Jestli Ti jejich nože sedí a vyhovují, jsi šťastný člověk, máš o starost míň. A přeju Ti to, opravdu! Ale s tou holí moc nesouhlasím. Bohužel to vidím tak, že žádné hole není třeba hledat, protože ta firma je nabízí sama.

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Sidney: přesně tak 👍. A jsem šťastný člověk, nehledám totiž problém tam kde není. Co víc si můžu přát než když mi firma rovnou nabídne výměnu místo keců že jsem se zbožím dělal něco co jsem neměl??? 👍
A pak mám tři kousky ANV. A všechny jsou za tu cenu super i když mne někteří co ten nůž v ruce neměli přesvědčují že super nemůžou být 😂.
Jeden vdolky, druhý holky. Já radši oboje a s úsměvem👍

Dnes vytáhnu tenhle mazlík 👏

Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20210110_074013142.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Já se klidně připojím ke spokojenější straně publika, s tím co mám spokojenost, a ani osobní zkušenost v komunikaci s ANV jsem neměl nikdy špatnouOk . Ale tisíc lidí, tisíc chutíGrin .
Jen zavírák bych si asi nekoupil, ne že by se mi nelíbil nějakej od ANV, ale po těch problémech co tu čtu a navíc skvělou Avispu či Rat1 mám za polovic, i když i to je věc osobního názoruHappy .

wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20210110_085542_2.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
mám P300 a dobrý.. teda pouzdro se mi rozsypalo asi po tejdnu zustal jen kydex, ale s paracordem nebo jen tak je to v pohodě...

a zavíráků jsem měl asi 5 možná víc Laugh fakt jsou pěkný, ale klip mi nevyhovuje zapadne do kapsy až moc a já pak velice těžko nůž vyndavám.. a a hlavní chyba.. nefunguje pojistka ani na jednom KO ano asi po dvou dnech cvakáni ala pan Šulc kdy už mám namoženou ruku to začne fungovat. Confused Confused Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Dnes mě přišla skvělá kudla ANV Z300 v titanu ....a jako jo !!! Perfektní flipování,výbrus,výborně se drží ....frame zapadá do cca 40%. Za tu cenu skvělé EDC.Já ten titan mám prostě rád.Třetí zavírák od nich a stále stejná spokojenost,spíše čím dál tím větší .

Leoner vložil tyto přílohy:
zaviraci_nuz_anv_z300_titanium_frame_lock_073443_or.jpg.jpg
9924_2_nuz_anv_z300_frame_lock__plain_edge__titan.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Z 300 D2 TITAN byla moje druhá kudla od ANV, mám ji 2 roky a spokojenost.
Celkem už mám ANVéček 15 ks, a pořád spokojenej Wink

rettromen vložil tyto přílohy:
SDC15836.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Ok Ok Ok 15 ks od ANV a stále spokojen...zřejmě i bez výhrad?
Do žuly, čediče, mramoru, travertinu....tesatApplause Admire
Posláno:

Štamgast
Gyrl napsal:
Ok Ok Ok 15 ks od ANV a stále spokojen...zřejmě i bez výhrad?
Do žuly, čediče, mramoru, travertinu....tesatApplause Admire

Asi jsem nenáročný uživatel Happy , ne teď vážně, ba naopak dám na detail a funkčnost, nakonec jsem narozen v panně
Pravda je taková že z těch 15ti nožů jsem pouze dva obdržel poštou, ostatní jsem si defakto vybíral sám ať již přímo v ANV, nebo na výstavě, nebo na prodejně V.n.a.e.e.r, kde jistě potvrdí moji pečlivost při výběru. Neříkám že bylo vždy vše na 100 %, Jeden právě objednaný přes nejmenovaný e-shop, jsem reklamoval u ANV, tím že jsem jim poslal foto problému, a ještě než jsem jim ho odeslal měl jsem doma jiný funkční. U jednoho pevného byla na můj vkus fazeta broušena na dost hrubém brusném papíru, což jsem si upravil sám.U zavíráků jsem nikdy neměl problém s pojistkou linerlock, ani framelock. Flipujou tak nějak jak který, ale většinou jsem to vždy vyřešil promazáním podložek a dotažením či povolením čepu. Komunikace s firmou na Ok , vždy když jsem potřeboval nějaké šroubky a pod. mě je ochotně gratis poslali. Takže za mě 99,9 %“ Asi je to jen a jen o lidechWink

V poslední době jsem dostal (a nebudu asi sám) dost e-mailů s tím, že to nebudou dávat na Knife aby zde nevyvolávali nesmyslné diskuse některých přispěvovatelů kteří jsou vždy negativně naladěni, svou neznalostí a flustrací.¨ toto vlákno má v názvu ZKUŠENOSTI S ANV , pokud se nepletu Happy
Pěkný večer Všem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Ok Děkuji za podrobnou odpověď! Mám pevný, bez větších výhrad(oproti původní vlastní hysterii a nasranosti)
Vybrat se tedy jistě dá, škoda, že ta pravděpodobnost je prozatím ve značném nepoměru k všeobecné spokojenosti...zejména pokud chybí možnost vybírat na výstavě, nejlépe v zahraničí nebo z X kusů kdekoliv v ČR...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Applause

Leoner vložil tyto přílohy:
142961676_238920094434693_1671500980709485317_n.jpg.jpg
142946906_166263248305598_7045637836590018667_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Pokud to dobře chápu, tak prémiové nože (alespoň dle ceny) si musím nejprve prohlédnout a z několika kusů si pak vybrat ten, který se povedl?
Posláno:

Štamgast
slon napsal:
Pokud to dobře chápu, tak prémiové nože (alespoň dle ceny) si musím nejprve prohlédnout a z několika kusů si pak vybrat ten, který se povedl?

Ano, bohužel je to tak, ale dle mých zkušeností je to problém i světoznámých věhlasných značek které když jsem kupoval na výstavách, tak jsem se až divil co pustí na trh. A byli to nože dražší než ty od ANV, a někdy jsem si třeba nevybral ani ze 4ks jednoho modelu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
U zavíráků od ANV určitě Grin . Naposledy jsem ty kudly viděl a osahal na výstavě v Příbrami, a zatím tam nejsou...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum