ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2015
Bohužel Surprised
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Je třeba také od zítřka počítat s dopravními zácpami na silnicích a dálnicích. Dokážu si představit že řada lidí se při kontrolách bude prokazovat cestovním pasem a ne občanským průkazem, protože v cestovním pasu není uvedeno trvale bydliště, takže chudák policajt to bude muset ověřit a tím se kontrola protáhne.
Plynulemu provozu zdar! 😀😀😀
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Chudáka policajta spíš bude zajímat už přímo pracovní smlouva, potvrzení od zaměstnavatele a podobně. Dokážu si představit, že jak se do lesa volá, tak si kdo lehne. Určitě všichni v případné frontě všem budou vykukům s pasy neskutečně děkovat a budou je oslavovat. Dost mi to připomíná úsloví "Kde čert škodit nemůže, tam alespoň zasmradí..."

PS: Jen tak pro info, v pase je i údaj o úřadu, který cestovní pas vydal, obvykle obec s rozšířenou působností - okres. Takže vzít si pas spíš znamená "Koukni na mě, chci dělat problém..."
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
rak nožomil napsal:
...že řada lidí se při kontrolách bude prokazovat cestovním pasem a ne občanským průkazem, protože v cestovním pasu není uvedeno trvale bydliště...

Teda pane vachmajstr, voni jsou hlava.
No na to bychom my, obyčejný lidi, prostě fakt nepřišli. Jako nepřišli.
Jen tak mimochodem, co že za kolonku je to v malém techničáku? No ale já jsem jen hloupej inženýr... já bych na ten ženiální fígl s pasem fakt nepřišel...
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
"...vystřel, snad nás uslyší !"
"Nemůžu, došly mi šípy...!"

A karavana táhne dál...

mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Ajeje... Už vidím, jak přitroublýmu fízlovi vysvětluju, že můj nákrčník je ffp2 🙄
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Tak jsem dneska využil slunečného počasí na vyvenčení (vlastní). Při té příležitosti jsem si všiml, že si to užil náš pes (čtyřnohej - né PES). Obechcával kde se co dalo. Tak jsem si uvědomil, že se tak chová většina národa v dnešní době.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Mimochodem, tusite, jestli budou fungovat STK? A jestli se za nimi bude smet jet do jine obce? Dik
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
krezac napsal:
Mimochodem, tusite, jestli budou fungovat STK? A jestli se za nimi bude smet jet do jine obce? Dik

STK funguje jen su nabité na poslední chvíli je to návštěva úřadu a prokazat není problém.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Ježour napsal:
Janm:

Bod 2: Kontrola ve velkých obchodech ? Laugh Laugh Laugh
Zajdi si ve čtvrtek do Kauflandu, k regálům s akčním zbožím. Tam uvidíš masu těch nejohroženějších, pěkně tělo na tělo. Co napíšeš teď ? Že to není pravda? Laugh Laugh Laugh

Radši drž hubu...Wink Před tejdnem si tady loboval se svojí dcerou sestrou, nebo teda sestrou dcerou, že žádnej kovid není, vona to má prej z první ruky na kovidový jednotce a ve tvý fabrice je vás 400 šťastných lopat bez roušek...Shocked Tak si teda ujasni za co vlastně bojuješ...Confused Jo tak, teďka zase za opatření, no hlavně že je o čem rozumovat, viď...Wink
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
FMJ
Posláno:

Štamgast
Chlapi, doprdele, vyserte se na to. Zapomeňte už doprčic na vzájemné rozepře. Vše je pochopitelné, každý máte svůj pohled a svým způsobem i pravdu. Teď OPRAVDU není čas na to, "vyrýpávat".
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Jóóó....
...když se kácí pes,tak létají řízky.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Mají teď v autech kompy a najdou si všechno ...

rak nožomil napsal:
Je třeba také od zítřka počítat s dopravními zácpami na silnicích a dálnicích. Dokážu si představit že řada lidí se při kontrolách bude prokazovat cestovním pasem a ne občanským průkazem, protože v cestovním pasu není uvedeno trvale bydliště, takže chudák policajt to bude muset ověřit a tím se kontrola protáhne.
Plynulemu provozu zdar! 😀😀😀
Posláno:

Štamgast
Správně, nemá cenu se ted rozcilovat.
A někdy všechno zlé je pro něco dobré.

Můžete teď jezdit po dálnici klidně 220 a v obci 120 😀😀😀 i tam kde jsou stacionární kamery a radary. 😀😀😀

Kdo a jak vám (kromě policajtu) dokáže, že jste řídili, když v autě budete mít nasazený respirator, brýle a ochranný štít? 😀😀😀
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
montelie napsal:
Ježour napsal:
Janm:

Bod 2: Kontrola ve velkých obchodech ? Laugh Laugh Laugh
Zajdi si ve čtvrtek do Kauflandu, k regálům s akčním zbožím. Tam uvidíš masu těch nejohroženějších, pěkně tělo na tělo. Co napíšeš teď ? Že to není pravda? Laugh Laugh Laugh

Radši drž hubu...Wink Před tejdnem si tady loboval se svojí dcerou sestrou, nebo teda sestrou dcerou, že žádnej kovid není, vona to má prej z první ruky na kovidový jednotce a ve tvý fabrice je vás 400 šťastných lopat bez roušek...Shocked Tak si teda ujasni za co vlastně bojuješ...Confused Jo tak, teďka zase za opatření, no hlavně že je o čem rozumovat, viď...Wink

Já nebojuju za nic, jen se neposírám strachy jako ty. Apropos, nebýt těch lopat, kterýma tak opovrhuješ, nemáš co žrát, inteligente. O nožích víš celkem hovno, tak pravidelně zasahuješ jen do diskusí, kde si můžeš vyhonit ego.
Je mi tě líto, Ježour
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
FMJ
Posláno:

Štamgast
raku, zase neradíš úplně dobře. Vzhledem k existenci něčeho, čemu se říká objektivní odpovědnost provozovatele vozidla a co způsobuje automatickou odpovědnost provozovatele vozidla za přestupky tímto vozidlem spáchané si touto činností buďto jako majitel vozidla sám nasekáš flastry, nebo jako pouhý uživatel majiteli zavaříš, nebo riskuješ, že se policajti soustředí na takové auto s cílem ho chytit, zastavit. Ano, zažiješ pár heroických chvilek, které ukončí v lepším případě zastavovací pás, protože magor, co jede přes obec 120 km/h si nic jiného nezaslouží. Chápu tvou frustraci, ale tento nápad není úplně.....rozumný.
Posláno:

Štamgast
Nikomu nic neradím, dávám tam smějící se smajlíky Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh aby bylo jasné, že si ze všeho dělám legraci, protože je to vše Kocourkov.

A pozor!
Od příštího týdne bude vypnut internet, protože v této zemi už byla zachycena
mutace počítačového korona viru, který se přenáší dotykem klávesnice Laugh Laugh Laugh
FMJ
Posláno:

Štamgast
OK, pokud je to Kocourkov, tak se svěř s tím, jak bys to udělal ty....
Posláno:

Štamgast
To je právě to, že už se nedá dělat nic, už je příliš pozdě...
To už nikdo nezachrání...
Bude ještě hůř, mnohem hůř...
Jsem v tomto směru pesimista...
Tak nezbývá nic jiného, než si během těch pár týdnů nebo měsíců, možná roků života dělat srandu...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
FMJ napsal:
OK, pokud je to Kocourkov, tak se svěř s tím, jak bys to udělal ty....

Docela jednoduše, a věřím, že by to zdaleka nestálo tolik co teď
1) Lidem co mají do dvojnásobku průměrné mzdy bych v karanténě dorovnával plat na 100 procent. Aby neměli důvod se karanténě vyhýbat, a ani neměli důvod zamlčovat kontakty
2)Na maximálně 2 nákupy týdně jim zaplatil dopravu rozvážkové služby, ať nechodí mezi lidi
3)Kdo přesto karanténu poruší, tak tvrdě trestat, většina lidí takové IQ aby nechali doma mobil, nepoužili platební kartu a podobně nemá. Takže dohledat se dá. Prostě velkorysá pravidla, ale kdo je i tak poruší, klepnou přes prsty a pořádně
4) Respirátory jen vevnitř, když je nosíte venku provlhnou a když je potřebujete jsou pak k hovnu. A když 20 metrů kolem mě nikdo není je nosit ho kravina
5) Dodat každé rodině dost respirátorů a zadarmo. Když něco chci po lidem, musim jim to zajistit a ne nechat obchodníky nakupovat je za 4 koruny a prodávat za 40. Kdo chce další nebo kvalitnější mohl by je nakoupit ve státních podnicích (Pošta) bez jakékoliv marže a DPH. Omezeně na osobu, aby se nekšeftovalo, známe lidi

Tvrdá opatření vyvolávají jen ještě tvrdší odpor. Poprvé od roku 1989 je armáda nasazena na vlastní lidi, tak asi je něco špatně

"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum