ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/23/2018
Příspěvky: 284
Georgi napsal:
Pelamida v troubě.
První a nejdůležitější podmínka - přijedete do Bulharska a chytíte Pelamida v Černém moři.
Pečete to, jak chcete Happy


Palamuty jsme chytali před 20 lety s kamarádem v Černomorci do sítí, na podzim v říjnu, někdy byla plná síť ryb, někdy plná medůz. Čerstvý palamut na grilu byl moc dobrej Ok .
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
Pavel76 napsal:
Georgi napsal:
Pelamida v troubě.
První a nejdůležitější podmínka - přijedete do Bulharska a chytíte Pelamida v Černém moři.
Pečete to, jak chcete Happy


Palamuty jsme chytali před 20 lety s kamarádem v Černomorci do sítí, na podzim v říjnu, někdy byla plná síť ryb, někdy plná medůz. Čerstvý palamut na grilu byl moc dobrej Ok .


Bohužel se za posledních 20 let bulharské pobřeží Černého moře hodně změnilo. Betonová džungle zaměřená na turisty s preferencemi levného alkoholu, drog a prostitutek. Mám přátele na nejjižnějším pobřeží Černého moře a navštěvuji je několikrát do roka, na jaře a na podzim. Nejsou tu žádní turisté a rybaření je skvělé. Chodím do Řecka na dovolenou s rodinou v létě.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/23/2018
Příspěvky: 284
To je pravda, bylo to vidět už v roce 2009, to jsem tam byl naposledy.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/18/2016
Příspěvky: 808
..příprava na třídenní výšlap.. Stáčení a blendování domácí medoviny, pro příjemné chvilky u večerního ohně..


fusgal vložil tyto přílohy:
20210421_113823_01.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2009
Příspěvky: 1,750
3b0la napsal:
Michal.Vl napsal:
A ta ustrice byla za syrova primo z lastury a nebo grilovana ? Nekde jsm cetl ze se i griluji udajne na stribrnych jehlach to syrovou bych taky nemusel ... Ty sneci jsou peceni to bych zkusil...Happy




Na dovolene jesem si pral, at mi tu vec aspon opecou - ogrilujou, nedovedu popsat tu grimasu pingla, co tu lahudku serviroval.
No za padesat let zivota, jsem spolknul uz ledaco, krom zab sezeru vse, co mi pod hubu prijde, ale ze bych se chtel prezrat ustricema, tak to fakt ne Laugh
Kdyz ja mam rad, zakousnuti na plnou hubu Laugh
Ale jinak ano, jist se to da, jen nevim, proc je to drazsi nez rizek.


Ještě jednou se vrátím k těm ústřicím (ten recept je z tremské kuchařky Tonyho Linharta)

Jezdící ďábel podle Rotchilda
Pro ústřice budete muset zajet nejspíš do Francie. Říká se, že v přímořských oblastech jsou lacinější. Když je v chladírenském návěsu dovezete, vydloubnete je z Krunýřů a živé pokapete citronovou šťávou. Pak jednu po druhé zabalíte do plátků anglické slaniny a napícháte na stříbrné jehly. Pečete na grilu a podáváme na krajíčcích opečeného černého chleba. Mírně okořeníte kayenským pepřem a zdobené rajčaty plněnými tuňákovým krémem podáváte.
Tento předkrm připravte svým přátelům nejméně dvakrát a ihned vám vaše banka oznámí, že nemáte čím platit inkaso.
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/19/2018
Příspěvky: 306
Hele, kdyz to napises takhle, tak bych se jich i prezral Laugh
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/27/2015
Příspěvky: 468
Buřty na pivu


svestka11 vložil tyto přílohy:
IMG_20210421_221312.jpg.jpg
IMG_20210421_221258.jpg.jpg
IMG_20210421_221128.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
Pivo, tchýně, uzený, nejlepší je studený. Něco z domácí tvorbyOk Razz Happy .


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20210422_173455_767.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 1,073
Nádherná barvička Ok na jakým dřevu to bylo?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
Kapol napsal:
Nádherná barvička Ok na jakým dřevu to bylo?

Díky, ještě to tam bude do zítra, dělám to jen na 40 stupňů a dřevo jen čistý buk bez kůryOk .
Zkoušel jsem i třešeň a švestku, ale přijde mi to takové moc navoňené.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,095
wrafan napsal:
Kapol napsal:
Nádherná barvička Ok na jakým dřevu to bylo?

Díky, ještě to tam bude do zítra, dělám to jen na 40 stupňů a dřevo jen čistý buk bez kůryOk .
Zkoušel jsem i třešeň a švestku, ale přijde mi to takové moc navoňené.

Do zítra? Já mít to blíž, tak zítra budeš čumět na očouzené špruncle.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
dagger napsal:
wrafan napsal:
Kapol napsal:
Nádherná barvička Ok na jakým dřevu to bylo?

Díky, ještě to tam bude do zítra, dělám to jen na 40 stupňů a dřevo jen čistý buk bez kůryOk .
Zkoušel jsem i třešeň a švestku, ale přijde mi to takové moc navoňené.

Do zítra? Já mít to blíž, tak zítra budeš čumět na očouzené špruncle.

Ok Laugh , neboj prostor je dobrě střežený.
wpc
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/16/2010
Příspěvky: 542
Pastýřský koláč - Cottage pie (Shepherd's pie)




wpc vložil tyto přílohy:
CAM05565.jpg.jpg
CAM05568.jpg.jpg
kolac.jpg.jpg
kolac1.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 274
Jen tak něco na večer k vínu s mou drahou polovičkou.
Krekry z kvásku a různých semínek
(ten nůž se plechu ani nedotkl, na to mám staré kudly NoNoNo )


Podkozak vložil tyto přílohy:
20210423_081102.jpg.jpg
20210423_090004.jpg.jpg


Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
Dokonáno jestOk , žranice může začítRazz Ok


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20210424_130831.jpg.jpg
IMG_20210424_130736.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
..... kdyby byl ještě hladRazz Ok


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20210424_160100_2.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,095
wrafan napsal:
..... kdyby byl ještě hladRazz Ok


Vlastní, nebo když tě vyžrali tak jsi zajel do Globusu?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,079
dagger napsal:
wrafan napsal:
..... kdyby byl ještě hladRazz Ok


Vlastní, nebo když tě vyžrali tak jsi zajel do Globusu?

VlastníOk Ok
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,095
wrafan napsal:
dagger napsal:
wrafan napsal:
..... kdyby byl ještě hladRazz Ok


Vlastní, nebo když tě vyžrali tak jsi zajel do Globusu?

VlastníOk Ok


tak to jsi butcherking!!!! dobré špekáčky a gothaj umí jen umělci.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 981
Včera tak 🙂


flug11 vložil tyto přílohy:
20210424_143019.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris