ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2007
Za mě je určitě lepší ta druhá nášivka s nápisem "krev za grip." Jen bych tu kapku krve dal ke špičce čepele. Barevně je to naprosto OK, zobrazený nůž je taky perfektní volba. Přesně něco takového si většina lidí představí, když se řekne motýlek.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Jj, tak jsem to myslel... pod špičkou kapka a "krev" a na druhé straně "za grip" Ok
Posláno:

Štamgast
Lamnia naskladnila Glidr Arctic - bushings, hidden zen pins... a barvičky Applause

Rahmed vložil tyto přílohy:
glidr.arctic.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Díky za echo. Mám objednáno.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
jendach: To byla rychlost! Nezapomeň se tu pochlubit, až dorazí a obeznámíš se "s vozidlem" Wink
Rahmed: Co to bylo o tom banu a inscenování situací vedoucích k impulzivním nákupům? Laugh

A máme tu další varianty nášivek!
Tentokrát i podle připomínek.

EDIT: Číslo 3, byť je na přání, proti kterému pochopitelně nic nemám, mi opticky připadala lehce nevyvážená. Však posuďte sami.
Pochopitelně záleží, v jaké poloze si našijete svůj balisong. Podle toho se mění sugerovaná čitelnost i směr textu. K variantě 3 jsem dodatečně přidal vykřičník pro zmíněné optické vyvážení.

M4ST3RCUT0R vložil tyto přílohy:
GRP2.jpg.jpg

|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:

Štamgast
Já byl první Grin Vzal jsem postovanou kombinaci Desert Dust... příliš jsem neváhal, Arctic splňuje vše, co chci, jsem natěšený Cool

Samozřejmě jsem nikoho nechtěl přivést do nešťěstí a upřímně jsem doufal, že ho Tomáš nebude chtít red face

Nášivky: když by se slovo "krev" u 3 hodilo vzhůru nohama a vyhodil vykřičník, líbily by se mi všechny Ok
4 je vtipná... možná by šlo i "Nůž? Krev!" mrGreen Zrovna jsem se ošetřil, takže je to pravda Laugh Každopádně ta červená na titanovém povrchu vypadá velice pěkně...
Posláno:

Pokročilý
Být tam varianta Aztec Gold, zapřemýšlím. Jinak mne to nechává chladným. Zbude alespoň víc na ostatní Happy
Snad vám oběma vydrží.

Stačí říct nebo poprosit.
A teď nechávám prostor k vyjádření i ostatním.

Varianta číslo 4 vznikla z takového toho pocitu, kdy si při flipování člověk ani neuvědomí, že ho jeho věrný ostrý společník kousnul.
Ucítíte takhle najednou něco lepkavého na prstech, koukáte, copak to? Krev? Confused No fakt! Krev!

2.5.jpg.jpg
2.6.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Namydlený blesk Shocked Grin #6 rulez, dík Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Skvele nasivky - nebolo by lepsie kvapku krvy zvacsit a umiestnit do stredu pod balisong? Happy
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
Posláno:

Štamgast
Já bych kapku nechal určitě pod špičkou čepele. Nějak mi to k sobě pasuje. Jinak nejvíc se mi líbí č. 4.
Posláno:

Pokročilý
Zvětšená kapka vypadala taková prázdná, kór po vyšití by to nebylo nic extra, proto jsem přidal odlesk.
Ovšem z hlediska proporcí to už po posunutí a zvětšení ztrácí trochu na jednotném, vyváženém tvaru. Prostředek by se mohl zdát nepatrně přecpaný a člověk potom nemusí hned vědět, kam se na první pohled zaměřit. Ale to jen z pohledu grafika. Záleží, co se bude esteticky pozdávat většině Wink

Při dostatečném zájmu poputuje nejpopulárnější návrh do výroby.
Pochopitelně po společném odsouhlasení ve vlákně.
Proto jsem rád, že se vyjadřují i další. Díky, pánové Ok

2.7_ZLJSN.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Jak píšeš, střed působí moc plně. Mně se líbí ta 4 hlavně kvůli tomu trefnému zdůvodnění 👍
Posláno:

Štamgast
Ja som myslel uplne pod Grin

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
20210525_201948.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
M4ST3RCUT0R Ok Ok Ok Ok
Nevím kolik těch “pracek” bych musel dát, aby dostatečně vyjádřily moje nadšení, obdiv, vděk, závist (v dobrém) a co já vím, co všechno Applause
Všechny návrhy jsou super, ale za mne bych volil 2... Happy
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
ZLOjasna: To jsi měl napsat hned, že přes sebe, aby nůž překrýval kapku! 😉🧐

Tomáš: Rád se alespoň trochu odvděčím fóru, a hlavně jeho uživatelům, kde jsem začínal stavět základy svých bali-znalostí. It's all good, my man. Stejně jako knife Grin

Hlasování se koukám začíná rozbíhat. Měl bych hlasy začít zaznamenávat.
Kdo by se chtěl nepozorovaně přidat, ale není z jakéhokoliv důvodu zrovna pravidelným přispěvatelem, klidně svůj zájem vyjádřete v soukromé zprávě nebo e-mailem. Aby na vás taky nějaká zbyla, když to dobře dopadne Razz

2.8_ZLJSN.jpg.jpg
2.9_Inside.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Pokud bych měl volit, tak Štefanův návrh bych bral ve variantě č.8. "Devítka" by při letmém pohledu mohla evokovat balisong na jazyku. Taková malá variace Rolling Stones Grin

Jinak za mne stále č.2 Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
jendach napsal:
Jak píšeš, střed působí moc plně. Mně se líbí ta 4 hlavně kvůli tomu trefnému zdůvodnění 👍

Anglicky se tomu trefně říká "busy". Prostě se tam toho děje příliš.

Tím zdůvodněním čísla 4 si asi prošla většina z nás, takže jsem si dovolil to takhle jednoduše navrhnout k potenciálnímu zvěčnění.
Posláno:

Pokročilý
Tomáš napsal:
Pokud bych měl volit, tak Štefanův návrh bych bral ve variantě č.8. "Devítka" by při letmém pohledu mohla evokovat balisong na jazyku. Taková malá variace Rolling Stones Grin

Jinak za mne stále č.2 Ok

Tahle souvislost mě upřímně nenapadla, ale asi by se to dalo vyložit i tak.

Dobrá, jeden hlas pro číslo 2 si podtrhu, abych věděl, že tam je z Tvé strany eminentní zájem Razz
Posláno:

Štamgast
Cislo 8 je top Ok Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Motýle nie sú zrovna môj druh nožov,ktorý preferujem,aj keď pár mám.
Ale nie takej kvality a ohlasu,aký sa tu pravidelne vyskytuje.
Za mňa.aspoň estetický pohľad, ktorým prispejem,aj keď nemusí byť vôbec braný do úvahy, u nikoho- pozdáva sa mi zatiaľ z týchto návrhov najviac č. 8
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum