ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hofman Petr Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2008
Dobrý den.
Můj první. Nějaká pérovina (asi z vlaku),dřevo co leželo u dědového ponku a mosaz. Nic extra, ale potěšilWink

hf.p vložil tyto přílohy:
leftside.jpg.jpg
down.jpg.jpg
all.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
včeral jsme konečně dodělal pouzdro k tomuto "noži" .Je to z pilového kotouče co ležel v kovárně na zemi, tak jsem z toho úlomku zkusil vytěžit co nejvícRazz je to takové trochu psycho,ale je celkem fajn. Dokonce se s tím dá "upilovat" i nějaká haluz .

magnet.jpg.jpg
netresk.jpg.jpg
body.jpg.jpg
30sekund.jpg.jpg
bok.jpg.jpg
hand.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a ještě foto rozdělaných věcí + ty dva první, snad to bude do týdně v cajku. Tak pokud byste mi mohli pokritizovat,budu jedině rádLaugh .brusy dělám na kotoučové brusce, tak to nic krásného není, ale nic jiného doma nemám. A i kdyby, stejně mi to moc nejde.haha ...no chce to čas.

vse.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/8/2007
Pěkný, jen by mě nebavilo chodit přikládat zvenku Happy

cb058374 vložil tyto přílohy:
magnet.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
no to asi nikoho,ale ty kamínka jsou prasklé a jen se mi je nechtělo vyhodit je to tetin barák na zbourání, tak si tam teď dělám "dílnu" v jednom sklípkuHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2007
Ten z te cirkularky se mi libi...:) je to brutusLaugh Wink A ani ty ostatni nejsou zly. je tak dal..
Hlavně s rozumem :)
. FB - Melicharek Knives _---_ Instagram - melicharek_knives
Posláno:

Štamgast
MelGhi dík Happy ale brousilo se to Kur*vsky ...aspoň by to mělo hezky držet ostří, ostří by mohlo být důtější ,ale i tak řeže pěkně, i mě to překvapilo jak to dává celkem tlustou kůži.
Posláno:

Štamgast
tak jsem dodělal jeden "kabelkový" pro kamarádku k narozkám : čepel 10,5cm pérovina z vlaku
dřevo nevím ,poradíte ? Je to vzhledově něco jako jatoba ,ale je víc porézní , a mosaz. Celková délka 21cm.

sidesun.JPG.jpg
topbetter.JPG.jpg
sunout.JPG.jpg
outhand.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/25/2007
Ty jo, ten je snad nejhezci z tohoto typu co sem gdy videl.......Wink Wink Ja se zalozenim galerie este chvilu pockam mam toho zatim malo Sad Gratuluju ke krasnymu noži s velkym N.
Arag
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ahoj, jen dotaz, do vnitř dáváš pro tření (držení ve futrálu) kůži?? Nebo to řešíš jinou cestou. Mat

PS: pokud nevadí, hodím ti sem taktrochu podobného brášku.

Mat vložil tyto přílohy:
foto_674.jpg.jpg
Snímek_017.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
No Aragu ,nevim jestli s "velkým N" ale jako dárek uspělHappy ale jsem rád, že se Ti líbí.

a k tomu futrálu, udělal jsem to tak akorát na čepel, ale pro jistotu jsem tam udělal "dremelkou" kroužky cca 5mm na obou stranách, do kterých sem jak píšete Mate vlepil kůži. A je to fajn. Drží hezky a jde vysunout i palcem. Ten od Vás je nádherný !!! Ale to celá vaše galerie! Těšim se až zkouknu ty krasavce na živo ! A můžu se zeptat z čeho je udělaný čep co drží čepel ?
Mat
Posláno:

Štamgast
hf.p napsal:
No Aragu ,nevim jestli s "velkým N" ale jako dárek uspělHappy ale jsem rád, že se Ti líbí.

a k tomu futrálu, udělal jsem to tak akorát na čepel, ale pro jistotu jsem tam udělal "dremelkou" kroužky cca 5mm na obou stranách, do kterých sem jak píšete Mate vlepil kůži. A je to fajn. Drží hezky a jde vysunout i palcem. Ten od Vás je nádherný !!! Ale to celá vaše galerie! Těšim se až zkouknu ty krasavce na živo ! A můžu se zeptat z čeho je udělaný čep co drží čepel ?

Klidně mi tykej Happy mám 33 a to snad není tak moc. čep je tak trochu faleš, trn zasahuje ještě kousek pod něj, takže sichrování čepem mi přišlo zbytečné. Ta díra je jen na "odvětrání" epoxidu. ono ikdyž se to tlačí stříkačkou, tak to má tendenci vylejzat nahoře a dolu se tomu nechce. Tak jsem to plnil odspodu Happy jinak je to epox s kovovým plničem. Alteco 30minut poměr 1:1
Mat
Posláno:

Štamgast
Dobrá Mate. Těší mě ,PetrLaugh ...to je dobrá vychytávka s tím epoxem, já to tam ládoval drátem a nahoru to taky lezlo ,pak jsem to utřel a zatížil. Tak snad to bude držet fest.
Mat
Posláno:

Štamgast
hf.p napsal:
Dobrá Mate. Těší mě ,PetrLaugh ...to je dobrá vychytávka s tím epoxem, já to tam ládoval drátem a nahoru to taky lezlo ,pak jsem to utřel a zatížil. Tak snad to bude držet fest.

koukal jsem na sjetinu kdo jede na PPN, jsi tam, beru sebou to tanto, ....pokecáme a můžeš se na něj podívat in natura. myslím, že mám sbaleno vše, i ten epox, pokud ho bude chtít někdo vidět.
Mat
Posláno:

Štamgast
Paráda, rád ho potěžkám v ruce. Zkusím se do zitřka potkat s tou kamarádkou co to moje tanto dostala darem, že bych ho vzal taky ssebou. Takže už brzo . Zbalím už jen pár věcí a ráno vyjíždím.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Doufám, že se nepletu? Myslím, že to patří sem.
Petře dovolím si zasadit Ti do galerie Tvůj výkovek.
15,5cm ostří 7,5, materiál musíš dodat sám.
Dal jsem mu trochu ovázání, aby nebyl nahatej, možná, až vymyslím lepčí, tak to předělám.

ahaswehr vložil tyto přílohy:
PICT0016.jpg.jpg
PICT0014.jpg.jpg

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
haha, Dík Tome ...tenhle smolíček byl kován za přispění velké dávky alkoholu z ložiska ...omotávka je pěkná! velikostně ale bude asi tak na paštiku :) ještě by chtěl futrálek , co ?
Posláno:

Štamgast
jsem konečně dodělal jednu z čepelí co jsem tady už ukázal ..25 cm, ostří 14cm , pérovina vlak , mosaz a padouk. futrál spíše z nouze aby to měl týpek do čeho pichnout

P1000617.JPG.jpg
padouk.jpg.jpg
bok.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
ten padouk je ten z těch zbytků ode mě? tos tam trn čepele zadlabal?
Posláno:

Štamgast
jo, jo Samurai ! bezvadné dřevo .do jedné části jsem vyfrézoval dremelkou žlab a druhou polovinou slícoval a slepil epoxem, na dlabání to byly úzké kousky. Ale hezčí dřevo jsem asi neviděl, moc jsem si ho oblíbil, takže ještě jednou DĚKUJU !
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum