ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/23/2018
Zdar chlapi, také jsem laboroval jak dostat nůž z USA. Snažil jsem se najít na netu kolik je clo a ostatní věci ale všude jen obecné informace. Pak mi kamarád ukázal shipexus.com a naprostá spokojenost. Vlastně se o nic nestaráte vše udělají za vás. Časem jsem poznal který obchod nechce třeba daň nebo od kolika doláčů má poštovné po státech zdarma a podobně. Není žádný problém když chcete nůž který má zákaz vývozu, třeba OTF. Ještě se vyplatí kuli poštovnému vzít ty nože třeba dva a nebo se dohodnout s někým a pošta je na půl.
A i když se platí provize firmě a poštovné tak se to někdy vyplatí, bral jsem třeba ZT 0850 CF sprint run, tady za něj chtěli desítku a vyšel mě se vším všudy na sedmičku. Teď na posled jsem objednával Cold Steel night force a se vším všudy mě vyšel na 6650.
Neříkám, že se vše vyplatí ale občas ano. A pro mě velké plus, že se o nic nestarám. O všem mě informují na mailu a pak kurýr na telefon.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Poli napsal:
Z mých zkušeností, pokud balíček dojde na českou poštu a nejedná se o obyčejnou zásilku, tak lze původní číslo vyhledat i přes jejich stránky a ve výpisu se objeví číslo, přidělené českou poštou.
Pokud zásilka spadá pod Dph, případně clo, tak tě pošta písemně vyrozumí a pošle ti další instrukce. Náhodou tenkrát si nedával poště plnou moc pro vyclení zásilek? V takovém případě by to totiž rovnou "vyclila" a tobě doručila s dobírkou ve výši dph a poplatku.

Prave ze plnou moc jsem podepisoval a posilal tenkrat. Uz jsem napsal maila na ceskou postu 120 tak snad se dockam pozitivni odpovedi
Posláno:

Štamgast
Poradil by mi nekdo jak ziskat nozik z bladeops.com? Posilaji jen v ramci statu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
PatrikD napsal:
Poradil by mi nekdo jak ziskat nozik z bladeops.com? Posilaji jen v ramci statu.

Jak bylo napsáno výše www.ShipExUs.cz.
Většinu objednávek ze států jsem řešil přes ně a vždy Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Díky moc!
Posláno:

Štamgast
Tomáš napsal:
PatrikD napsal:

Stačí pak celníkům celni deklarace nebo budu muset posilat i potvrzeni o zaplaceni?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
PatrikD napsal:
Tomáš napsal:
PatrikD napsal:

Stačí pak celníkům celni deklarace nebo budu muset posilat i potvrzeni o zaplaceni?

Posílám PM
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/30/2020
TomasK napsal:
laurin napsal:
Uf ešte že u nás to funguje úplne inak.
Pozri si na usps.com či sa da trackovat aj first class mail International. Na SVK sa našťastie da a od momentu keď to odíde z colnice pošta mi to za 2 dni doručí.

A vedel by si mi poradiť ako? Mám podobný problém ako PatrikD len už čakám dlhšie. Usps tracker aj 17 track ukazuje to istéSad

Tak nakoniec to dorazilo tento týždeň, skoro po troch mesiacoch:)
Colnici trvalo cca 6 týždňov kým ma kontaktovali takže ak niekto rieši niečo podobné tak treba veľa trpezlivosti.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/7/2020
Zdravím, viete mi poradiť, ako je to z nákupom z USA po 1. 7. 2021 ?
Objednal som balík z USA. Odoslaný bol cez DHL. Od 9. júla je na SK, ale z DHL neprišiel žiadny mail, aby som im poslal objednávku, platbu atď.
A teraz neviem či mám čakať a balík mi doručia alebo sa musím cez finančnú správu prihlásiť na eCommerce a podať elektronické colné vyhlásenie?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Einherjer napsal:
Zdravím, viete mi poradiť, ako je to z nákupom z USA po 1. 7. 2021 ?
Objednal som balík z USA. Odoslaný bol cez DHL. Od 9. júla je na SK, ale z DHL neprišiel žiadny mail, aby som im poslal objednávku, platbu atď.
A teraz neviem či mám čakať a balík mi doručia alebo sa musím cez finančnú správu prihlásiť na eCommerce a podať elektronické colné vyhlásenie?

Minulý týždeň mi práve cez DHL prišiel balík z USA, všetko bolo bez problémov, vypĺňal som plnú moc, uploadol faktúru. Skús tam zavolať.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
objednáváte někdo z MXG Gear nebo nemá někdo zkušenost s poštou až k nám?

https://mxggear.com/collections/for-zt0562/products/custom-made-titanium-standoffs-scale-screws-and-clip-for-zero-tolerance-zt0562-zt0562cf-1?variant=6235423875

chtěl bych si poridit HW zajimalo by me kolik me to pak cca celke vyjde Happy

dík páni
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/7/2020
Križo napsal:

Minulý týždeň mi práve cez DHL prišiel balík z USA, všetko bolo bez problémov, vypĺňal som plnú moc, uploadol faktúru. Skús tam zavolať.

Vďaka, tak ja neviem. "The shipment has cleared customs in the destination country/destination area." Žeby to dokázali preclieť dákym zázrakom aj bez toho, aby človeka otravovali s niečim, čo majú skôr ako ja? Shocked
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/15/2008
Zdravím,
má prosím. někdo zkušenosti s nákupem nože z Pákistánu přes Aukro? Jak je to dnes s DPH a clem v tomto konkrétním nákupu? V případě nákupu v USA je mi to jasné, ale z Pákistánu to neznám. Díky za informaci.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/28/2021
Přes Aukro z Pákistánu? Můžes dát konkrétní odkaz? To jsem ještě neviděl.
Nemyslíš ebay? Tam to je tak, že nakoupíš a pak zaregistruješ v aplikaci Celnička, pokud máš všechny údaje, stoji to cca 100 kč, plus zaplatíš DPH do 150 EU, nad 150 EU ještě clo...

Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:
Štamgast
[quote=Zdeník]Přes Aukro z Pákistánu? Můžes dát konkrétní odkaz? To jsem ještě neviděl.
Nemyslíš ebay? Tam to je tak, že nakoupíš a pak zaregistruješ v aplikaci Celnička, pokud máš všechny údaje, stoji to cca 100 kč, plus zaplatíš DPH do 150 EU, nad 150 EU ještě clo...
[/quote]

Všem se omlouvám za chybu. Samozřejmě se jedná o Ebay. Díky.
Posláno:

Štamgast
Nedavno jsem objednaval z ebay pres fedex soga. Dph mi uz ebay zauctoval pri platbe a o nic jsem se nemusel dal starat.
Posláno:
Štamgast
PatrikD napsal:
Nedavno jsem objednaval z ebay pres fedex soga. Dph mi uz ebay zauctoval pri platbe a o nic jsem se nemusel dal starat.

Dík a z jaké země to bylo posláno? A clo?
Posláno:

Štamgast
obdivovatel napsal:
PatrikD napsal:

Dík a z jaké země to bylo posláno? A clo?

Bylo to bez cla, protoze hodnota zbozi s dopravou nepresahoval 150€. Původ bylo USA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
obdivovatel napsal:
Zdravím,
má prosím. někdo zkušenosti s nákupem nože z Pákistánu přes Aukro? Jak je to dnes s DPH a clem v tomto konkrétním nákupu? V případě nákupu v USA je mi to jasné, ale z Pákistánu to neznám. Díky za informaci.

nejsou to ty "fejkový" damašky co prodává např i pan šulc?
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Štamgast
Wu dan: ne nejsou to damašky. I když ty tam asi tak nabízejí. Jedná se o kopie nožů SOG. Můžu Ti poslat odkaz jestli chceš. Dík.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum