ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/30/2011
Někdo holky, jinej vdolky, někdo obojí Razz mrGreen

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20210825_232530.jpg.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2016
Rozborka, fotku jsem našel na stránkách Ruske Nože...ten kolíček na otvírání je fakt divný a ta hladká část střenky dle předchozích fotek majitelů teda nic moc, jinak tvarově je to pěkný nožík.

mike978 vložil tyto přílohy:
240793684_2994716517459642_3077992996877149260_n.jpg.jpg

Instagram / michal.mike978
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
Kluci, neberte to jako kritiku, je to každého věc co udělá s vlastními penězi, jen si tak říkám co Vás vede k tomu kupovat nože od firmy, která se evidentně zatím učí dělat nože ..... za Vaše peníze.
Je to cena, vzhled (ničím výjimečný), nebo (falešný) pocit, že kupujete "český" výrobek od "české" firmy? Proč raději nekoupit nůž od firmy, která to opravdu umí a dodá nůž, který je zpracovaný na 100% ?
Vždyť dnes je nabídka tak rozsáhlá, že za každým nožem stojí řada dalších, podobných. A když opustíte vody běžné produkce, tam v dálce je úplně jiný svět, úplně jiných nožů Wink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
mike978 napsal:
Rozborka, fotku jsem našel na stránkách Ruske Nože...ten kolíček na otvírání je fakt divný a ta hladká část střenky dle předchozích fotek majitelů teda nic moc, jinak tvarově je to pěkný nožík.

Ta fotka je na stránkách ANV u produktu, trošku tam zaniká ve spoustě emotivních slov na téma jak jsme udělali nůž …..Cool
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
tomas_f napsal:
Kluci, neberte to jako kritiku, je to každého věc co udělá s vlastními penězi, jen si tak říkám co Vás vede k tomu kupovat nože od firmy, která se evidentně zatím učí dělat nože ..... za Vaše peníze.
Je to cena, vzhled (ničím výjimečný), nebo (falešný) pocit, že kupujete "český" výrobek od "české" firmy? Proč raději nekoupit nůž od firmy, která to opravdu umí a dodá nůž, který je zpracovaný na 100% ?
Vždyť dnes je nabídka tak rozsáhlá, že za každým nožem stojí řada dalších, podobných. A když opustíte vody běžné produkce, tam v dálce je úplně jiný svět, úplně jiných nožů Wink

Ať se dívám jak se dívám Tome, tak nevidím nikoho kdo by se ptal.
Jestli ti leží ANV v žaludku, tvoje věc. Ale nemusíš tu přispívat nějakými emotivně zahořklými výkřiky které se snaží vyvolat jen nějakou rozepři.

bolfiik.edc vložil tyto přílohy:
s5iqi.jpg

Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Myslím, že to napsal celkem hezky a nekonfliktně.

Diskuzní forum je prostě o názorech, myšlenkách, zkušenostech a pokud se přes to neumíš přenést, tak to asi nemá smysl číst a reagovat na to.
Posláno:

Pozorovatel
janm napsal:

Diskuzní forum je prostě o názorech, myšlenkách, zkušenostech a pokud se přes to neumíš přenést, tak to asi nemá smysl číst a reagovat na to.

Od někoho kdo tu většinou dělá bordel nebo se naváží do členů to krásně sedí Happy
diskuzní fórum je hlavně o diskuzi, to je jako kdyby si přišel do hloučku co se baví např o škodovkách prohlásil jaký to jsou mrdky a proč to lidí kupují....víš co by se stalo ? Všichni by se na tebe podívali co si za vola a pokračovali by dál.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
bolfiik.edc napsal:
janm napsal:

Od někoho kdo tu většinou dělá bordel nebo se naváží do členů to krásně sedí Happy

No vidíš, vyvoláváš konflikt. Ale já se přes to přenesu, neb se nenechám stáhnout do tvé nálady.

Zkus číst a chápat text.

Pokud máš vyšší IQ a EQ než 80, tak zjistíš, že je na světě krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2018
tomas_f napsal:

Tak děkujeme za tvůj názor 👍😆 přesně jak se píše výše. Asi to nikoho nezajímá. Všichni ví jak se věci mají. Každý ať si kupuje co chce. A řešit co a jak můžeme právě tady ve vlákně. Úplně tě chápu každý máme tu značku kterou nikdy mít rád nebude...u mě je to ColdSteel. Za mě největší čínská sračka 🙊 😆
Posláno:

Štamgast
Rozhlížím se, rozhlížím ...
Proč tenhle, proč tamten ?
Možná, protože mi baví nože (funkčnost, uživatelská pohodlnost, líbivost ...) a ne věci okolo typu "z který louže se která kráva nalemtala).

to Pepikpohan: nedrbej mi mého oblíbeného CS Recona Beating taky nenavážím do tvých děravých čepelí Razz mrGreen ale máš je pěkný Ok

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20210826_163806.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
bolfiik.edc napsal:

Jestli ti leží ANV v žaludku, tvoje věc. Ale nemusíš tu přispívat nějakými emotivně zahořklými výkřiky které se snaží vyvolat jen nějakou rozepři.

Bolfíku, co to kecáš, četl jsi to vůbec, pochopil jsi na co jsem se ptal a co jsem chtěl sdělit? To já jsem položil otázku, chápeš? Tvoje svolení k tomu rozhodně nepotřebuju. Nesmíš být taková emotivní citlivka Wink

Kluci, užívejte nože a mějte z nich radost Ok
Posláno:

Pozorovatel
tomas_f napsal:
bolfiik.edc napsal:

Bolfíku, co to kecáš, četl jsi to vůbec, pochopil jsi na co jsem se ptal a co jsem chtěl sdělit? To já jsem položil otázku, chápeš? Tvoje svolení k tomu rozhodně nepotřebuju. Nesmíš být taková emotivní citlivka Wink

Kluci, užívejte nože a mějte z nich radost Ok

Nezlob se Tome , ale ta tvá otázka vyzněla fakt divně . Jako bys na ní snad ani nechtěl odpovědět Neutral

Jestli tohle vše byla jen chyba v interpretaci tak se ti samozřejmě omlouvám, každý máme své dny Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Od začátku ANV platí KHB: "Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit! " Grin
chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Pospa : 👍😁
Posláno:

Štamgast
Pospa napsal:
Od začátku ANV platí KHB: "Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit! " Grin

KHB? To je co?
RS
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/2/2011
Karel Havlíček Borovský a jeho citát.

Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:

Štamgast
RS napsal:
Karel Havlíček Borovský a jeho citát.

Děkuji. A omlouvám se za mou nevzdělanost 👍
Posláno:

Štamgast
Otvírá se to, zavírá se to, držet se to dá, řeže to Shocked
Co chcete od nože Confused ?
Zatím k věci byl příspěvek o borbelu u otevíracího kolíčku a jeho případná demontáž.
S obojím souhlas.
Barevný fičurinky, který jsou tady v základu se myslím třeba u Hinderera cvakaj nadstandart.
RS
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/2/2011
To já ne, to googleRazz
Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
A taky Kabát …(skupina)
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum