ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Obchodnické reference místních uživatelů Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/17/2016
Sorry ale ty pořád nechápeš ten princip Grin
Howgh...
In dubio pro reo
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/27/2010
Tak ked je tu rec omne tak sa aj ja pripojim,predal som tu uz XY nozov a Nikdy ziadny problem nebol ak bol nech tu kludne niekto napise...ako som pisal na mail ked som zacal znizovat cenu mal som par krat noz vo vrecku a asi neakym nedopatrenim sa trochu suchla titan strienka. noz som ponukal po zlave za 4500kc co je sama o sebe dobra cena a pan kupujuci mi napisal ze za 4000kc ho bere tak som mu teda dal zlavu 500kc+som zaplatil postu,to ohladenie na titane som si vsimol az ked som noz balil(ako pise ze je to vidiet pod uhlom) a uz som mal zaplatenu zasielkovnu tak som noz zabalil a poslal zo zamerom ak sa nebude noz pacit moze ho kupujuci na moje naklady poslat naspät a vratia sa mu peniaze co som aj napisal do mailu tak neviem v com je problem?!peniaze sa vratia mohol si zadarmo si vyskusat noz...clovek co tu neni ani rok ide kydat ako keby som ho neako podviedol uplne zbytocne viris voduKO
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Chci poděkovat za skvělý obchod a pokec s uživatelem smashing Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2021
grrr napsal:
Tak ked je tu rec omne tak sa aj ja pripojim,predal som tu uz XY nozov a Nikdy ziadny problem nebol ak bol nech tu kludne niekto napise...ako som pisal na mail ked som zacal znizovat cenu mal som par krat noz vo vrecku a asi neakym nedopatrenim sa trochu suchla titan strienka. noz som ponukal po zlave za 4500kc co je sama o sebe dobra cena a pan kupujuci mi napisal ze za 4000kc ho bere tak som mu teda dal zlavu 500kc+som zaplatil postu,to ohladenie na titane som si vsimol az ked som noz balil(ako pise ze je to vidiet pod uhlom) a uz som mal zaplatenu zasielkovnu tak som noz zabalil a poslal zo zamerom ak sa nebude noz pacit moze ho kupujuci na moje naklady poslat naspät a vratia sa mu peniaze co som aj napisal do mailu tak neviem v com je problem?!peniaze sa vratia mohol si zadarmo si vyskusat noz...clovek co tu neni ani rok ide kydat ako keby som ho neako podviedol uplne zbytocne vyris voduKO

A já si doteď myslel, že rozumím slovensky, cituji z tvého emailu: "V prilohe zasielam adresu kam noz poslat,posli mi ho na dobierku 156eur to je suma ktoru som obdrzal na ucet postovne ti platit nebudem nakolko ani ty si postovne neplatil ked som ti noz posielal". Více se už k tomu vyjadřovat nebudu, ať si na to každý udělá svůj názor.
Posláno:

Pokročilý
A tento mail chvilu nato si si nevsimol?!mam pocit ze ty si chcel ten noz len nakseft ktory ti nevysiel a tak si nasrany,akoze predal som ti noz co stoji 6500 za 4000kc tak otvor oci a zobud sa,ak ho nechces vrat mi ho a nepis tu sracky;)

grrr vložil tyto přílohy:
Screenshot_2021_09_07_19_34_25_475_com.android.chrome.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Dusan nechaj nechapes ten princip Grin

Pan kupujuci neni zadny skrblik chapes? Pre par korun si necha noz co sa mu nepaci...

Teraz vazne - toto "kvazi" negativne hodnotenie by sa tu malo objavit az vtedy, keby si nechcel zobrat noz spat a hral by si mrtveho chrobaka - co viem ze v Tvojom pripade nehrozi. Aspon doteraz som sa takto s tym stretol. Lebo takto by som ja aspon (hovorim za seba) naopak nepredal ani nekupil nic od Exbikera.

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pokročilý
Ved prave pan neni zadny skrblik,len hned ziada zlavu ktoru dostane+postu a este vypakava ked moze noz vratitSurprised diky za podporu ;)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Každý skrblík se ohání principy... Ne řešením...

EDIT: Kdysi jsem tu měl podobný exces... A to byl nůž v pořádku, jen se kupujícímu nelíbil, takže měl pocit, že to je jako v internetovém obchodě - do 10 dnů může bez udání důvodu vrátit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2018
Kupuješ si nůž za 4 kolíky v hodnotě skoro 7. A řešíš poštovné a poplatek za převod??😳🙄🤦 Tak čo ti jebe????
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/28/2021
Trochu se to zvrhlo, nechcete si to vyříkat přes PM?
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
Rychlý a pohodový obchod s uživatelem jch.. Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/26/2011
Pepikpohan a Pavel76 - díky, kluci, za dobrej obchod a milej pokec. Karel73
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
Pepikpohan - taky se připojuji ke chvále 👍
Díky Pepo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Super obchod a pokec s petr78c Ok
Posláno:

Štamgast
pohodový obchod s uživatelem noodlechef.. Ok
PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
Vše v pohodě s coll díky
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2015
Bleskový obchod - osobně s petr78c, děkuji, spokojenost Ok
Posláno:

Štamgast
Velmi příjemný obchod s flug11 Ok , ale opačným směrem, než bych kdy čekal.. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
PJ napsal:
Vše v pohodě s coll díky

PJ taktéž, díky za ochod.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Dakujem Janymu - INMU za po všetkých stránkach podarený obchod, ústretovosť a samozrejme aj ochotu premeniť moje nedotiahnuté predstavy do maximálne kvalitného výrobku. Ďakujem Jany Applause Applause a prajem aj naďalej veľa takého zdaru, no a samozrejme toho zdravíčka Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum