ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFE show 2008 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Příspěvky: 3,772
Statistika z Rapidu: zatial 67 stiahnuti... poniektori (jeden) sa mi stazovali na hesla, ze to nejde otvorit a ma vadny crc (zrejme zle stiahnuty subor), odskusal som stiahnut prve dva subory a rozbalit, ide to ok. V heslach nie su dlzne ani ine interpunkcne znamienka, len velke a male pismena a cislice. Uloz.to je bohuzial pomaly server, pokial mate niekto lepsi napad, sem s nim.

Surg: mas PM.
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Příspěvky: 3,772
Medzitym som to praskol este sem... Filefactory, rychlost velmi dobra, kody citatelnejsie, imho bez cakania...

http://www.filefactory.com/file/20edff/

http://www.filefactory.com/file/f0b891/

http://www.filefactory.com/file/39bbb6/

http://www.filefactory.com/file/74d11d/


1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/25/2007
Příspěvky: 1,664
mozem sa opytat ake je presne heslo na toho Mata...lebo mi to tiez vyhadzuje naky problem...Sad
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Příspěvky: 3,772
traffic_juzz napsal:
mozem sa opytat ake je presne heslo na toho Mata...lebo mi to tiez vyhadzuje naky problem...Sad


MatLipova2008
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/25/2007
Příspěvky: 1,664
vdaka uz ide...Wink ..a vdaka za videa..aspon trocha clovek nacuchne k atmosfere na knifeshow..
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/4/2007
Příspěvky: 168
Mam obidve videa, slape to ... vdaka Baca. Vdaka aj vsetkym ostatnym za foto.
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2006
Příspěvky: 7,015
Ho, ho....můj kolega je čaroděj. Viděl jsem video Laugh tak tahle velká čepelka finky byla asi první na PPN. Jinak je už nejspíš zamluvená, Seržantovy nejspíš bude dělat radost. Respektive projevil zájem o finální produkt, zakalený a finálním povrchem, toš, takhle to dělám já.........v obýváku Laugh Razz
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/19/2008
Příspěvky: 1,233
Mat napsal:
Jinak je už nejspíš zamluvená, Seržantovy nejspíš bude dělat radost. Mat

To si piš .Už se těším,až bude hotovo dej vědět.Happy
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Příspěvky: 1,009
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Příspěvky: 3,772
Mam tu este nieco, je to trochu zhorsena kvalita, kedze moj fotak moc nezvladal dane svetelne podmienky.

http://rapidshare.com/files/118774929/Surg-KPZ.rar

http://www.filefactory.com/file/87898f/ detto

heslo: surglipova24520082, zaciatocne pismena mena a miesta velkym...


1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2006
Příspěvky: 7,015
Seržant napsal:
Mat napsal:
Jinak je už nejspíš zamluvená, Seržantovy nejspíš bude dělat radost. Mat

To si piš .Už se těším,až bude hotovo dej vědět.Happy



Neboj, dám vědět. V sobotu jedu k tátovy na zahradu dodělat odjišťovací páčku k Basku, ten pak půjde v pondělí spolu se všemi čepelkami z PPN do kalírny. cca do 14 dnů je to doma a hned na to, mám týdení "nožovou" dovolenou, takže se dorazí co budu stíhat a to já buduHappy
Pak mi jen dej vědět, zda povrch v matném brusu, či lept.
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
Příspěvky: 7,566
tuž tu je návod na Bombadůr, na 3l lahev: V samošce vyberte dvě krabice romadůru pěkně až od zadu z fochu páč paradoxně tam je zaměstnanci schovávaj, bo čím blíž jsou k zákazníkovi tím víc smrdí..Doma si nejdřív připravte 2 velké hlavy česneku, jemně utřené...2 velké cibule, jedna utřená, jedna na jemno rozsekaná,5 feferon z láku též jemně rozsekané..čerstvý pepř(nevyčichlý) 1 čajová lžička, 2 lžičky mletého chilli..4 větší kyselé okurky na jemnorozsekané, drcený kmín 1 polévková žlíce,1 polévková lžíce sladké ma´darské papriky..unci soli (sůl není zas tak důležitá, sýr potom chutná jakoby jemněji), můžete přidat koření či byliny dle vaší libosti(nepřehánět však kombinace a množství,chu´tově to pak bude volaké zmatené).. , čerstvou zeleninu jen tehdy pokud skladovací doba bude kratší 14ti dnů..zbytek už musí jít podle kovářskýho hesla ráz na ráz..v kuchyni otevřem okno a začnem řezat sýr na plátky, skládáme do lahve a po dvou sýrech vždy přidáme směs z výše uvedených materiálů,prosypeme kořením,špetkou soli..když je lahev plná, nalejeme si do hrnce olivový olej(nemusí být panenský),přisypeme sladkou papriku a ohřejeme cca na 50 C..pak sýr zalejeme..lahve necháme přes noc otevřené na skrytém místě, občas s ní lehce zacloumáme aby se vytěsnil vzduch a znovu zalejeme..před uzavřením nádobu postavíme do zašpuntovaného dřezu a nalejeme vroucí vodu..lepší je v horké vodě lahev ohřívat tak až olej v lahvi zase zteplá..pak zašpuntujem, víčko utěsníme izolačkou a sklenici zavaříme do třech igelitových pytlů na bilogický odpad..Dobrou HuťHappy


ps:rozjel jsem experiment s férovým zavařováním, někdo mě v Lipové upozorňoval na nějaké uskalí ale již jsem měl nakoupeno, tak nevím kdo to byl ani o co šlo..každopadně to zkusímHappy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/31/2007
Příspěvky: 178
želva napsal:
tuž tu je návod na Bombadůr, na 3l lahev: V samošce vyberte dvě krabice romadůru pěkně až od zadu z fochu páč paradoxně tam je zaměstnanci schovávaj, bo čím blíž jsou k zákazníkovi tím víc smrdí..Doma si nejdřív připravte 2 velké hlavy česneku, jemně utřené...2 velké cibule, jedna utřená, jedna na jemno rozsekaná,5 feferon z láku též jemně rozsekané..čerstvý pepř(nevyčichlý) 1 čajová lžička, 2 lžičky mletého chilli..4 větší kyselé okurky na jemnorozsekané, drcený kmín 1 polévková žlíce,1 polévková lžíce sladké ma´darské papriky..unci soli (sůl není zas tak důležitá, sýr potom chutná jakoby jemněji), můžete přidat koření či byliny dle vaší libosti(nepřehánět však kombinace a množství,chu´tově to pak bude volaké zmatené).. , čerstvou zeleninu jen tehdy pokud skladovací doba bude kratší 14ti dnů..zbytek už musí jít podle kovářskýho hesla ráz na ráz..v kuchyni otevřem okno a začnem řezat sýr na plátky, skládáme do lahve a po dvou sýrech vždy přidáme směs z výše uvedených materiálů,prosypeme kořením,špetkou soli..když je lahev plná, nalejeme si do hrnce olivový olej(nemusí být panenský),přisypeme sladkou papriku a ohřejeme cca na 50 C..pak sýr zalejeme..lahve necháme přes noc otevřené na skrytém místě, občas s ní lehce zacloumáme aby se vytěsnil vzduch a znovu zalejeme..před uzavřením nádobu postavíme do zašpuntovaného dřezu a nalejeme vroucí vodu..lepší je v horké vodě lahev ohřívat tak až olej v lahvi zase zteplá..pak zašpuntujem, víčko utěsníme izolačkou a sklenici zavaříme do třech igelitových pytlů na bilogický odpad..Dobrou HuťHappy


ps:rozjel jsem experiment s férovým zavařováním, někdo mě v Lipové upozorňoval na nějaké uskalí ale již jsem měl nakoupeno, tak nevím kdo to byl ani o co šlo..každopadně to zkusímHappy


Mám malý dotaz, nezačne cibule v nálevu pracovat (pěnit, něco na způsob kvašení) ? O něco nápadně podobného jsem se pokoušel a dopadlo to neslavně. Odborníkem jsem byl upozorněn, že je třeba cibuli před tím povařit či spařit ???
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
Příspěvky: 7,566
když tam je jen olej tak ne..když tam dáš i pivo tak to začne kvasit celé a to mocně..do několika dní nepoživatelné..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Příspěvky: 3,772
Tak a posledne video, na zelanie Surga vsak sem nedavam heslo.
Zaujemcovia si budu musiet pytat heslo u Surga a to z dovodu neformalnosti tejto
instruktaze. Ja to docela chapem a preto som sa aj dopredu Surga spytal ci
suhlasi so zverejnenim tohoto videa... Takze tu su linky.

Rapidshare:

http://rapidshare.com/files/119052211/Surg-instruktaz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/119056403/Surg-instruktaz.part2.rar

Filefactory:

http://www.filefactory.com/file/2e1745/
http://www.filefactory.com/file/6f2967/

To Surg: heslo som musel zmenit a subory nahrat znovu... btw: mas PM.
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2002
Příspěvky: 4,839
baca: Děkuju!
Ostatní: Z Knifu si to může stáhnout kdokoliv a účastníci PPN jsou "předpřipravení", proto ta trocha opatrnosti.. Nezlobte se na mně, na PM zájemcům heslo samozřejmě pošlu. Ale budu posílat až dnes večer - teď bohužel nestíhám...Wink
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/17/2007
Příspěvky: 704
Talo47: v nakládaných Hermelínech jsem jí jednou zkusil a taky nekvasí.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/15/2007
Příspěvky: 874
Moje poďakovanie všetkým, čo sem dali fotografie a umožnili nám aspoň takto "zúčastniť sa"
Osobitné poďakovanie : BAČOVI - za pekné videá
ŽELVOVI - za recept na Bombadůr (určite vyskúšam Wink )
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/21/2005
Příspěvky: 901
Tak jsem se konečně taky dostal k tomu hodit sem pár fotek. Letos jsem toho moc nevyfotil a z toho mála se toho ještě dost nepovedlo. No aspoň něco.


KumoIdzi vložil tyto přílohy:
DSC00072.JPG.jpg
DSC00080.JPG.jpg
DSC00081.JPG.jpg
P5230004.jpg.jpg
P5230009.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/21/2005
Příspěvky: 901
Další várka.


KumoIdzi vložil tyto přílohy:
DSC00078.JPG.jpg
P5230007.jpg.jpg
P5230010.jpg.jpg
P5240046.JPG.jpg
P5250053.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris