ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Lipová 2022 Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 9/12/2007
Příspěvky: 87
Hmota napsal:
Ahoj přátelé,
Vše dopadlo dobře a mám volno, takže jedu,juchuuuu.... otázka na Jirky,bude výheň? Mám něco dovézt? Beru nějaké nářadí, což je jasný.
Moc se těším!!!
Josef Hmota

Ahoj, letos bohužel nedorazím (maximálně na otočku) pracovně mi to nevychází a všechny
dodávky kterými bych mohl odvézt věci na kování budu mít ve světě... Cry
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 808
Tak já vemu plynovku .
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/25/2009
Příspěvky: 164
Jiří, to mě moooc mrzí,ale je mi jasný že to někdy nevyjde....

Miloslav: tak to by byla úplná paráda,sice s ní neumím,ale nechám si vysvětlit. Vezmu malou kovadlinu 40kg , klidně dvě,ale nemám už špalek,ten by chtěl pořešit na místě (býval tam kdysi jsme dělali tuším)!! Nějaký kleště mám taky,ale jelikož nemám dva roky kovárnu,tak čert ví kde a v jakém stavu jsou.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2009
Příspěvky: 1,559
Ještě jednou to vyzdvihnu nahoru a nakousnu další téma.

Bude letos guláš?
,,Předstírat hloupost na správném místě je moudrost"
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/17/2008
Příspěvky: 443
Já bych si dal Happy i nějakou surovinu mohu dovézt a ruku k dílu rád připojím...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,630
punta9 napsal:
Ještě jednou to vyzdvihnu nahoru a nakousnu další téma.

Bude letos guláš?

Ak toto plati pre mna tak asi takto to mam tento rok ja....
Ako by som to povedal.... Rad sa pridam a aj si doveziem vsetky koreniny,papriku, a dochucovadla , ale ostatok si musi zobrat za svoje niekto iny obhanat a postrazit sito aby to bolo OK neviem kolko sa ide varit ale ked ako po minule 55L tak Kotol (asi Tomas )
20a viac kg masa
15kg cibula
1.5-2kg mast
0.7L Pretlak a Leco vo vlastnej stave nie sladko kysle!!!
2kg Hliva + 1kgsanpioniy
1kg cesnak
Tak toto si musi zobrat niekto na starost aby to bolo v piatok rano na "placi" a hlavne meso aby bolo v stave pouzitelnosti cize nezmrznute a "nepokazene"
Ostatne veci si ked sa bude varit doveziem
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2002
Příspěvky: 4,805
Hlívu a žampiony beru.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/30/2011
Příspěvky: 2,967
Maso není problém, můžeme se domluvit s Danielkou a 20 kg hovězího na guláš objednat k dodání na pátek ráno, stejně jako jiné roky.
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,630
Tak kto si to zobere pod patrotat a bude sledovat Admire
Ak sa zhodneme ze sa ide do toho tak ked mozem poradit to hovedzie tak plece a krk, nie kazdy (hlavne zeny a deti) zjedia mocing- lytko kde su tie upony slachy. A klidne ak niekto este chce a je ochotny nejake maso ,aj divinu 2-5kg moze, ten Tomasuv (na 3str. sa ponukol ahaswehr) kotel je cez 60L cize v poho masa neni nikdy dostLaugh
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 6/4/2017
Příspěvky: 3
Bereme 15 kg cibule a 2 kg sádla. Ok Už se těšíme Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Příspěvky: 2,601
kotel bude, vezmu tradičnš i nějaké dřevo. Pokud vyšší mocnosti nerozhodnou jinak. V současné době máme v baráku 3x covid a mononukleozu. 2 jsme zdraví a 3 to chytaj.....
Mám 3 očkování, tak doufám......
Zatím budu sledovat "kdo co slíbí".
Dovolám si přidat dříve používané potřebné indredience, šervené víno , nebo černé pivo.
:

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,630
To pivo bolo ked sa bravcove meso nakladalo na gril , co teraz asi nebude . Vino Ok pre obsluhuRazz
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2019
Příspěvky: 1,011
Ahojky, já asi dovezu Limaka . To musí stačiť Laugh
Česnek dovezu taky Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2002
Příspěvky: 4,805
Limaka? To bude tuhý...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Příspěvky: 2,601
Motorkar napsal:
To pivo bolo ked sa bravcove meso nakladalo na gril , co teraz asi nebude . Vino Ok pre obsluhuRazz

Aha - SORRY - mě už mnohé vypadává z děravého paměťového disku

Ale hodila by se nějaká hadice....

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/18/2011
Příspěvky: 356
Limak je samozřejmě chlapec k sežrání, ale nevím, nevím..
Nebude mít ohledně svého kuchyňského zpracování nějaké nemístné námitky??🤣
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/9/2009
Příspěvky: 2,979
Vy bando nenažraná, jedině snad by mi Pavlík mohl vyřezat trochu špeku z brucha. Moc teho ale nebude.😁
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Příspěvky: 2,601
.....tak Limak v pekáči nebude,
co zatím máme?

recept podle Motorkára
20a viac kg masa
15kg cibula Zrzoun 15
1.5-2kg mast Zrzoun 2
0.7L Pretlak a Leco vo vlastnej stave nie sladko kysle!!!
2kg Hliva + 1kgsanpioniy Surg 2 + 1
1kg cesnak Richardos



Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2002
Příspěvky: 4,805
Milanko, mohl bys prosím tě upřesnit to lečo? Kolik ho má být? "Ve vlastní šťávě" neznám - které z těch dvou by šlo a kolik na váhu nebo objem?


Surg vložil tyto přílohy:
le_o_aro.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/30/2011
Příspěvky: 2,967
Tak hovězí maso na guláš je zařízeno, v pátek ráno bude k dispozici 25 kg.
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris