ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oscarr Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/29/2008
Ahojte, najnovsi prirastok do zbierky vyrobil Oscarr podla mojho navrhu. Je to moj prvy custom, tak sa z neho velmi tesim Happy RWL34, dlzka 250 mm, vyrobcu puzdra neviem, to by mohol doplnit Oscarr.

mikoo vložil tyto přílohy:
Dscn5965.jpg.jpg
Dscn5953.jpg.jpg
Dscn5957.jpg.jpg
Dscn5961.jpg.jpg
Dscn5968.jpg.jpg
Dscn5949.jpg.jpg

my-saks.webnode.sk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/8/2003
Tak jsem tohle vlákno konečně našel, abych mohl odpovědět Tylerovi a přitom neplevelil "Jaký nůž nebo nože máte právě u sebe ? - II."

Tyler napsal:
Dendorric napsal:
... a pevný nůž od Oscarra...

Podívejme, to bych u tebe snad ani nečekal Happy. Ale moc pěkná kudla, je někde víc fotek případně informací?

Více fotek najdeš na straně 7 tohoto vlákna (původní fotky od Štefana a na konci stránky několik fotek odemě).
Jinak i s odstupem času musím uznat, že ten nůž je vážně velice dobře zpracovaný. Hodně oceňuju vysoký a výrazný dutý výbrus a fakt, že se čepel plynule zužuje nejen ke špici, ale i ke konci rukojeti (na patce má cca 2,5 mm) Ok Mám ho šest let a mám ho rád mrGreen

Dendorric vložil tyto přílohy:
IMG_5437.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Díky za odpověď, Vašku, je to opravdu moc pěkná a evidentně šikovná kudla Ok. Nedivím se, že u tebe vydržela už těch pár let, přestože jsi "zavírákovej".
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Když jde vložit příspěvek mně, měl by jít i majiteli vlákna…..

( Nepodarilo sa mi po dlhej odmlke obnoviť pôvodné konto, ale rád by som pokračoval, kde som prestal...
https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=916&p=13 )
Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/22/2023
Jardah napsal:

( Nepodarilo sa mi po dlhej odmlke obnoviť pôvodné konto, ale rád by som pokračoval, kde som prestal...

Príspevok by mi možno šlo vložiť, ale po iným menom. Prihlásenie na pôvodné konto si nepamätám, obnova hesla mi nefunguje - asi tam ostal zrušený e-mail... a admin neprijal riziko, že by konto obnovil niekomu, kto by sa vydával za mňa... nevedel overiť totožnosť, odporučil založiť nové konto.

Totožnosť by som vedel overiť jedine súčasne vyhotovenými fotkami nožov, ktoré som na vlákne uverejnil pred časom a ostali mi ešte doma...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/22/2023
Jardah napsal:

Príspevok by mi možno šlo vložiť, ale po iným menom. Prihlásenie na pôvodné konto si nepamätám, obnova hesla mi nefunguje - asi tam ostal zrušený e-mail... a admin neprijal riziko, že by konto obnovil niekomu, kto by sa vydával za mňa... nevedel overiť totožnosť, odporučil založiť nové konto.

Totožnosť by som vedel overiť jedine súčasne vyhotovenými fotkami nožov, ktoré som na vlákne uverejnil pred časom a ostali mi ešte doma...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum