ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Materiály pro výrobu rukojeti Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/17/2015
Ještě bych doplnil WuDana o materiál PC (polycarbonat). Ten se používá jako průhled auto světel a motocyklových přileb. Ale taky to není žádná hitparáda.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/4/2009
Pánové, neválí se někomu doma zbytek pertinaxu/textitu na ručky? Rád odkoupím. Nebo nabídnu bílý corian na výměnu.

Díky za nabídky.

kontakt: přes tlačítka dole

Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
gurtu - máš emaila.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/6/2011
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli střenka vyrobena bud z akrylátu nebo odlitá pryskyřicí se nelepí v ruce. A kdyz zu se takovy aterial pouzije na výrobu, je potreba jeste po vylesteni nějaka ochranna vrstva?
Děkuji
Lukas
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
padluke napsal:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli střenka vyrobena bud z akrylátu nebo odlitá pryskyřicí se nelepí v ruce. A kdyz zu se takovy aterial pouzije na výrobu, je potreba jeste po vylesteni nějaka ochranna vrstva?
Děkuji
Lukas

Pokud je v případě pryskyřice dobře namíchán poměr, tak ne.
A o, většinou se to stříkne silikonem a vytře do sucha.

Mat
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/6/2011
Dekuji,,,,, a mam se co se pomeru tyce drzet vyrobcem udavanych hodnot, nebo je praxi vyzkouseno necoho dat mene ci vice?Happy
Lukas
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
Kolegové
Neměl byste někdo zbytečnej mosaic pin s mysliveckou tematikou? Odkoupím. Zákazníkovi jsem bohužel ukázal nějaké obrázky, leč všude je to momentálně nedostupné.
MEli
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Ahoj všem.
Sháním příložky 2 ks 120x30x5
Paroh jelen.
Můžete mě někdo navést?
Co jsem prošel známé obchody všude buď kus parohu nebo rovnou mamut apod.
Příp můžete někdo udělat?
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/25/2021
Zdravím chtěl bych se zaptat jestli se dá vyrobit i rukojeť na trn z něčeho podobného g10, mikartě, nebo něčeho podobného syntetického "nesmrtelného" materiálu?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Jistě že dá, je to celkem normální postup. Akorát je prostě rychlejší (čti levnější) prostě plácnout na stopku dvě příložky, než se patlat s dírou, pak to lepit, ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
https://www.youtube.com/watch?v=u_zgMUX3bYs
Zkoušel to už tady někdo? Přijde mi, že ta rukojeť bude hodně těžká, hlavně s tou bambulí na konci
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
Ahoj.
Měl jsem to v plánu už tak deset let zpátky. Blesklo mi to hlavou když jsem se trápil při řezání kokosáku jak je to tvrdej a odolnej materiál. Ale jak vidíš, nebo vlastně nevidíš, zůstalo jen u plánu a před nedávnou dobou jsem trochu uklízel ve skříni a tak jsem to vyházel. Možná že se do toho ještě někdy pustím.
K váze rukojeti jen to, že tězší než ironwood to nejspíš nebude. A ta boule na konci rukojetí sekacích oných bývá někdy ku prospěchu vyvážení a zabrání vyklouznutí sekáče. Když teda pominu že je to tradiční vzhled těchto nástrojů.
" a všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka "
Hlavně nenápadně, jakože nic!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/8/2022
Ahoj zkusil jsem na výrobu PET víčka. Nevěřil bych kolik jich bude potřeba a kolik to sežere lepidla, ale výsledek je zajímavý.
https://youtu.be/-2AuZFAE2X8
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
petrprotiva> pred casem jsem na YT narazil na videa, jak z vicek delali plastove desky (vychazely celkem zajimave vzory)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/8/2022
krezac napsal:
petrprotiva> pred casem jsem na YT narazil na videa, jak z vicek delali plastove desky (vychazely celkem zajimave vzory)

Jj, taky jsem neco podobného viděl. Roztavili víčka. Pak je to ještě zajímavější. No chtěl jsem to jen zkusit. Kdybych věděl co to bude za pakárnu asi bych do toho už nešel. Slušelo by to nějaké šamanské šavli nebo jamajské dýce 😂
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum