ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 3/1/2023
https://imgway.cz/ddTw/IMG_20230301_214804.jpg

Nevite typ noze, kdy byl vyroben atd? Pozustalost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahoj ,s největší nepravděpodobností Fixír cca 80-tá léta.Neurazil ani nenatchl .Pracnější bylo uvést ho do stavu řezivosti.Tehdá stával tak asi do dvou set Kčs. Happy K
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Daniel1976 napsal:
https://imgway.cz/ddTw/IMG_20230301_214804.jpg

Nevite typ noze, kdy byl vyroben atd? Pozustalost

Kdyby ho někdo chtěl na díly.
Utrhlý zub na pojistce čepelky. Takže pojistka nefunkční.

Roman5 vložil tyto přílohy:
IMG_20230302_085514.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
knajfík napsal:
Ahoj ,s největší nepravděpodobností Fixír cca 80-tá léta.Neurazil ani nenatchl .Pracnější bylo uvést ho do stavu řezivosti.Tehdá stával tak asi do dvou set Kčs. Happy K

Tenhle jednoželízkový stával přesně 105 Kčs v roce 1985.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
cortes napsal:
Tak slečna nebo mladá paní zapomněla dodat,nebo jsem si nevšiml, že kdo chce tak může klubovku poslat zpátky a Mikov to dá do cajku.Happy
A další várka pro čekatele bude dle Mikovu v pořádku.
Já jsem si ho nechal předělat do buvola-) a jsem spokojený.
Vlevo buvol - vpravo originál

Čerstvé informace, druhá várka je opožděná a bude početně menší než měla být a to všechno z důvodu, že se v Mikovu stále nedaří namořit ručku tak, aby barva nepouštěla.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Krhút napsal:
knajfík napsal:

Tenhle jednoželízkový stával přesně 105 Kčs v roce 1985.

Pravda pravda, jak já na něj chodil slintat do krámku Kola a šicí stroje a děsně jsem po něm prahnul. Na tu dobu to bylo za hodně peněz.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Přátelé a kamarádi - Veteráni 🙂 Opět sem dávám info o stavu objednávek nožů ; k dnešnímu dni , máme zájemce o 172.ks nožů - což je paráda a moc vám všem děkuji ! Opět sem dávám náhledy ražby , gravírace čepele + náhled certifikátu a opět vás prosím o nasdílení v dalších skupinách - ať se mohou začít vybírat peníze na rozjetí výroby ve společnosti MIKOV . PLATÍ VARIANTA S OBDELNÍKOVOU VLAJKOU ! Nůž je určen pro VŠECHNY ! ! ! Veterány - ať byli pod vlajkou OSN nebo NATO , jakož i pro Vojenské Policisty , kteří v těchto misích sloužily a někdy i ještě slouží . Cena nože je stále 3900 kč ; v této ceně je zahrnuto i poštovné + 500kč , které jdou na rekonvalescenci našeho kamaráda Standy Holotíka , kterého tímto zdravím ! Máme posledních pár volných nožů do potřebného počtu 200.ks , tak prosím - oslovte ostatní své kolegy a kamarády - ať vše dotáhneme do zdárného konce ! 🙂 V případě zájmu o nůž PIŠTE SOUKROMOU ZPRÁVU ! Díky Vám všem za snahu pomoci Standovi a všechny tímto zdravím 🙂 Tonda Bulyho 🙂
todle me rozesmalo za ty penize vubec ne to ty penize cele dam tomu zranenemu vojakovy a budu mit dobry pocit ze sem dobre utratil svoje penize at se name nikdo nehneva hezky den

brom vložil tyto přílohy:
334692687_1264711551133140_2301736697235638888_n.jpg.jpg
334204823_548915467069600_7021167038474319761_n.jpg.jpg
334652391_229019826211504_245092533632955406_n.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
Brome, dělej čárky ve větě, nejde to pak moc pochopit Happy Jinak děkuji za veterány, kdy hodláš tu částku poslat?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
brom napsal:
Přátelé a kamarádi - Veteráni 🙂 Opět sem dávám info o stavu objednávek nožů ; k dnešnímu dni , máme zájemce o 172.ks nožů - což je paráda a moc vám všem děkuji ! Opět sem dávám náhledy ražby , gravírace čepele + náhled certifikátu a opět vás prosím o nasdílení v dalších skupinách - ať se mohou začít vybírat peníze na rozjetí výroby ve společnosti MIKOV . PLATÍ VARIANTA S OBDELNÍKOVOU VLAJKOU ! Nůž je určen pro VŠECHNY ! ! ! Veterány - ať byli pod vlajkou OSN nebo NATO , jakož i pro Vojenské Policisty , kteří v těchto misích sloužily a někdy i ještě slouží . Cena nože je stále 3900 kč ; v této ceně je zahrnuto i poštovné + 500kč , které jdou na rekonvalescenci našeho kamaráda Standy Holotíka , kterého tímto zdravím ! Máme posledních pár volných nožů do potřebného počtu 200.ks , tak prosím - oslovte ostatní své kolegy a kamarády - ať vše dotáhneme do zdárného konce ! 🙂 V případě zájmu o nůž PIŠTE SOUKROMOU ZPRÁVU ! Díky Vám všem za snahu pomoci Standovi a všechny tímto zdravím 🙂 Tonda Bulyho 🙂
todle me rozesmalo za ty penize vubec ne to ty penize cele dam tomu zranenemu vojakovy a budu mit dobry pocit ze sem dobre utratil svoje penize at se name nikdo nehneva hezky den

Beru 1 kousek - poslal jsem mail. majkl

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
To neni moje je to z fejzbuku fanklub mikov tam se to da objednat jen me to zaujalo

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
brom napsal:
To neni moje je to z fejzbuku fanklub mikov tam se to da objednat jen me to zaujalo

Špionský fejzbůk šíleného zukeberka pro mě neexistuje tak jako všechny ostatní ( linkedln, twitter..... ).Oh No
Tak mám smolíka. Sad Díky majkl

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/13/2022
No počítám máš zahlcenej mejl a zprávy. Dobře ti tak, neměl jsi to psát bez vysvětlení. )))))
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/10/2010
Jeden po dedovi, jeden soucasna produkce…. A stale stejna chyba…. Spicka pri docvaknuti si tukne o protejsi zakonceni noze…. Takze jako u stareho, podlozit kouskem kuze a je to….

yeneek79 vložil tyto přílohy:
34465998_B197_4E1B_A07D_CCA5B0369198.jpeg.jpg

"...můžeš bejt blbej jak chceš, ale musíš si umět poradit..."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Jaja. 😁
Necvakat🤔
Kožený doraz je klasika
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Stejný problém... Naučil jsem se čepel zavírat pomalu, pak je to bez problémů, ale bude to nejspíš kus od kusu. Jinak velká škoda, že se u Fixírů změnil tvar čepele. Ten starý se mi líbil rozhodně víc.
Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Na ten jsem přihazoval, ale šel jinam kolem 5K...Confused
V tomhle stavu už se moc nevidí, vyhrál někdo odsaď ? Happy

montelie vložil tyto přílohy:
mackie_vystrelovaci_nuz_mikov_velmi_zachovala_cepel_154765860.jpeg.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/22/2007
Tak to žiju asi v nějaké časové smyčce. Ten samý nůž už mám mnoho let...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
To je opravdu náramná novinka.
Přijde mi že si z nás někdo v Mikovu dělá legraci.
Surprised
A čekačka na tuto krásnou kudlu pouze šest týdnůLaugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum