ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
trc knives Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Mico1300 napsal:
Takže dnešok zhrnutý do pár obrázkov..
Výbava bola Silky a Apocalypse.

Ešte naschvál som sem ráno dal foto pred prvým použitím, že večer hodím zas foto jak zišla dole povrchovka, ale nič také sa nestalo, kudla teraz vyzerá úplne rovnako ako ráno...Laugh

Inak maximálna spokojnosť, skrátený úchop je plnohodnotný a pohodlný, takže choil tam neni iba na okrasu.
Obrovskú pochvalu si zaslúži púzdro..Ok

Tie tvoje fotky nemajú fakt obdobu.Applause
Ale tento nôž si ich určite zaslúži...
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
APO povrch:

zverostroj napsal:
Introvert napsal:
Mohl by mi prosím někdo dát odkaz na obrázek, jak vypadá povrchová úprava Virus Edition - Biohazard a Apo finiš jsem našel, virus mně ale uniká Cry
A může ještě někdo potvrdit, že ta jejich povrchovka moc nedrží, jak píše Kejda ?
Díky.

Myslím, že Virus edition je limitovaná série nožů s logem biohazard a povrchovkou Apocalyptic finish.
Inspirováno covidem 2020 :).

Nejedná se vlastně o povrchovou úpravu, ale o zbarvení kovu po tepelném zpracování. Nedrží až tak zle, ale tvrdší materiály a taky agresivní šťávy (jablko, cibule) ji poškozují.

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Nová kudla, to chce aj nový tlouk..
Tak snáď sem večer nebudem dávať foto zlomenej Apocalypsy..Grin

Mico1300 vložil tyto přílohy:
20230326_093448.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
Dneska jsem jim vzal do party třetího a krásně mi mezi ně zapadl... Happy

zdenki vložil tyto přílohy:
1.JPG.jpg
2.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Druhý deň s Apocalypsou..
Dnes už to bola naprostá pohodička, opadla nervozita z novej veci ..
Inak mám z tohoto noža pocit, ako by som posledných 5 rokov nemal na opasku nič iné, je strašne návykový a robený jak presne mne do ruky..Ok

Mico1300 vložil tyto přílohy:
20230326_122021.jpg.jpg
20230326_122513.jpg.jpg
20230326_122900.jpg.jpg
20230326_122757.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Mico..., musím říct, že kdybych ji už neměl, tak po tvých víkendových fotkách bych objednával... mrGreen Applause
Posláno:

Štamgast
Mico1300 napsal:
Druhý deň s Apocalypsou..
...
Inak mám z tohoto noža pocit, ako by som posledných 5 rokov nemal na opasku nič iné, je strašne návykový a robený jak presne mne do ruky..Ok

To je slušná pochvala pro TRC, když to řekne "nožově promiskuitní uživatel" mrGreen
Pecka fotky Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Krátký příběh krátkého nože.

Minulý týden v pátek jsem nemohl Jižní pól vytěsnit z hlavy.
Levé ucho říkalo „kup si to“ -„kup si to“ - „kup si to“ a pravé ucho říkalo „malý prťavý nůž, který nepotřebuješ a ještě je to drahé jako kráva“.

To mi vydrželo až do večera, kdy jsem odšpuntoval rum a po druhém kalíšku definitivně nákup zavrhl.

Nicméně nákupní horečka neustoupila a když už tak dlouho toužím po noži ze Lva model T5, tak si ho objednám jako náplast za Jižní pól. K tomu mi pomohl třetí kalíšek.

Objednáno x zaplaceno.

V sobotu ráno se probudím a furt se ošívám, že je něco špatně a necítím se ve své kůži.
Na stole stojí rum a hned je mi lépe.

Padla jedenáctá hodina rum je prázdný … Jižní pól v košíku …. a už doma.

T5 stále cestuje kdesi mezi Brnem a Prahou. (Česká pošta)

Znovu se budu opakovat, ale TRC nasadilo vysokou laťku v mém vnímání jak by měl vypadat dobře udělaný nůž.

Tím tohle vlákno navěky opouštím, abych se nezbláznil.Happy

janm vložil tyto přílohy:
IMG_7741.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Jo, ty nože se mi líbí taky.... Ale prostě nee, přes cenu vlak nejede. Radš jsem si pořídil jako luxus 2 kudly od PD. Krom jiných...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Ta cena je šílená.... říkala moje paní taky.

Co jde tak kupuju cash tam se jí ta cena pak zdá lepší.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
janm: hezky si to popsal.. Wink , opět potvrzení, jak to máme všichni v té hlavičce stejné... mrGreen
A užívej si ho.. Ok Happy
Posláno:

Štamgast
Mílo, taky mám kudlu od PD (zatím jen jednu red face ) a je to nejkrásnější nůž co mám, vyrobený přesně dle mého přání, s naprosto skvěle pohodlnou ručkou... Applause
Ale ty Trcka... Happy Happy Happy , je to úpně jiný typ nože, stejně precizně vyrobené a po chvilce v ruce, jsem věděl, že nezůstane zdaleka u jednoho... mrGreen
Protože nemůžeme mít všechno, tak jde prostě o to, pro co se kdo víc nadchne... Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
[quote=janm]Krátký příběh krátkého nože.

Gratulujem k novemu kusku.
Ked je pre teba South Pole maly prtavy noz, zaujimalo by ma, co si myslis o Classic Freedom mrGreen Male pidi sparatko?Laugh

patuloz vložil tyto přílohy:
IMG_0647.jpeg.jpg

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Janm, vybral jsi ten za mě nejhezčí kousek od TRCOk , ach jo, asi si budu muset taky dát rumLaugh .
Ta kudla je fakt nádherná, a je to o to horší, že jsem měl možnost si ji osahat naživo. Ať dělá radostHappy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
patuloz napsal:
[quote=janm]Krátký příběh krátkého nože.

Gratulujem k novemu kusku.
Ked je pre teba South Pole maly prtavy noz, zaujimalo by ma, co si myslis o Classic Freedom mrGreen Male pidi sparatko?Laugh

Já mám poměrně velké ruce a potřebuji pořádný úchop.

Mille Cuori je naprosto dokonalá pro mojí ruku.

South Pole je na hraně, ale ještě se to dá. No a ty prcky nechci kupovat naslepo - fakt se toho bojím. Když to je na hraně, tak je každý milimetr nebo jiný tvar úchopu znát.

@wrafan - asi to nekupuj, protože to co roky sbíráš bude už jenom v šuplíku

a díkyNeutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2016
wrafan napsal:
Janm, vybral jsi ten za mě nejhezčí kousek od TRCOk , ach jo, asi si budu muset taky dát rumLaugh .
Ta kudla je fakt nádherná, a je to o to horší, že jsem měl možnost si ji osahat naživo. Ať dělá radostHappy.

Grin Máš recht Stando, je - nádherná Ok

mike978 vložil tyto přílohy:
IMG_20230305_161454_01.jpeg.jpg

Instagram / michal.mike978
Posláno:

Štamgast
Co týká velikosti, pohodlnosti ručky: za mě je ideál Mille, M1-... , ale ani "trpaslíkům" se již nevyhýbám a pomalu se mi začínají množit a jejich výskyt je častější než "nožů pro chlapy" Grin stačí odbourat ego a vzít v potaz pouze praktické potřeby, ale pak by to nožové hobby bylo nudné.
Včerejší vylepšení hotelové výzdoby aby se lépe usínalo:

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20230328_224800_345.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
mike978 napsal:
wrafan napsal:

Grin Máš recht Stando, je - nádherná Ok

Mike, pravda, tohle je fakt mazelOk .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Popravde rucka na Classic Freedom je dlhsia ako na South Pole, ale samozrejme proporcne o kus tensia, kedze SP ma takmer 2x taku hrubku cepele ako CF.
Ja mam velkost rukavic 8-9 a oba mi sadnu, ako keby mi ich vyrobili presne do dlane Ok
Mille mam na wishliste, len by ma zaujimalo, aky je rozdiel v dlzke a hrubke rucky pri modeloch s kratsou a dlhsou cepelou, zatial som to velmi nestudoval. Pomohla by mozno foto oboch kuskov vedla seba, ak by mal niekto oba modely v zbierke.

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20230329_181709_460.jpg.jpg
IMG_20230329_181719_775.jpg.jpg
IMG_20230329_181736_700.jpg.jpg
IMG_20230329_182004_924.jpg.jpg
IMG_20230329_182024_738.jpg.jpg
IMG_20230329_182228_865.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum