ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/21/2013
Děkuji za rady👍.
navstevnik. Máme doma v přízemí router od O2. Spodní patro je tedy v pohodě . Signál všude. V horním je to už horší. Dal jsem tam repeater od tplink ale o moc lepší to není. Mám sem ještě natažený kabel internetu k PC právě od toho routeru z přízemí. Dalo by se třeba napíchnout na ten kabel? Nějakým vysílačem signálu?
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2021
Nemusí to být řada s7 bohatě stačí i nižší, mám m4 a spokojenost.

Exbiker vložil tyto přílohy:
IMG_20230508_124135.jpg.jpg
IMG_20230508_124113.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2016
Pořiď libovolné AP které umí bridge mód, připoj ho na ten kabel a přepni do bridge, pc kabelem do něj, wifinu pojmenuj stejně jako tu dole. Já to takhle měl doma a fungovalo to dobře.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/8/2021
Zeman napsal:
Máme doma v přízemí router od O2. Spodní patro je tedy v pohodě . Signál všude. V horním je to už horší. Dal jsem tam repeater od tplink ale o moc lepší to není. Mám sem ještě natažený kabel internetu k PC právě od toho routeru z přízemí. Dalo by se třeba napíchnout na ten kabel? Nějakým vysílačem signálu?

Kdyz mate v patre problem se signalem, umistit tam repeater vam nepomuze. Jo, tahle na schodiste, to by byla jina. Repeater by mel byt na puli cesty, a sen vsech repeateru je videt na router Happy

Pokud se vam nepodari umistit repeater rozumne, nebo vam jeho omezeni nevyhovuji, nezbyde vam privest sit nahoru po sitovem kabelu, nebo pres elektricke zasuvky. Jelikoz uz mate nahoru kabel, neni co resit.

Treba ja mam novy router Mikrotik a zbyl mi stary TP-Link. Neni zas tak spatny, umi 802.11n, coz mi staci. Vyresil jsem s nim sit na druhem konci baraku, potom co jsem tam protahnul kabel. Jak pise shost, pouzil jsem ho jako APcko.

Jaky model TP-Linku mate? Mnoha zarizeni muzou bezet v ruznych rezimech. Treba nebudete muset porizovat novy elektronicky srot Happy

Vyhody? Nejlevnejsi, jednoduche nastaveni. Jak pise shost, potrebujete jenom jednoo APcko nebo router, co na nej jde degradovat.

Nevyhody? Mobilu trva nekolik vterin, nez se pripoji na nove APcko. Zalezi na zarizeni, jak casto si hleda nejsilnejsi pripojny bod, kdyz ten slabnouci uplne nezmizi. Ja jsem stahnul zarice, nastavil ruzna ID site, a o par vterin mi nejde.

Pro deti, co pobihaji z patra do patra a pri tom musi byt na siti, se svet posunul od rucne nastaveneho AP pres WDS k MESH. kde se zarizeni nastavuji samy, prepnuti mezi nimi je za vterinu, ale zas za ne vyplaznete nejvic.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Toto na mňa vyletelo v článku o tragickej dopravnej nehode:

"Mladého šoféra ratovali okoloidúci vodiči. „Osoba bola pripútaná pásom. Okoloidúci sa ho snažili rozrezať, ale sa im to nepodarilo,“ priblížil veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru. Zo zdemolovaného auta šoféra napokon vyslobodili až hasiči."

Daň za to, že momentálne je chlap s nožom považovaný pomaly za vraha.

Aby som potom nemusel mať po zbytok života výčitky svedomia, v každom svojom aute mám Victorinox Rescue Tool.
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
I-I
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2021
Dobré jitro všem - do soboty vkročte s krátkým příběhem Happy
Dotýká se tématu, na které se tu v mnohých vláknech naráží celkem pravidelně.
Pochází z časopisu Zahrádkář neznámého starého čísla (měl jsem jen několik výstřižků).

I-I vložil tyto přílohy:
Jitro.jpg.jpg

🦋💙
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008

Sidney vložil tyto přílohy:
326260957_707895900718530_5948647315322573918_n.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013

Jardah vložil tyto přílohy:
31685863_33bc_44a5_88c6_879494154f80.jpeg.jpg

Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Kluci, dostalo se ke mě ševcovské kopyto - odlitek asi z Přerova. Kdyby někdo chtěl, vemu ho do Lipové a tam se přeloží pro bližší dopravu k zájemci-

Miloslav Zítek vložil tyto přílohy:
kopyto.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
https://www.youtube.com/watch?v=Q-6JlFNxzW0
Neví někdo kde by se tohle dalo sehnat . Díky za jakoukoliv informaci .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Ahoj, potřebuju poradit. Ve staré dřevěné chatě, zateplené polystyrenem a minerální vatou, se mi pod vanou zabydleli mravenci. Ti největší. Chutná jim polystyren i dřevo. Biolit je likviduje, ale z té svislé spáry lezou furt další. Ke královně se nedostanu. Nevíte někdo, jak se jich zbavit, abych nemusel vybourat vanu a odtrhat prkna? Doporučený BROS 007 zklamal. Díky za každý nápad.

vakovlk vložil tyto přílohy:
IMG_20230523_092318_695.jpg.jpg
IMG_20230523_141111_185.jpg.jpg
IMG_20230523_140541_456.jpg.jpg

Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
použij takovej ten cukr proti mravencům, k sehnání v každý drogerce.
Natahaj to do hnízda, nakrmí tím potomstvo (a asi i královnu) a pochcípaj všichni. Dělal jsem to jednou a fungovalo to.
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Ten "cukr" funguje mnohem rafinovaněji - natahají si to do mraveniště a začnou se rodit jen vojáci. A protože vojáci bojují, ale nepracují, tak mraveniště pochcípe hladyHappy.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/17/2021
pohlava napsal:
použij takovej ten cukr proti mravencům, k sehnání v každý drogerce.
Natahaj to do hnízda, nakrmí tím potomstvo (a asi i královnu) a pochcípaj všichni. Dělal jsem to jednou a fungovalo to.

Ten cukr mi taky pomohl, prvně jsem tomu moc nevěřil.
No říkal jsem si že za zkoušku nic nedám. A pomohlo to, mravence už nemáme.
Na tyhle velký bych tam dal alespoň dvě balení Laugh
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/8/2021
K tomu se pripojuju. Mam prasek Biolit. Nedelaj jenom spreje. Vyvrazdil jsem s nim kolonii, co se zabydlela v podezdivce baraku. Ale neheldal jsem na netu, kde budou asi vetsi recenze a doporuceni.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/1/2018
Ahoj!
Někdo ze Slovácka, kdo by mi za úplatu předělal
úhel fasety na nějakém úhlovém brousítku?
154CM, 3''
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Díky zkusím. Ten BROS, co má taky přenést do centrály nějakej sajrajt, ten nefunguje. Domečky s gelem, který prý umí totéž, ty jim snad vyloženě chutnají. Tak prášek snad zabere. Už lezou křídlatý, tak mě rojení docela děsí.
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Luxusní písnička k dnešnímu výročí, ať je Landa jakýkoliv, tak vlastenecké písničky má luxusní

"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Přátelé, má někdo nějaké zkušenosti s KUN WU Knives?

Vypadají dost zajímavě, podle materiálu a fotek
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum