ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/27/2001
ANV myslí vše vážně. Oni nekecají, oni makajíSad Ale občas je přeci jen lépe předem přemýšlet.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
[quote=Jardah]Čína místo slovApplause [/quote

V dnešní době bych řekl, že zesměšnění v podobě srovnání s čínou, už není úplně na místě… Ne, že bych čínu miloval, nebo naopak nenáviděl. Jen poslední dobou je vidět, že oni umí. Obzvlášť pokud se nebavíme o low-end výrobcích(ne jen nožích).
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Sidonius.Fortis. Hmmm, máš pravduOk
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/13/2022
To je reakce na zlepšovák od John1. Jak si pochvu vzadu nahřál a promáčkl. Jen se stala technologická chybka. Jsou ale pokrokový a jdou stále vpřed. Bůďiž jim teda sláva. Nekecáme makáme. ))))))
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Kdyby na to promáčknutí použili raznici s logem ... Confused
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2023
Nechci kazit srandu, nevím kde byl nůž koupen, ale:
- Víme že to není výrobní defekt, který prošel přes QC (pokud tam nějaké existuje)?
- Nemůže to být nůž, který pořídil nějaký kutil a po domácí úpravě jej vrátil (s tím, že přebírajicí prohlédl nůž a neotočil pouzdro)?
Já tedy ANV nemusím, ale nevěřím, že tohle je standard / úmysl ani u nich…
🤷‍♂️🤨
Posláno:

Štamgast
TomasK napsal:
Tento týždeň prišiel a nôž v puzdre nerachtá, na jednej strane puzdra je to poriešené stlačením..viď foto

Totoro: Ok

TomasK: mohl by se zeptat prodejce - ... řekne pravdu ???

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Totoro napsal:
Nechci kazit srandu, nevím kde byl nůž koupen, ale:
- Víme že to není výrobní defekt, který prošel přes QC (pokud tam nějaké existuje)?
- Nemůže to být nůž, který pořídil nějaký kutil a po domácí úpravě jej vrátil (s tím, že přebírajicí prohlédl nůž a neotočil pouzdro)?
Já tedy ANV nemusím, ale nevěřím, že tohle je standard / úmysl ani u nich…
🤷‍♂️🤨

Taky mohl kurýr položit škatuli na topení nebo to TomasK udělal sám naschvál…..🙃
Tady je fakt radost prodávat…. Jenom se nedivme, že venku nám to pak moc nejde…..

Já vidím jako hlavní přidanou hodnotu, že si zákazník bude moci vybrat jestli chce kudlu co rachtá nebo má promáčknutý futro….
Jen je potřeba tomu dát různý skladový čísla, aby ten co chtěl rachtat nereklamoval promáčknutý futro…. To by tady bylo zase zle….

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Co člověk vymyslel, to jiný dokáže obejít NoNoNo
Evidentně v tomto vlákně jde o cokoliv jiného než o nože, bohužel ...Cry
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/30/2020
No celkom sa to tu rozbehloHappy

Nôž som kupoval priamo z ANV, vzhladom na debatu tu na knifu som bol pripravený na rachtajúcu kudlu v pozdre ale nôž som proste chcel takže som sa chystal na podobný zásah ako john1.

Úprava tým pádom nebola potrebná, drží v puzdre pevne a mne osobne to stlačenie nevadí. Nie je zas tak vidieť, fotil som tak aby to vyniklo. Niekomu by to ale prekážať mohlo, čo je evidentné podľa reakciíHappy .. to je aj dôvod prečo som to dal sem, nech je tu info.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Týpek ani jeho značka ANV opravdu nejsou moje krevní skupina, ale tohle se mi líbí. Jestli to bude taková bomba i v reálu, smeknu.

Design Němec, výroba Spartan Blades.

coll vložil tyto přílohy:
FB_IMG_1702049808634.jpg.jpg
FB_IMG_1702049801482.jpg.jpg
FB_IMG_1702049796338.jpg.jpg

PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/20/2015
Ahoj, čučím na to a nemůžu si pomoct, ale není to crkt ceo? M.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Unčovský napsal:
Ahoj, čučím na to a nemůžu si pomoct, ale není to crkt ceo? M.

První, co mne napadlo, když jsem ho viděl.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Ty jo....jak CRKT nesleduju tak jsem CEO vůbec neznal...no tak je to fakt dost stejný Happy
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Zeptám se jinak...je ještě co "vymýšlet " designově u praktického nože? Už se to tu řešilo, kdo co kdy vlastně okopiroval Shocked

Dudulik vložil tyto přílohy:
20231208_193319.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013

rettromen vložil tyto přílohy:
nemec_design.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/20/2015
Dudulik napsal:
Zeptám se jinak...je ještě co "vymýšlet " designově u praktického nože? Už se to tu řešilo, kdo co kdy vlastně okopiroval Shocked

Nejde o to co kdo okopíroval, jakože pokud něco dělám tak si aspoň nastuduji podklady. To je takový základ. Jde o to jak se to prezentuje a pardon je to trochu k smíchu ....

https://soldiersystems.net/2023/12/08/blades-releases-their-first-collaboration-with-ondrej-nemec-as-part-of-their-bronze-grade-line-of-knives/

With over a decade of experience in the industry, Ondrej is dedicated to creating innovative designs that stand the test of time, ensuring proven and trusted functionality.

Jako fakt? :D Inovativní design?

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Dudulik napsal:

Zeptám se jinak: když není potřeba nic designově vymýšlet, je potřeba kopírovat a prsit se přitom, jakej jsem super designer? Dtto jako Mikov a jeho nový Brigand. Nic ve zlým, Duduliku, ono fakt dneska není žádná sranda vymyslet nový neotřelý design. Ale chlubit se cizím peřím...no nevím...

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Sidney napsal:
Dudulik napsal:

Zeptám se jinak: když není potřeba nic designově vymýšlet, je potřeba kopírovat a prsit se přitom, jakej jsem super designer? Dtto jako Mikov a jeho nový Brigand. Nic ve zlým, Duduliku, ono fakt dneska není žádná sranda vymyslet nový neotřelý design. Ale chlubit se cizím peřím...no nevím...

Zdenek

Odpověď otázkou? 😉🙈. Koho je to peří??? Jsem jen hňup co nic nevyrábí. Je teda design od CRKT, Böker , ANV...???????
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Dudulik napsal:
...Odpověď otázkou? 😉🙈. Koho je to peří??? Jsem jen hňup co nic nevyrábí. Je teda design od CRKT, Böker , ANV...???????

"Proč vy, Židi, odpovídáte na otázku otázkou?"
"A proč bychom neodpovídali?"
Karel Poláček - Židovské anekdoty Happy

Je fuk, jestli něco vyrábíš nebo ne. Zrovna tak je fuk, jestli ten design vymysleli v CRKT nebo v Bökeru. Kdo ho ovšem zjevně nevymyslel, je pan Němec. Proto píšu o chlubení se cizím peřím. Inovativního v jeho designu neshledávám opravdu nic.

Zdenek
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum