ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/10/2016
Ahoj, jako absolutní nemluva anglicky, jsem se poslední půlrok konečně odhodlal nakupovat i mimo CR a SR a chtěl bych pochválit tři eshopy... knivesandtools.com, kapuga.pl a lamnia.com. U všech uvedených vše naprosto bez problému, rychlé odeslání, sledování zásilky i skvělá komunikace na mé různé dotazy... Lamnia má eshop v češtině, ale u dalších dvou objednávky úplně v pohodě s překladačem. Třeba to někomu podobnému pomůže... Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Já bych zase chtěl pochválit obchod s turistickým vybavením 4Camping.cz. Kromě pár bezproblémových nákupů musím ocenit vyřízení reklamace čelovky, protože kvalitu eshopu podle mě člověk nejlíp pozná až při reklamaci.

S čelovkou jsem měl drobné problémy, ale celkem těžko se vysvětlovalo, co tomu je, protože se to projevovalo jen občas. Váhal jsem, jestli reklamaci vůbec řešit... Tak jsem zavolal do obchodu a velmi příjemná paní mi řekla, že pokud čelovku zrovna teď nepotřebuji, ať ji pro jistotu pošlu, že se na to podívají, protože někde na horách by popsaná závada mohla být problém.

Ještě před uplynutím 30 dnů mám novou čelovku doma. Takže oceňuji nejen bezproblémové vyřízení, ale hlavně celkový přístup k problému. Tak má podle mě vypadat péče o zákazníka! Applause
Švýcarák pro život, ostatní pro radost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Moje výborná zkušenost s euro-noze.cz

Trpělivá a rychlá komunikace na všechny debilni otázky. Poslední nákup - ze Slovenska do zasilkovny do 24 hodin od odeslání objednávky.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
Potvrzuju euro-nože.cz. Tři nákupy a vždycky rychlé odeslání a mimo to naprosto skvělá komunikace a snaha pomoct.. Applause Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/29/2020
Noze-nuz.cz opět bleskový obchod. Předevčírem v noci objednáno, okamžitá odpověď p. Šulce, a dnes dopoledne k vyzvednutí. Již několikátá dobrá zkušenost za poslední tři toky Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
Z coutellerie za necelých 19 hodin doma Ok

pajah vložil tyto přílohy:
DSC_1821.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
pajah napsal:
Z coutellerie .....

Vypadá setsakramentsky dobře Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Ahoj,
Máte někdo zkušenosti s www.mesenzo.com ?
mají tam kousek co sháním,ale nikdy jsem o nich neslyšel...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Nakupoval som na meseze a bez problemov. Su oficiany dealer Reate co tiez o niecom vedci
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Musím pochváliť KNIFESTOCK.SK, posledný nákup som robil s obavou, či tovar príde na čas. Vopred som sa u nich pýtal, lebo doba dodania bola uvedená 4-8 týždňov. Riskol som to, lebo ja mám deadline dnes. Objednával som 08.09.2023 poobede a dnes ráno mi kuriér priniesol zásielku. Má to byť darček, tak som happy. Nechcem to zakríknuť, lebo odozvy sú tu aj menej pozitìvne. Ale čo som ja kupoval v tomto obchode, vždy som bol spokojný. Aj s tovarom, aj s cenami, aj s prístupom. Za mňa Ok Ok Ok
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Opět musím vyzdvihnout zákaznický servis firmy Benchmade Ok

Nedávno jsem na bazaru koupil BM85 a ačkoli byl nůž ve stavu MINT, tak k němu chybělo pouzdro. Taková ta obyčejná kapsa.
Stačili dva e-maily na zákaznickou podporu Benchmade a pouzdro mi zaslali zdarma. To, co potom provedla Česká pošta s proclením je na Blacklist, ale to nemá snad ani cenu komentovat Beating .
Pro mne to bylo trochu déjà vu, protože stejný problém s chybějícím pouzdrem jsem měl u své BM87 (tenkrát kupovaná na www.knifecenter.com) a bylo mi také zasláno zdarma, ale o tom jsem se zde již zmiňoval.

Takže za ne Benchmade opět Ok Ok Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/31/2021
kdyby se nekomu hodilo

filos0 vložil tyto přílohy:
IMG_0291.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Pochvala Svetnozov.sk a nakonec i Zásilkovna (Packeta)
Bratislava - Praha za necelých 24 hodin.Applause
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Hoj,nakupoval jste někdo na knyfe.de?Maj tam skladem něco co nemůžu jinde sehnat....Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Objednaval nekdo nekdy z tohoto obchodu? https://www.polizeibedarf.ch/ds/Rick+hinderer

Při dovozu ze Švýcsrska se platí clo a dph?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
PatrikD napsal:
Objednaval nekdo nekdy z tohoto obchodu? https://www.polizeibedarf.ch/ds/Rick+hinderer

Jo,Jo
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Svojho casu som si odtial objednaval noze. Bolo to v dobe ked ale neposielali kazdemu, len prislusnikom OZ z vybranych europskych krajin. Mali nizke ceny a tovar posielali nemeckou postou. Potom som zachytil ze boli nejake problemy ohladne vybavenia zasielok. Tiez myslim menili sidlo alebo prevadzku. Aka je v sucastnosti situacia neviem, ale na nete urcite budu aktualme referencie. Momentalne uz nemam preco objednavat odtial, v EU su ine shopy kde si viem vybrat za lepsie ceny.
Posláno:

Štamgast
PatrikD napsal:

Co konkretne odtial chces? Vacsinu veci od Hinderera maju vypredanych
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Mají tam emersony které sháním.
Posláno:

Štamgast
Uživatelé v tomto tématu
Guest