ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/12/2017
nechci tu plevelit, ale USA MADE tu trošku pokulhává za komoušema (WE např.) co to dotáhnuli a tlačej do pozadí... ceny nasadili menší a už dotahujou ty americký, však kvalitou jsou dávno před amerikou

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Tak to aj mne pripadá. USA made na pevne keď tak a zatvaraky china - ci už priamo čínska firma alebo nejaká kolaborácie china made - Microtech Rike, CKF a pod.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/10/2011
souhlas, kvalita je úplně někde jinde Cry
ceny bych řekl, že mají stejné, možná už i větší, můžou si to dovolit

WuDan napsal:
nechci tu plevelit, ale USA MADE tu trošku pokulhává za komoušema (WE např.) co to dotáhnuli a tlačej do pozadí... ceny nasadili menší a už dotahujou ty americký, však kvalitou jsou dávno před amerikou

tady by mělo být uvedeno asi nějaké moudro, ale nic mě nenapadá ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Mico1300 napsal:
Pár mojich starších kúskov z éry nožov "pred MagnaCutom"..Grin

To teraz ako budeme rozdeľovať podľa systému: Pred Kristom a po Kristovi???

Keď tak pozerám na to počínanie ZT.... spadli do vývrtky, ktorú už ťažko vyrovnajú....
Ja stále hovorím, že nikomu nerastú stromy do neba.

Mám od nich Oniona, Hinderera, Sinkievicha. Ale absolútne ma nepresvedčili na ich posledné počiny. Lebo keď si kúpim nový nôž, musí byť lepší, ako tie predtým.

Pokiaľ firma nezlepšuje svoje produkty, ide degresívnym smerom, je žiadúce aby sa zákazníci začali správať trhovo a takúto firmu z trhu ŠKRTLI!
Nech si rozmaznaní, bohorovní majitelia kľudne aj vyhlásia bankrot.... komu neni rady, tomu neni pomoci.
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/7/2021
Svajciar napsal:
[quote=Mico1300]Pár mojich starších kúskov z éry nožov "pred MagnaCutom"..Grin

To teraz ako budeme rozdeľovať podľa systému: Pred Kristom a po Kristovi???

Budeme??? Mluv za sebe, mudrcu Beating Beating Beating
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
WuDan napsal:

… Ježíš Wudane, to sem raději necpi, tohle jsou kacířské názory ,a tedy dezinfo… aby te nenavštívil Jarduha….
Jinak pravdu díš…..Wink Wink Wink
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
WuDan napsal:

Keď som to napísal ja vo vlákne Ontaria, tak to bolo hejtov, obhajovania a podobne.
Nie,žeby ma to s...,len sa pousmievam.Wink

No, sú si rovní a rovnejší...to sa nezmení, ako ani ľudstvo.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/28/2010
[quote=WuDan]nechci tu plevelit, ale USA MADE tu trošku pokulhává za komoušema (WE např.) co to dotáhnuli a tlačej do pozadí... ceny nasadili menší a už dotahujou ty americký, však kvalitou jsou dávno před amerikou

"Kdybych pánové před vás postavil dvě krabičky od sirek, ale dvě naprosto stejný krabičky, a o jedný z nich vám řekl, že je z USA, tak která by pro vás byla lepší, co?"

Samozřejmě ta americká 😉🇺🇲

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
(_!_)...Tentokrát bez komentáře, ať si každý najde to své...mrGreen
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
Wudane, proč teda držíš kudly US made, když jsou to sračky?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
abyrlev napsal:
WuDan napsal:

… Ježíš Wudane, to sem raději necpi, tohle jsou kacířské názory ,a tedy dezinfo… aby te nenavštívil Jarduha….
Jinak pravdu díš…..Wink Wink Wink

Vždycky jsem rád, když mají takovýhle vytlemený jednovoký skrčkové respekt. 👍🤠✌️

Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
pajah napsal:
Wudane, proč teda držíš kudly US made, když jsou to sračky?

ale já však nepíšu že jsou to sračky Surprised
píšu do ZT vlákna, tedy myslím že ZT pokulhává, a čemu teď holduju je microtech, ale ten dělá úplně jiný "předražený" kudly než ZT

každej ať si v tom najde co chce, ale zbytečně se tu urážet a čertit se za názor někoho kdo nic neznamená Laugh Laugh

jinak nejsem fanda komoušů, nikdy nebudu a krabičku budu vždy volit tu horší emerickou Grin
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
Happy

Mazzi vložil tyto přílohy:
IMG_20231114_101903.jpg.jpg
IMG_20231117_142807.jpg.jpg

“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2013
Takto zle vyskladané Zero je prvé v mojom živote čo vidím.A to mi ich prešlo rukami už celkom dosť.Zato dojebabraných číňanov som videl už mnoho.Či má čínska kudla na čepeli M390 si teda osobne istý nebudem.Tak ako či Polské kura nebolo kŕmené niečim čím nemalo.Od USA TOP značky sa tá super kvalita čaká tak sú tie reakcie emotívnejšie než by vyvolal nepodarok z Číny.Keby sme tu mali len dovoz z Číny či Ruska tak toto fórum s pravdepodobnosťou blížiacou sa istote ani nevznikne.A kde by mal potom Delewar 6000 príspevkov fakt neviem.Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Delewar napsal:
WuDan napsal:

Keď som to napísal ja vo vlákne Ontaria, tak to bolo hejtov, obhajovania a podobne.
Nie,žeby ma to s...,len sa pousmievam.Wink

No, sú si rovní a rovnejší...to sa nezmení, ako ani ľudstvo.

Ve vlákně o motýlkových nožích se rouhám již několik let a stojím si za svým názorem, a to že Číňani svojí produkcí doslova válcují zbytek nožového světa co do kvality, tak materiálů již pěkně dlouho.
Nikdo mě zatím nehejtoval, asi je v tom vlákně vše v pořádku... Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/13/2022
manuel noriega napsal:
Takto zle vyskladané Zero je prvé v mojom živote čo vidím.A to mi ich prešlo rukami už celkom dosť.Zato dojebabraných číňanov som videl už mnoho.Či má čínska kudla na čepeli M390 si teda osobne istý nebudem.Tak ako či Polské kura nebolo kŕmené niečim čím nemalo.Od USA TOP značky sa tá super kvalita čaká tak sú tie reakcie emotívnejšie než by vyvolal nepodarok z Číny.Keby sme tu mali len dovoz z Číny či Ruska tak toto fórum s pravdepodobnosťou blížiacou sa istote ani nevznikne.A kde by mal potom Delewar 6000 príspevkov fakt neviem.Grin

Možná by bylo dobré, poprosit pekonyho, aby nafotil tu svou, jestli není pro něj problém jí rozebrat. Udivila mě i karbidizace ocelové vložky(jestli to karbidizace tedy je). Není to zbytečné?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2013
Mala by to byť vložka z tvrdenej ocele.Na ich stránke o dodatočnej úprave nič nieje.Nepredpokladám že by to aj bolo nutné.
Na 801 ju mám hladkú a zapadá aj po tých rokoch ukážkovo na začiatku.To bude proste nedorobok.
Pripadá mi to ako keď niekto omylom vezme zo zlého priečinka vadné vyradené diely.Ale neviem či to tak je.

zt.kaiusa.com/0545.html
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Cestou, kterou se ZT vydalo není pro mě ten "šťastný konec".
Já miloval jejich 0200, 0804CF, 0630.... tady nebyl kompromis v ničem a už je nedělají.... místo toho dělají mainstream s mainstream designem....dostali se tam, kam se dostala většina eutomobilek 💩

Nedávno jsem pořídil ZT0452CF a je skvělý a drží stále tu kvalitu a směr, i když už to není tank, je velký a má krásnjý design. Teď je na malém tuningu u Petra Hofmana a už se teším, až bude sloužit.

Jinak s tou čajnou.... jasně jsou tu lepší výrobci a jsou z čajny. Kdo je chce ať si je koupí, a kdo ne prostě ať kupuje to co chce. Jen by někteří mohli být kritičtí stejně v oboou táborech 😃

Defekt na USA made = bída
Defekt na čajně = no s tím se počítá, je to čajna

Navíc se bavme o tom, že tak dva, nebo možná tři brandy, jedou svůj vlastní design a ostatní značky jen vykrádají design a patenty. Ja když vidím jak tu někdo mává nožem Ganzo a chválí poměr cena výkon....jojo sousedovic sedlákovi ukradli koně a hned měli levnější erteple, když to nemuseli vyorávat ručně 😃

Tygerstyle vložil tyto přílohy:
insta_1_19.jpg.jpg

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Vypadá to jako karbidizace a zbytečné to je. Ale když už tam mají zbytečně podložky...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/13/2022
manuel noriega napsal:
Mala by to byť vložka z tvrdenej ocele.Na ich stránke o dodatočnej úprave nič nieje.Nepredpokladám že by to aj bolo nutné.
Na 801 ju mám hladkú a zapadá aj po tých rokoch ukážkovo na začiatku.To bude proste nedorobok.
Pripadá mi to ako keď niekto omylom vezme zo zlého priečinka vadné vyradené diely.Ale neviem či to tak je.

zt.kaiusa.com/0545.html

No právě proto by bylo fajn porovnat to s jiným kusem, jestli bude pekony ochoten.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum