ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Microtech Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/23/2021
Nedeľné cvakanie Laugh

LuPa7 vložil tyto přílohy:
20231105_122356.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Není US MADE jako usa made

Za mě Microtech jeden z top inovátorů v oboru co vydává dal kudly s koulema a hračky pro dospělé Grin

WuDan vložil tyto přílohy:
IMG_0012.jpeg.jpg

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Včera jedna rozborka..Happy

Mico1300 vložil tyto přílohy:
20231117_053924.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
11 měsíců s Ultratechem. 11 měsíců každý den v kapse (pár dní jsem promarodil tak ty dny ne). Každý všední den řeže kartóny, fólie z balíků, balící pásky, plachty... věci okolo příjmu a v/expedice balíků... Nebroušen, nerozděláván, cca 1x za měsíc vyfouknuti prachu a namazání třecích ploch.

Čepel mi subjektivně připadá, že řeže jako na začátku, žádné odřeniny na čepeli. U střenek je na hranách lehce ošoupaný černý elox (ale sluší mu to)... Vůle na čepeli mi také připadá stále stejná jako na začátku a při používání nijak neomezuje.

coll vložil tyto přílohy:
IMG_20231124_101955.jpg.jpg
IMG_20231124_102008.jpg.jpg
IMG_20231124_102030.jpg.jpg
IMG_20231124_102043.jpg.jpg

PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Glykon pomalicky vytlaca z vrecka Ultratech 🙂

patuloz vložil tyto přílohy:
IMG_2615.jpeg.jpg

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/9/2023
To je super nůž .

Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/11/2008
Už mesiac sa lámem nad Microtechom🤨Mám väčšinou zatváracie nože Spyderco a chcem si spraviť radosť pod stromček.Viac ako 350€ nedám a na Knifestock som narazil na dobré ceny a vybral niečo z rady Ultratech.Ak môže niekto opísať plusy a mínusy.Na YouTube som pozer kopec videí a vypadá to že tie nože aj niečo vydržia.Ja by som ho nosil prioritne k bežnému noseniu takže žiadne extra úkony.Ako som pochopil rozobrať v prípade poruchy je problém ale zasa že problémov je minimálne a keď tak z vrchu nakvapkať chémiu.
https://www.knifestock.sk/microtech-ultratech-d-e-black-standard-orange-122-1or-p102183
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Elessar napsal:
Už mesiac sa lámem nad Microtechom🤨Mám väčšinou zatváracie nože Spyderco a chcem si spraviť radosť pod stromček.Viac ako 350€ nedám a na Knifestock som narazil na dobré ceny a vybral niečo z rady Ultratech.Ak môže niekto opísať plusy a mínusy.Na YouTube som pozer kopec videí a vypadá to že tie nože aj niečo vydržia.Ja by som ho nosil prioritne k bežnému noseniu takže žiadne extra úkony.Ako som pochopil rozobrať v prípade poruchy je problém ale zasa že problémov je minimálne a keď tak z vrchu nakvapkať chémiu.
https://www.knifestock.sk/microtech-ultratech-d-e-black-standard-orange-122-1or-p102183

za mě doporučuji
osobně bych vzal spíš tanto nebo classic čepel než li bodavý dagger - ten není moc na řezání

https://www.knifestock.sk/microtech-ultratech-s-e-stonewash-standard-red-121-10aprd-p102136

jinak jejich čepele jsou OK, funkčnost taky.... kup si olej balistol a prostříkni a lítá ti to skvěle

je to jednoduchý tvarem, lehký avšak robustní nůž, na který je spoleh

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Já bych teda nic sprejem nestříkal - moje zkušenost. Bouchačky taky nestříkam a olej dávám jen na třecí plochy a "po kapkách".
Stejně tak Microtech, doporučuji pokud budeš nosit v kapse, tak cca jednou za měsíc vyfoukat prach a zvenčí namazat třecí plochy.
Olej jsem si koupil co doporučuje mladej Marfione na nože Heretic. Koupeno na Moskito.
Je to relativně malá lahvička, mažu s ní 3 Microtechy a jelikož je to fakt po kapkách tak cca za rok mazání 3 nožů mi ubyla cca 1/4 obsahu.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum