ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/8/2010
[quote=Já bych třeba obraz od někoho slavného bez podpisu nechtěl... [/quote]
Táta mi zanechal spoustu obrazů bez podpisu. Máš pravdu, lidi je nechtěj, jako by ten obraz byl horší. Ale není. Stejně jako špatný obraz od známého malíře se prodá líp než výborný obraz od neznámého. A zrovna tak nůž.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/27/2014
Tomáš napsal:

A teď si představ, že já bytostně nesnáším kočky. Ale opravdu takovým způsobem, že když jdu k někomu na návštěvu a má doma kočku, tak je to s opravdu velkým sebezapřením, abych neodešel.
A Hanes je má v logu, ale úplně všude Shocked ... Prostě od něj nikdy mít nůž nebudu NoNoNo , stejně nedělá balisongy... Confused

Ale já píšu o něčem úplně jiném ! Myslel jsem to tak, že vhodně vymyšlená a hlavně umístěná signace ve formě nějakého znaku nebo obrázku, která se může vztahovat ke skutečnému jménu nebo přezdívce nožíře apod. se k ručně dělaným nožům hodí dle mě více, než jen jednoduše vyškrábané příjmení - navíc často přímo ve výbrusu. Hanesova kočka je právěže přesně ten případ který se mi líbí - je to relativně jednoduchá, vtipně udělaná značka, kterou stačí vidět a poznám od koho nůž je. To samé třeba MATova kachna, Hejkalův kříž, Dohnalovo staré D nebo D v kolečku apod.

Hejkal von Sovinec napsal:

Laugh Laugh Laugh Laugh Někdy mě baví co všechno lidi řeší. Já bych třeba obraz od někoho slavného bez podpisu nechtěl... Jak si kdo značí svoji práci je věc toho kdo to dělá, líbit se to nemusí, to chápu. Zrovna nedávno kdosi na netu řešil, proč mám na kudle německý kříž a to že mu vadí... Vysvětlovat, že to je písmeno H ve tvaru tlapatého kříže a podobnost s tím německým je spíš náhodná nemělo moc smysl. To že bydlím na Sovinci který měli Němečtí rytíři je taky spíš náhodná shoda. A že meine Großmutter ist Sudetendeutsche s tím nesouvisí ale vůbec.mrGreen mrGreen mrGreen

No tak je to fórum o nožích tak píšu o tom co mě zajímá. Někdo si koupí x stejných nožů které se liší třeba jen barvou plastu na ručce , někdo řeší druhy ocelí, já si zas všímám těch signací :)
Jinak bych taky nechtěl obraz bez podpisu, ale zároveň bych nechtěl, aby ten podpis byl velkým tiskacím písmem uprostřed malby. Třeba taková Mona Lisa by vypadala o dost hůř, kdyby měla uprostřed čela napsáno LEONARDO.

Ale samozřejmě ať si jinak každý koupí nebo vyrábí a značí jak a co uzná za vhodné a co se mu líbí ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den mam mozna hloupou otazku bydlim v dome kde je 11bytu nekteri najemnici kouri na chodbe a me to vadi tak sem nalepil na chodbu cedulky ze zakazem koureni a v cera mi volala nase spravcova svj ze to mam sundat ze to 2 lidem vadi tak sem ji poslal nekam ze me vadi kour a smrat a bordel po tech lidech tak se ptam kdo ma pravdu nekde sem cetl ze byl sout ze si souset stezoval na souseda ze kouri na balkone a ze mu to de do bytu a on to vyhral a soud mu dal za pravdu ze ten kurat ho optezuje tak tet babo rat dekuji za jakou koliv radu a hezky den
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
brom napsal:
Dobry den mam mozna hloupou otazku bydlim v dome kde je 11bytu nekteri najemnici kouri na chodbe a me to vadi tak sem nalepil na chodbu cedulky ze zakazem koureni a v cera mi volala nase spravcova svj ze to mam sundat ze to 2 lidem vadi tak sem ji poslal nekam ze me vadi kour a smrat a bordel po tech lidech tak se ptam kdo ma pravdu nekde sem cetl ze byl sout ze si souset stezoval na souseda ze kouri na balkone a ze mu to de do bytu a on to vyhral a soud mu dal za pravdu ze ten kurat ho optezuje tak tet babo rat dekuji za jakou koliv radu a hezky den

třeba v našem domě Domovní řád, kde se kouření na chodbách vyloženě zakazuje
takže na majitele, měl by asi takového zřídit také
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
A jeste otazka jak je to z topenim kdys kazdy byt ma svuj kotel vym ze je zakon ze se v bytech musi udrzovat naka teplota ale to de jen tam kde je centralni topeni a jak to je kdys kazdy byt ma svoje topeni a topeni v nebytovych prostorach dekuji za odpovet
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013

Happy

Příloha / Přílohy:
VID_20231130_WA0004.mp4 (620kb) staženo 98 time(s).

Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/18/2016
... dneska smutná zpráva, večer to vidím na panáka a přehrání pár songů...:(

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-67546785

..

Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Kluci. Od pondělka su dědkem,, vlastně babákem,,.
Narodila se nám Andělka, takže dnes večer bude těch panáků asi víc🤷‍♂️😁😁😁🙋‍♂️

Roman5 vložil tyto přílohy:
IMG_eb41edd59a4f779a576a1cbd7e8e1d60_V.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2019
Velká gratulace ✌️
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Gratuluji!
Ať má dlouhý a šťastný život.
Je to moc príma být dědeček, užívej si to.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/4/2015
fusgal napsal:
... dneska smutná zpráva, večer to vidím na panáka a přehrání pár songů...:(

Četl jsem před časem, že byl v nemocnici... pak že ho pustili domů a včera tohle Cry
Zrovna nedávno při prvním sněhu jsem si hned pouštěl jako každý rok Fairytale of New York... letos to bude bez Shana smutnější..
Tak na něj Ok

Boodeeck vložil tyto přílohy:
20231201_104428.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Musel jsem nasadit sněžný pluh. Pokus o zapřažení psa se nepovedl, lehl si a čekal, jestli ho taky nenaložím Happy

vakovlk vložil tyto přílohy:
IMG_20231203_103906_936.jpg.jpg

Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Prosím adminy, aby se podívali na nové vlákno:

??????????AG775??????????????????????????????

autor agagag7.

Co to má znamenat???

Nebylo by možné upravit pravidla tak, aby začátečník hned v prvním příspěvku
nesměl zakládat nové vlákno a aby mohl založit nové vlákno až po určitém počtu svých příspěvků???
Je to tu stále více nepřehlednější...

PS:

Na stará kolena rozhodně nehodlám začít se učit čínsky...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
no ono se to šíří admin je asi na horách
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Ono je lepší poslat někomu z adminů PM než psát tyto "výkřiky" a nic vám nebrání se přihlásit a dělat adminy sami.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Jaké "výkřiky"?

Ať to vědí všichni, co se tady děje...

Už je to tam zas...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Posilam PM pro Samurai pokazde, kdyz se tu nejaky spam objevi. Takze pocitam, ze nekde dovolenkuje (nebo ho neco slozilo)...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
Riesia to uz ... Applause
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
už jsem korejskému lumpovi zatnul tipec, snad, měl víc účtů..
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
rak nožomil napsal:
Prosím adminy, aby se podívali na nové vlákno:

??????????AG775??????????????????????????????

autor agagag7.

Co to má znamenat???

Nebylo by možné upravit pravidla tak, aby začátečník hned v prvním příspěvku
nesměl zakládat nové vlákno a aby mohl založit nové vlákno až po určitém počtu svých příspěvků???
Je to tu stále více nepřehlednější...

PS:

Na stará kolena rozhodně nehodlám začít se učit čínsky...

ono to tak je, ale on tu visel přes týden v neschválených restech jak jsem byl pryč a ted ho to pustilo zakládat vlákna.. ale už jsem v pozoru .-)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum