ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LED svítilny III. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
Dido napsal:
Aj takýto prístup sa dá použiť, ale len vtedy ak si to vedome objednávam.

Ja som zaplatil za origo akumulátory a také chcem. Keby som vedel, že dostanem prebaľované tak ai objednám inde.

Vždyť ti to celkem srozumitelně už popsal Svajciar.

Pro Armytek vyrábí baterie Panasonic.

Armytek žádné baterie nevyrábí pouze si je nechá obrendovat v Panasonicu.

To co ti přišlo je nějaký ojeb, nebo Armytek nakupuje i někde jinde.(Samsung, LG)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
manuel noriega napsal:
Nabiť sa už nedá tak aby čelovka ukazovala plnú kapacitu.Radšej dať 14 eur za origo miesto 7 za "neviem čo kupujem".Zas taká pálka to nieje a vydrží mi origo roky.

Šak o to pokoj, ale dať 26,- eur za "originál Armytek" (áno, aj takúto cenu som videl), alebo 10,-
za ten istý pod jeho pravou značkou..... to je holt na ZVÁŽENIE.

Keď mi na starom firemnom NTB odišiel asi po dvoch rokoch akumulátor, vykuchal som ho a tie baterky používam uť asi 6 rokov. Odpálená bola jediná.
Ale teraz to už nejde, všade sú tie ploché akumulátory.

Vo Fenixe TK75 mám vysokozáťažové Samsungy z nejakého ázijského E-shopu za zlomok ceny v našom zlodejistane. Šlapú jak hodinky.

A veľký vplyv na životnosť má aj spôsob nabíjania.
Samozrejme nie ako niektorí tupší majitelia autíčok na baterky..... hurá nabijeme baterku za pol hodiny!!!
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Šak ja som švajčiara pochopil a dávam mu za pravdu, že tie jadrá sú asi všade rovnaké, to znamená, že ich berú od niekoľkých výrobcov a portom predávajú pod inou značkou.

Chcel som ich vymeniť v eshope za originál a výrobca mi odpísal toto:

"Jedná sa o originály a viete si to úplne jednoducho overiť priamo u výrobcu www armytek.com on vám to potvrdí. Ja žiaľ neovplivnujem aké jadro v daný rok môjho nákupu používajú."

Tak neviem, čo ďalej, asi to nechám tak, no tým, že je ešte jedna fólia navrchu sú širšie a jeden mi nevojde do zebry a jednej ručnej baterky. Respektíve vojde mi len do čelovky armytek.

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
Napis ze vyrobek nesplnil ocekavani a ze nedodrzel specifikaci pro rozmer techto baterii.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/12/2007
Ideální souprava na večer do lesa.

brak vložil tyto přílohy:
IMG_20240210_192357.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Tak určite, ... tá HT18R musí byť v lese neoceniteľná!

Môj Fenix má dosvit papierových 850 metrov, ale zvierací "multicam" neuveriteľne "žerie svetlo" takže nad 300 - 400 metrov je nepoužiteľný. Do lesa jedine poriadny "thrower."
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013

Jedna srovnávací, zleva sirky a FENIX E15 XP-G2, E16, E18R V2.0, E12 V2.0, E09R, E35R . Nenapadlo by mě, že se to všechno bude pořád trochu hýbat (tři magnety, dva bez klipu / opory) Grin.

Dlouhodobě používám nejvíc E18, E15 si nechávám ze sentimentu (ale jinak je pořád skvělá), E35 už byla v noci venku a pro běžné použití perfektní (je tam Keeppower 5300 mAh), E16 byla partnerky, ale stejně si brala moji E18R. E12 byla záložní na AA baterie, nakonec si nechám E09 Happy .

Chloupek vložil tyto přílohy:
A.JPG.jpg

Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Koupil jsem si Nitecore NU06 LE a MI, MI se nechce ani po 6 hodinách dobít - pořád bliká modrá dioda značící dobíjení, za mne je to na výměnu. Co říkáte?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
3rdlife napsal:
Koupil jsem si Nitecore NU06 LE a MI, MI se nechce ani po 6 hodinách dobít - pořád bliká modrá dioda značící dobíjení, za mne je to na výměnu. Co říkáte?

Predpokladám, že si skúsil iný kábel a aj inú nabíjačku a výsledok je stále ten istý.06 MI má 250 mAh aku a USB-C konektor, to by sa malo nabiť podstatne rýchlejšie, ako za 6 hodín Happy Štandardná 5V/1A nabíjačka to má zvládnuť pod dve hodky, podľa manuálu.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Přesně tak, chová se to divně, pošlu to Knifestocku zpátky.
Posláno:

Pokročilý
Tak změna po tak 7 hodinách se nabije, ale vyndám z nabíječky a vrátím a zase nabíjí hodinu, ta druhá to nedělá.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
3rdlife: A jaka je jinak zkusenost? Uvazuju o LE (mozna dvou) jako o svetylku na batoh. Tusis jak je to se samovybijenim, kdyz se nepouziva a je jen pripnuta na batohu (nebo jinak, musi se pravidelne dobijet i kdyz se nepouziva)? Predem dik
Posláno:

Pokročilý
krezac napsal:
3rdlife: A jaka je jinak zkusenost? Uvazuju o LE (mozna dvou) jako o svetylku na batoh. Tusis jak je to se samovybijenim, kdyz se nepouziva a je jen pripnuta na batohu (nebo jinak, musi se pravidelne dobijet i kdyz se nepouziva)? Predem dik

mám od středy, MIL jde na reklamaci, LE zatím ok, jestli máš na batohu nebo helmě molle je to super, jde to přichytit v rohách molle adaptéru třeba paracordem a napevno přivázat, suchému zipu principiálně nevěřím.

Ještě jsem koupil CARBO 20k to je přenosná lehoučká nabíječka, také testuji.
Posláno:

Pokročilý
největší výhodu vidím v tom, že jde jenom sundat to světýlko a adaptér zůstane,

popřípadě delší kabel a nabíjet z batůžku,
Dal
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/2/2013
ahoj, nemáte někdo tip na stránky se srovnávacími testy svítilen? Znám jen 1lumen.com

díky.
Per pedes,
Nechaj noža - bolí koža, Mrtvému nože netřeba
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011

🔦 do kapsy

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20240828_141218_445.jpg.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/29/2020
Dal napsal:
nemáte někdo tip na stránky se srovnávacími testy svítilen? Znám jen 1lumen.com

Jo, na 1lumen jsem koukal, když jsem kupoval baterku, a přišel mi celkem ok. Ještě lepší se mi zdály recenze na https://zeroair.org/ (nabíjecí, vybíjecí charkteristiky a tak). Plus https://budgetlightforum.com/, pokud tě zajímá nějaká horká novinka. A taky jsem kouknul na pěkných pár videí youtubera FLASHAHOLIC, a dobře se u nich bavil (míněno pozitivně, nikoliv sarkasticky), ale už je to pár let. Koupil jsem pak dvě svítilny, šlapou podle očekávání, takže mě to téma skoro přestalo zajímat...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/31/2021
Dal napsal:
ahoj, nemáte někdo tip na stránky se srovnávacími testy svítilen? Znám jen 1lumen.com

díky.

Ja som sa "vzdelával" a porovnával baterky na YouTube... ale pozor aj baterky sú návykové tak isto ako nože !!! Happy

Gaboo vložil tyto přílohy:
20240224_142003.jpg.jpg
20240224_141801.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/17/2022
Dám to i sem
Fenix E03R V2.0 za 458Kč

https://www.knifestock.cz/fenix-e03r-v2-0-p100091
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/31/2021
Ok FENIX PD25R - peckové malé EDC svietidlo, malé, ľahké, dosvit 250m. Ja to mám pri sebe každý deň...
A teraz za dobrú cenu:

https://www.knifestock.sk/fenix-led-lamp-pd25r-p91130

Gaboo vložil tyto přílohy:
20240915_130601.jpg.jpg
20240915_130629.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum