ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008

Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20240103_WA0000.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den vsiml sem si toho už drive kdys lidi davaji nuz do aukce a potom uz nikdo neprihazuje tak doticy inzerat pripomene ikdys je nekde v zadu a blizi se termin konec aukce podle me to neni fer nuz pripominat kdys nedam prihoz nebo co mislite vy hezky den
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/9/2020
Já naopak myslím že je to v pořádku, ona aukce za dva dny západně kdovíkam a většina aukcí končí po třech dnech bez příhozu. Což podle pravidel bych ani topovat neměl, bohužel to se zase mě zdá nefér vůči nožířům, kdy takhle prodává nůž už tak dost pod cenu.
Ono by možná nebylo na škodu aby bylo vlákno AUKCE odděleno od přímého prodeje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/21/2011

palong74 vložil tyto přílohy:
IMG_20240109_WA0000.jpg

lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/8/2009
Dnešní nález na zdejším smeťáku ..

krtek4x4 vložil tyto přílohy:
IMG_20240113_124246__01.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
krtek4x4 napsal:

Bingo🤩🤩🤩👍👌
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
krtek4x4 napsal:

tak to je pecka ApplauseOk blbec co vyhodil několik tisícOh No Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
KURVA. Je zajímavé přečíst si, jak to vidí malí caparti. Toto klíčové slovo nás spojuje s ostatními Slovany - mělo by snad existovat ve všech Slovanských jazycích ….

Ester (8 let): Kurva je ta, která neumí zaparkovat. Alespoň podle tatínka.
Míša (6 let): Kurva je Sparta, protože otec vždycky říká: "Kurva Sparta". Nevím, co je to Sparta, ale asi také nějaké neslušné slovo
Žofka(6 let): Kurva? To je neslušné slovo, co vyslovuje tatínek, pokud mu nejde počítač.
Péťa (7 let): Kurva je taková teta, která spí s takovými strýčky, kteří nedokážou spát sami, protože se bojí tmy.
Zorka (6 let): Kurva je velmi namalovaná a nemá peníze na šaty, proto stojí při cestě a od strýčků řidičů si bere na šaty peníze.
Petra (8 let): Kurva je taková teta, která pracuje pouze večer, protože tehdy chodí tatínkové z práce unavení, a ona s nimi debatuje. Já bych chtěla být jednou kurva.
Milan (5 let): Kurva je pes u sousedů, protože štěká nad ránem a táta říkal, že zavraždí tu kurvu psa. Podle mě kurva je nějaký pes, jako například knírač, jen je hlučnější...
Brigitka (7 let): Kurva je taková teta, která sexuje za peníze. Vím to, protože jsem se zeptala tatínka. Ale nevím, co to je sexovat, protože to mi táta už neřekl.

Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
... A od manželky- odposlechnuto ve školce: " KULVA se nežíká! KULVA se žíká jenom doma s tatínkem a když se něco nedaží..."
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Tu lednice se mi líbí z venku i ze vnitř ...

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20240115_142701_442.jpg.jpg
IMG_20230615_181131_841.jpg.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/11/2010
Tak tak, lednice, nebo skříň...Ok Happy

MONOLITH vložil tyto přílohy:
20240117_020750.jpg.jpg
20240117_020813.jpg.jpg
20240117_020822.jpg.jpg
20240117_020835.jpg.jpg

Youtube - Jacob knives and tools
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008
Ahoj vespolek !!!
Na KNIFE chodím od r. 2006. V r. 2008 jsem se zaregistroval. Tehdy tu bylo necelé 4.000 registrovaných… V posledních pár letech KNIFE “opustilo“ několik dobrých uživatelů, odborníků, kteří nám všem dokázali něco dát… Přesunuli se na jiné platformy, FB a další… Z různých důvodů. I někteří současní uživatelé si stěžují, že už KNIFE není to, co býval. Ano, vše se vyvíjí, nelze čekat, že bude vše pořád stejné… Přibylo dost „žabomyších“ konfliktů, je tu spoustu balastu, protože se tu někteří chovají a komunikují jako na „sociálních sítích“… Jsou to důvody, proč Ti lidé „odešli“ jinam, nebo sem na KNIFE dochází a píší už jen sporadicky…
Proč to sem píšu. Pro mě je KNIFE stále tou nejlepší variantou, jak se dostat k informacím, jak najít opravdu dobrého odborníka, který poradí, pomůže, vyrobí… Jsem rád, že KNIFE existuje, poznal jsem díky němu spoustu ohromných lidí osobně, scházíme se na různých akcích, diskutujeme, bavíme se, jsme jedna komunita… Ti odborníci, profíci, o kterých píšu jsou v mnoha případech nejen republikového ale i evropského a někteří i světového formátu… Nebudu je všechny vyjmenovávat… Zmíním jen posledního, který mi udělal ohromnou radost a odvedl skutečně velmi profesionální práci, za velmi slušný peníz (kuk na jeho vlákno). Pokud ode mě budete chtít slyšet i další jména, nemám s tím problém, oslovte mě v Lipové Grin
Opakuji, jsem rád, že KNIFE existuje…
W.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Můžu se stavit???? Laugh
Už to mám projednané....... a souhlas k cestě jsem dostal! Protože jsem se zapsal do kalendáře jako 1.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Hezký reklamní leták

Vencál vložil tyto přílohy:
20240123_174810.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
A hezký ceny, z dnešního pohledu Happy
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2011
Jakou rychlostí musela běžet liška, aby při nárazu do stromu otiskla do dřeva svůj obličej? Lavice před mojim kanclem....

TomáZ vložil tyto přílohy:
20231227_180307_01.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Dobry den mam na vas otazku teda spise naty co bydli v bytovych domech vcera sem se dozvedel ze nase spravcova v nasem dome konci to mi teda nevadi ale bude se volit novy spravce ale ten se podle vseho nezvoli protoze tu ziji cizinci a dosavadni spravcova ma nejvetsi podil jen tak na okraj ale dozvedel sem se ze kdys se nedohodnem bude externi spravce teda naka pravni kancelar ktera si uctuje od 3000 az do kolika chce a tet ma otazka naco vlastne bytovy dum potrebuje spravce kdys byty maji sve majtele mensi opravy si majtele zvladnou opravyt sami jako praskla zarovka a tak dal a na vetsi se volaji firmi a ucetni veci dela ucetni firma takze moje otazka je naco potrebuji spravce svj kdys prome nic nedela jen me rocne stoji 3000 tisice ale zaty penize nic nedostavam a nova externi firma bude mozna drasi? Jakou skusenost mate vy ze svych domu dekuji vsem za odpovet a preji hezky den.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Ahj brome. Záleží jak jste velký dům, kolik je bytových jednotek a kolik je vlastníků. Od toho se odvíjí některé další věci. A ty jsou případně dány i zákonem.

V každém případě, SVJ by mělo mít pokud možno výbor (spíš než jednoho správce). Jak píšeš, výměnu žárovky (ale třeba i rekonstrukci koupelny) si řeší každý sám. SVJ se stará o společné části domu, to znamená například aby fungovala střecha, schosiště, abyste na schodišti svítili, aby fungovala kanalizace, výtah, stupačky na vodu, elektřinu a taky dělá SVJ například rozúčtování vody/tepla pro jednotlivé byty, pokud každý byt nemá pro vodu/teplo samostatnou přípojku a smlouvu s dodavatelem. Taky správa domu řeší třeba škody, způsobené domem. Například se utrhne omítka, kus střechy a něco poškodí.

V každém případě správa takového je domu je podle jeho velikosti poměrně nevděčná záležitost . Většinou se do tho nikdo nehrne.
Posláno:
Štamgast
sodekcz to mas asi pravdu ale vytach v nasem dome neni elekromer i vodomer ma kazdy svuj jak sem psal o ucetnictvy se stara firma male opravy se zvladnou sve pomoci tak naco platit nakyho precedu kdys prome nic nedela ze jednou zarok svola schuzi a ze nosi faktury za svwtlo co je na chodbe tet ucetni firme to zvladne i 2 lete dite tak kcemu teda potrebuji bytove domi tuto funkci jen aby se nekdo citil dulezite nebo kvuli penezum?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
A komu dodavatel elektřiny tu fakturu za světla na chodbě předá a kdo to pak donese účetní? A kdo rozhodne o nutnosti opravy střechy a určí, že je cena odpovídající nákladům a firma to opravila tak jak měla? A kdo dohlédne na to, že vám účetní udělá rozpočítání tepla? ...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum