ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BUCK Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Dnes ses tu zase pěkně rozjel Vašku.
Díky moc za možnost pokochání se👌
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
No toto, krása, a já váhám jestli si mám pořídit ke svým dvěma 112kám a dvěma Spitfirům ještě zelenou andulku 😆
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
To je, to je UFOAdmire Admire Úplně Fantastický, OpravduApplause Applause Applause
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Oxygen napsal:
Pár kousků ze sbírky 😉
Modely 104, 110, 111, 112, 113, 119 a 124

Tomu sa už povie inklinovať ku značkeWink

Klobúky dole.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Tak jsem si dopřál další limitku, tentokrát 110...Cool
112 už jsem měl, ještě bych chtěl Buck FOLDING HUNTER 110 "THE FEDERAL" 50ANNIV Limited Edition, jenže se nedá sehnat, nebo stojí strašidelnej balík...Surprised

montelie vložil tyto přílohy:
kGie95j1.jpg.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
montelie napsal:
Tak jsem si dopřál další limitku, tentokrát 110...Cool
112 už jsem měl, ještě bych chtěl Buck FOLDING HUNTER 110 "THE FEDERAL" 50ANNIV Limited Edition, jenže se nedá sehnat, nebo stojí strašidelnej balík...Surprised

Myslíš tenhle Wink

rettromen vložil tyto přílohy:
IMG_20240131_162628.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Přesně ten...Razz
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
montelie napsal:
Přesně ten...Razz

Optej se tady https://www.vintagewear.cz/ tam jsem kupoval já,
nebo si kup tenhle https://www.vintagewear.cz/buck-110-the-magnolia-folding-hunter--50th-anniversary--0110ebs1/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Týden ho mám doma a stále se ho nemožu nabažit. Taku strašnu radost mám že se mi ho podařilo sehnat 🤎 Věděl sem že někdo má doma kousek který na mě čeká. Ale že seženu funglovku tož to mě ani ve snu nenapadlo. Ve čtvrtek sem objednal z Estonska a v úterý sem ho měl doma.
Dlouho sem žádnou kudlu nevybaloval s takovým strachem jako tohoto mazlika. Bude vše v pořádku? Musí, musí být! Prvně okuknut pouzdro …. ehmm, vše v poho, cajk. Včul kudla …. pomalinku vytahuju, tahám, stále tahám …. ty wole to je dluhe jak sviňa. Zvyklý na 112 je toto opravdová šavle. Už se klube, už vidím špičku …. wauu…. stojednička. Konečně, konečně sem se dočkal. Rychle ju obracím, bleskově zrakem kontroluju ručku, čepel, fazetku …. všecko je parádní. Teď přichází na řadu mazlení. Pevně ho svírám, palcem prejíždím po hřbetu, hladím bolster, zkušam ostří, zase silové sevření a nic. Tuneniproblema 🤎 vše v naprostém pořádku. Hlavu opřu o křeslo, hledím na tu krásu a spokojeně odfukuju. Konečně, konečně sem se dočkal 🤎
Beru WDčko, trochu stříkání a začínám fešáka masírkovat. Nakonec párkrát přeliznut do čisté hadry a už je můj 😍 Miluju tu vůni. Tak krásně voní jen Buck. Tak, teď eště musím čepelku …. trošku že vyfešakovat. Retarda co nalepit ( spíše přibetonoval ) papírovou lepku s cenou na čepel bych chtěl potkat. V životě sem neviděl aby tak něco lepilo 😤 Teď eště par tahů na keramice, pak na prknu s kožu a jestli byl předtím ostrý tak teď se jen k chloupkům přiblížím a už sami odskakuju 😝 Miluju ty duťáky. Jedovaté bestie to su.
Tož tak … toto je mých prvních pár dnů s touto neskutečnou kudlou. Ale jo …. řeknu to … musím to říct 😝 Trošku, úplně trošiličičku mě mrzí že na ňom není ten černý eben jako je na 112. Mi se prostě ta sytě černá líbí víc. A eště jedno zjištění … je to fakt dluha kudla 😉 Ač sem míru věděl, stejně sem překvapený. Tu si musím dávat sakra pozor při mazlení. Tady to není takové to rychlé otočení v dlani jako u skineru a 112. Už se těším až ho budu porovnávat se 110. Ale to už bude zase jiný příběh 😉

zabikuch88 vložil tyto přílohy:
0E5407DF_7AAC_4114_8DD2_0F97F9AC8706.jpeg.jpg
46E21AA7_AFE7_462A_BEDB_1458C42EAEBB.jpeg.jpg
CC94B5D8_31ED_4BBA_8A46_4A8AED45A803.jpeg.jpg
1F221B59_D961_4277_976E_1A28204FA90A.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Zdar Zabikuchu, gratuluju ke koupi! Ta radost z koupě v tom příspěvku je fakt očividná. Ale, když už se takhle hlásíš k Libe, na stole, Federály?, pravděpodobně duťáky, pochlub se, do čeho to cpeš. Tady jsou snad všichni normální a pochválí ti to, na rozdíl od těch hysterických dobroserů, všude v médiích okolo😀
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Ahoj Karlosi 😉 Ano, jsou to JHPčka. Teď když už můžeme 😉 Mazlici su Glock43X v 9mm a pak Taurus 605 v .357 Magnum 🖤

zabikuch88 vložil tyto přílohy:
4E0E78B0_5106_49AB_86EF_55FEFC2B9AEA.jpeg.jpg
0C49A743_78E2_4AD0_AC01_E159064D6BD3.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Parádní fotky a i volba! Ať mi géčko 17 jakékoliv generace sedí sebelíp, tohle co máš je nositelný 24/7. Já se v revolverech trochu věnuju smiťákům 36 a odvozeným modelům. Tyhle tvoje fotky se moc povedly😀Hlavně ať je nepotřebuješ nikde jinde, než na střelniciHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
Už pár dní tuhle krásnou 102.

Kurtz vložil tyto přílohy:
IMG_4222.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
Pro porovnání 112, 102 a 110.

Kurtz vložil tyto přílohy:
IMG_4276.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/27/2015
Buck110

svestka11 vložil tyto přílohy:
IMG_20240224_203007_Original.jpeg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/24/2023
Dobry den, otazka na majitelov Buck vyhadzovak, da sa nosit len tak vo vrecku? Je ta packa ktora uvolnuje cepel tvrda? alebo radsej nie a neriskovat.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Nemám vyhadzovák, ale mám klasickú 112ku, tie nože sú ťažké , na nosenie vo vrecku, možno v bunde. Súto nože na opasok do púzdra.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Je to úplně v pohodě, tlačítko je pevné a ještě utopené, musel bys narazit tím tlačítkem přímo na roh stolu třeba.
Mám jak klasiku tak s G 10 a naprosto v pohodě, nikdy se neotevřela, v kapse jsem je měl x krát a Ok
Je potřeba jen počítat trochu s nezvykem, že otevíráš tlačítkem, ale odjišťuješ lock back….
Lítá to krásně.
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Začátečník
alone-rs napsal:
Nemám vyhadzovák, ale mám klasickú 112ku, tie nože sú ťažké , na nosenie vo vrecku, možno v bunde. Súto nože na opasok do púzdra.

mam dve 110 to su naozaj savle , ale 112ka je v pohode , teda mne nevadi
Posláno:
Začátečník
Jardah napsal:
Je to úplně v pohodě, tlačítko je pevné a ještě utopené, musel bys narazit tím tlačítkem přímo na roh stolu třeba.
Mám jak klasiku tak s G 10 a naprosto v pohodě, nikdy se neotevřela, v kapse jsem je měl x krát a Ok
Je potřeba jen počítat trochu s nezvykem, že otevíráš tlačítkem, ale odjišťuješ lock back….
Lítá to krásně.
Jarda

dakujem za odpoved.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum