ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/5/2014
Sedmihorky byly fajn , byl sem v nich jako malej s rodičema a pak po x letech s přítelkyní, ale teď zpětně koukám, že už to je taky před 22ti lety, tak se to mohlo změnit
Posláno:

Pokročilý
Zeman napsal:
Ahoj. Jaké místo na stanování doporučujete pro rodinu a psa ☺️? Po České republice.
Něco slušného a u vody. Děkuji za radu.

jinak například na Lipně co jsem koukal tak min kemp Jestřábí a kemp Vřesná lze i se psem
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/8/2021
Autokemp Annín 1 a 2 na Otavě u Sušice. Možnost stanovat nebo si pronajmout dřevěnou chajdu. Část je v řídkém lese s jelení trávou. Zvířata povolena.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Pro nenáročné na komfort a lenošné někde stavět stan tak asi toto za levný peníz v krásné krajině. chatovaosadakarlov.websnadno.cz
Jura
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
LAMNIA ... nie vela ,ale ... 8 % zlava na Fallkniven do 2.3.2024

FAL248

Ok
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Taková malá kanisterapeutka, už ji táhlo na čtrnáct ... dnes v noci odešla. Bylo to blbý, vypadá to na jed na krysy. Téměř s jistotou vím, kdo to byl, ale je mi to hovno platný. Jen doufám, že až ho potkám, nevzpomenu si na dobu, kdy jsem rozbíjel cihly. Jen jsem to asi potřeboval napsat.

Chloupek vložil tyto přílohy:
AMY_1.JPG.jpg
AMY_2.jpg.jpg

Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
Chloupek napsal:
Taková malá kanisterapeutka, už ji táhlo na čtrnáct ... dnes v noci odešla. Bylo to blbý, vypadá to na jed na krysy. Téměř s jistotou vím, kdo to byl, ale je mi to hovno platný. Jen doufám, že až ho potkám, nevzpomenu si na dobu, kdy jsem rozbíjel cihly. Jen jsem to asi potřeboval napsat.

uprimnou soustrast chlape
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Zamáčkl jsem slzu. Škoda živého tvora, který odešel dříve než mu bylo vyměřeno.
Chloupek napsal:
...doufám, že až ho potkám, nevzpomenu si na dobu, kdy jsem rozbíjel cihly...
Nevím, jestli by sis vzpomenout neměl...
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/27/2012
Řešil jsem to vloni, vím jak ti je. Drž se chlape.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Strašný…… souhlas s yarr….. taky mi odešel psí Kámoš, ale tohle……. neumím si představit jak Ti je…. chci aby takový činy zmizely ze světa….
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Je to už sedmnáct let, co můj předchozí pejsek, shodou okolností taky v Modřanech. sežral na procházce otrávenou návnadu. Tenkrát se ho podařilo zachránit, ale tři další chlupáči už to nezvládli. Nechápu to, jak může někdo být taková svině!
Vláďo, je mi to moc líto!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/18/2016
... je to 3 neděle, co musel kámoš nechat uspat parťáka.. dalšího psa, že dlouho nechce... o víkendu už s náma vandrovala nová parťačka- to je asi jediná cesta..

Držím palce!

fusgal vložil tyto přílohy:
1000002615_01.jpeg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/31/2021
Gratulujem, novej a veľmi krásnej parťáčke... držím palce aj ja!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Lidi jsou dobytek,moc dobře vím, proč se s nimi moc nepaktuju. Nevím, co bych udělal, kdybych chytil někoho, kdo klade otrávenou nástrahu... Bohatě mi stačil dědek, kterej dělal černou skládku.
Drž se,chlape...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den chtel bych se zeptat na jednu vec mozna to tu uz nekde je proc se dneska tolik plitva oceli de mi hlavne u zavyraku ten nesmislny skraceny uchop tet je to nak caste nebo se mi to jen zda treba tady nuz je peknej tvar materyal a cela serye je podleme skazena timto nesmislem proc se tam neudela jen decentni ocko kvuli brouseni a je to kolik oceli se timto nesmislem zbytecne znici teda za me ja moc tydle skracene uchopi nemusim nevym jak to maji jini dekuji a hezky den.

brom vložil tyto přílohy:
420188033_3614182282203041_6945982492835128357_n.jpg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Uplny OT
Betonarske perpetuum mobile na stavbe u prace :)

krezac vložil tyto přílohy:
IMG_3829.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
brom napsal:
Dobry den chtel bych se zeptat na jednu vec mozna to tu uz nekde je proc se dneska tolik plitva oceli de mi hlavne u zavyraku ten nesmislny skraceny uchop tet je to nak caste nebo se mi to jen zda treba tady nuz je peknej tvar materyal a cela serye je podleme skazena timto nesmislem proc se tam neudela jen decentni ocko kvuli brouseni a je to kolik oceli se timto nesmislem zbytecne znici teda za me ja moc tydle skracene uchopi nemusim nevym jak to maji jini dekuji a hezky den.

Hele sorry, ale ty tady fakt furt jen remcáš, každý zboží má svýho kupce, nikdo Tě nenutí to kupovat. Když se Ti to nelíbí tak to prostě ignoruj a je to......
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
V plynových pecích to zapadlo...
Páni kluci, pomalu se mi rozpadá plynovka a narazil jsem na fu VEVOR a její výrobky. Nejspíš Čína a malé rozměry. Ale zas cena.... Kdoví, jak dlouho ještě budu moct kovat a tak mě zajímají.
Má někdo z vás ponětí , co to je zač, ev. přímou zkušenost??¨
Díky za pomoc!!!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Ahoj. Má někdo zkušenosti s nějakou žáruvzdornou hmotou která by se dala použít na odlití pizza pece? Korpus bych chtěl následně izolovat a obezdít. Děkuji za radu.
Vím že se dá koupit už hotový korpus. Ale chci si to udělat sám.

Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
Žáruvzdorný beton. Je i barvený.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum