ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Milan Peschl---Motorkar Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Juraj dik za foto. Trocha udajov a info o danom nozi. Na posledných letno-jesennych nozovinach som povedal Jurajovi ze nech si nakresli noz a ze ja mu ho vybrusim.... a tak aj bolo, Je to +- presne podla navrhu , a rukovet som iba nalepil majitel si ju vytvaroval a doviedol do finále samOk , ako si zelalWink Je to z 2.7mm N685 a drevo je jasen.

Motorkar vložil tyto přílohy:
IMG_20201110_230216_1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Juraj mi hovoril o tejto kooperácii. Dopadlo to veľmo dobe páni.Applause
Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Ananas killer Happy

outdoorman vložil tyto přílohy:
P1040009.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Rozmýšľal som, do ktorého vlákna tieto fotky dať. Darované nože? Naše ženy a nože? Mototechna? Motorkár? Tak som sa rozhodol, že podľa zásluh, lebo Milanko sa na ňom namakal najviac. Admire
A ako to začalo? Nedokončenú, mierne krivú čepeľ z Vanadis 10 mi pred vyše 3 rokmi daroval Mototechna. Asi aby sa s ňou už nemusel trápiť, ale bolo mu ju ľúto vyhodiť. Happy
Milanko ju prebrúsil, leštil, robil psie kusy, aby z toho niečo súce bolo. Dodal rúčku pre malú rúčku a ušil kuchynské púzdro.
A čo ja? Ja som sa postaral o nápisy a zožnem úrodu, vďaku a odmenu. Ok Laugh Laugh Laugh
Zároveň sa zamýšľam, koľko žien vlastní nôž z Vanadis 10...

outdoorman vložil tyto přílohy:
Vanadis10_2__1_.JPG.jpg
Vanadis10_2__2_.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Ono to nie je vidiet s toho obrazku ale kalenie hentoho noza mi dalo docela zabrat a vobec ,aleze vobec sa mi to nechcelo (preto to tolko trvalo) lebo tam bol vybrus 2\3 od ostria,a1\3od chrbta skoro do nuly res. 0.3mm a do uplneho spicu Surprised a kalit Van10 pri takejto geometrii vybrusu ....mi rit stiskalo, ale s pripravkami sme to dotiahli do uspesneho konca tak asi tak
Posláno:

Štamgast
a aby my sem nedavali noze le "cudzi" ale aj ja sem dam tak narychlo teraz mobilom (ospravedlnujem sa za kvalitu) ,ze nieco aj brusim od vrchu 2x elmax , nerez damasok, 2x N690

Motorkar vložil tyto přílohy:
IMG_20230701_104120_735.jpg.jpg

BTI
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/21/2011
Nožík, dar od kolegov pri odchode zo zamestnania, výrobcovi ďakujem.

BTI vložil tyto přílohy:
703.JPG.jpg
704.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
BTI<< dakujem za foto Trocha "casovostresvyroba"Laugh ale som rad ze sa pacil a prajem nech dlho sluzi a robi radost
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/8/2017
Krásný vzor, tvar čepele, pěkné zpracování, paráda Ok škoda, že nebude na Lipové, ten by mě zajímal naživo Wink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum