ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Samurai Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/24/2004
Ahoj Same, také přeji trvalé uzdravení.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Ahoj, Přeju brzké uzdravení ,seš bojovník!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Nejprve chci poděkovat celé partii chlapů, co mi pomohla přestěhovat stroje a věci ze Zašové k našim a mám tak uzavřenou životní kapitolu bez ztráty sloupové vrtačky i bez ztráty kytičky ☺️

díky moc za vše a snad jste si neuhnali housera 🫶🫂
Posláno:

Štamgast
tak je to tady, mrzí mě že nenesu dobré zprávy ale dnes jsem dostal výsledky z PET CT a je to strašné, vícečetná ložiska i v páteři, až 6 cm nádory, prognóza pár měsíců.

Chci říct, že nože byly od mládí mou radostí a mrzí mě, že už žádný nevrobím.
Knife byl super server a nabyl jsem zde velké množství vědomostrí a doufám že i díky mému moderování bude dál učit nové a nové lidi.
Mrzí mě, že na další Lipové už nebudu ale třeba tam bude moje láska s dětma, tak se mi o ni tam postarejte, jako bych tam byl.

Bude třeba najít nového moderátora, teď už to nebudu dávat. poposím napište zájemci Milanovi nebo xaxovi

Přátelé, kamarádi, bylo mi ctí vás poznat Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
Zdar Same!
Nikdy jsme se osobně nepotkali, ale vždycky jsi byl rovnej chlap z toho co o Tobě vím z fóra.
Díky za všechno co jsi pro nás všechny dělal. Tvůj návod na pouzdro jsem několikrát využil.
A ať si říká kdo chce co chce, ale třeba se potkáme někdy v dalším životě.
Takže se neloučím.

Radim

K vítězství blbosti úplně vystačí zabedněnosti rádoby chytrých lidí !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
Same - vole, pokud jsi nedošel , tak nakonci nejsi.....,.doprdele....Angry
.... jseš Samurai, nebo ne ...kurva .....!!!???

edit : jo a + karmu ode mne nemáš....( a místní morální majáci ať se třeba pokáknou....Laugh )
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Samurai napsal:
...

Same, Konec je, až když je opravdu konec. Nevzdávej to a vyzkoušej všechno, co se dá. Mám známého, který měl s podobnou diagnózou podle prognózy před sebou tři měsíce a jak sám říká, "překáží" tu už sedm let.
Mě po infarktu doktoři taky prorokovali jak v Pelíškách: "Dávám bolševikovi rok, maximálně dva!" Tak jsem si řekl: "Leda houby, dámy a pánové!" Letos je to už čtrnáct let, kdy tahle věštba zazněla.
Drž se a nedej se! Lidská vůle je mnohdy silnější než biologické kalkulace a diagnózy.

Moc Ti držím palce! Zdenek
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Same drž sa💪
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Vhodné slová na to nie sú, ale kým sa dá tak bojuj. Máš prečo. Niekedy sa tie zázraky predsa len dejú.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/22/2009
Ještě tam nejsi, tak nestahuj kalhoty. Prognóza špatná, ale není všem dnům konec. Myslíme na vás. Maley Willie a Wewerka
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Nám s jinou diagnózou se to kecá. Někdy prej zaberou houby ( čaga, outkovka, lesklokorka....). Držím pěsti.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Same, nevzdávej to. Ty prognózy se zdaleka ne vždycky trefí... Znám to trochu díky svému a rodinnému pracovnímu působení.
Prošel jsi toho až dost,tuhle svini dáš taky.
Drž se!

P.S. Zkus se podívat na molekulární vodík. Já nevím, co to je, ale některý lidi na to přísahaj...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/31/2021
Same, cítim s Vami a držím Vám palce...
Nevzdávaj sa, zázraky sa dejú...
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Same, přeji Ti hodně vůle a síly. Kde je vůle, tam je cesta...
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Ahoj,musel jsem se přihlásit.Ac tě vůbec neznám tak si myslím že je zbytečný Ti něco přát nebo radit, jseš u mně neskutečný frajer a chlap a ty jsou nesmrtelný !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2012
Pavle drž se, bylo mi ctí vás oba potkat, s tvou Jitkou jste skvělý pár. Přeju hodně sil.

Posláno:

Štamgast
kluci, já neřekl že je konec ani že to vzdávám. Jen mám v sobě už hodně nádorů a bolí to, hodně. Takže pak nejsou moc myšlenky třeba na knife a proto to řeším teď zavčas, dokud nebudu na morfiu a myslet jen na to jak usnout, kapišto? prostě výhled není dobrý ale budu bojovat za co nejdýl
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/31/2023
Drž sa ogare !!!!
„Všichni víme, že světlo putuje rychleji než zvuk. Proto někteří lidé vypadají chytře, dokud je neslyšíte mluvit.“
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tohle se hnusně i jen čte a žít to, no uf, těžký, nepředstavitelně těžký…. Věřím, že děláš co můžeš, dělal jsi co jsi mohl a budeš dělat co budeš moci.
Člověk prostě nemůže dělat víc ať je jakejkoli bojovník, a vůbec to není nějaký vzdáváni…. Pak jsou z toho jen výčitky a ty nejsou namístě.
Díky za Tvou otevřenost a odvahu se kterou nám tu ukazuješ tuhle část lidství a našeho údělu, kterou nechceme a někdy ani nechceme vidět.
Díky za tu obnaženost až na kost.
Myslím na Tvou chuť žít, kterou máme společnou spolu a se všemi co tu byli, jsou a budou.
Přeju Ti vše dobré, co jen lze v tomto čase! Ať vždy máš po svém boku někoho, když to budeš potřebovat!
Pokud se vše obrátí v dobré budu mít obrovskou radost👍
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Dnes ráno Samurai odešel – zemřel v lásce, míru a štastný, ve chvíli, kterou si on sám zvolil. Všichni bychom byli radši, kdyby tu s námi ještě byl a byl zdravý, ale zdravý nebyl a už nechtěl řešit bolesti, léky, ošetřovatelské procedury a vlastní bezmoc plynoucí z ochrnutí nohou a jazyka.

Odešel můj muž, partner, nejlepší kamarád a mistr. Prázdno, které po sobě nechává je neskutečné, ale když si vzpomenu, jak jsme spolu trávili poslední hodiny, usmívám se.

Vybrečte se, vykřičte se, opijte se, každý co nejvíc potřebuje a pak se s ním přijďte naposledy rozloučit ve středu v 15:00 do parku na Dobešce (Praha).

Kde je vůle, tam je cesta...

Jitka
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum