ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LIPOVÁ 30.5 - 2.6.2024 Možnosti
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 9/27/2021
Ahojky, nemáte prosím někdo naší společnou fotku, kde jsem já, Jirka (kovář) a Bodláček jak jsme u výhně. Pamatuju si, že nás někdo fotil, ale už nevím kdo. 😁
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/9/2009
pavlinka_ napsal:
Ahojky, nemáte prosím někdo naší společnou fotku, kde jsem já, Jirka (kovář) a Bodláček jak jsme u výhně. Pamatuju si, že nás někdo fotil, ale už nevím kdo. 😁

Já se hlásím,poslal mi ji Olda.Pošlu to přes wotsap Jirkovi.Ok
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
Ahoj Pájo, LIMAK byl rychlejší, ale dávám Ti to i tady s pár dalšíma od Olinka. Čus Bobr s Kačkou.

castor fibre vložil tyto přílohy:
IMG_20240603_WA0021_083753.jpg.jpg
IMG_20240603_WA0016_083733.jpg.jpg
IMG_20240603_WA0013_083715.jpg.jpg
IMG_20240603_WA0009_083659.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Aji my zme si to užili. Fajně bylo mokrá bando!!! Gulajš ani zelňačku sem neochutnal,bo sem dostal zjeba,že se enem vezu. Ti dva,kerym to udělalo dobře ví… Příští rok nikoho nehecuju,aby cosik přivez…
Je to k nevíře,ale zase jsem potkal lidi,s kterými jsem se neznal. Bylo to moc fajn!!! Ok Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Tak nebuď uraženej. Asi nemáš hecovat, ale bez žvance bychom tě nenechali. Aspoň já ne. Někteří dostali i vícekrát. Příště se polepši a vynahraď to večer s kytarou a šlonzáckým folklorem.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
ahaswehr napsal:
Tak nebuď uraženej. Asi nemáš hecovat, ale bez žvance bychom tě nenechali. Aspoň já ne. Někteří dostali i vícekrát. Příště se polepši a vynahraď to večer s kytarou a šlonzáckým folklorem.

Šak v pohodě,Tome.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2019
Muscatel napsal:
ahaswehr napsal:

Šak v pohodě,Tome.

Ahojky. A že zrovna Ty ogare, si sa nechal vycukať Razz Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Ahoj,
taky Vám všem děkuji za skvělou společnost, není nad to příjemně v dobré společnosti vypnout, případně i "zresetovat".
Zvlášť díky kovářovi Jirkovi za oživení autobaterky, bo si zrovna na odjezdu řekla, že umře. Těším se na Vás na všechny za rok!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Já se taky přidám s poděkováním.
Sice až teď, anžto jsem hned po příjezdu vstával v 5 hodin a vezl ženu na relax k jezeru Idro - je to v Itálii, takže vlastně lago d´Idro. Pojezdili jsme si na kolech, prohlídli 6000 let staré skalní rytiny, či spíš vytloukaliny a při bouřích jeli dom.
Bylo to pěkné, ale na Lipovou to NEMĚLO.
Guláš, co mi dal Tom do chladilky, jsem si dal včera k večeři. Takže díky. No a že se těším na další, 20. ročník, o tom není pochyb. Jen co Bob vyhlásí termín.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Tak Milo, nevím jestli si mám zabukovat nocleh "u pana domácího".Laugh už předem?

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Zažil jsem už horší..... Jen to chce prášky po ruce a ne ve svým autě! Grin
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/28/2022
Samurai napsal:
Taky jsme po zajížďce do nového působiště dojeli domů.
Děkuju všem za neskutečné množství pozitivní energie a objetí, které jste mi dopřáli a bylo super vás všechny zase vidět naživo včetně nové rodinky.
Jitka vás taky pozdravuje a hodnotí první ročník tak, že už se těší na ten další Grin
Počasí nastavilo laťku tak, že už to může být příště jen lepší a kluci se teď ptali, jestli bude fotka výsledného kovaného kelta, co se zájmem obhlíželi (když se zrovna neváleli v kalužích jak willy mrGreen )

děkuji za nůž v klobouku od Ferdy, udělal radost Applause

Tak konečně, chvilku mi trvalo se k němu dostat ale výsledný pseudo kelt/viking s nadechem alkoholu ve volnem stylu je na světě. Jak jsem slíbil nebudu to cpat sem, foto je ve vláknu pro každého kdo je zvědavý jal to dopadne když se na akci jako lipová dotáhne výheň a v přátelském kruhu za pomoci alkoholu se nechá volny průchod muzám. 😁😇
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/6/2005
Nemáte někdo info, jak to vypadá v kempu ?

On ten potůček vedle kempu se asi trošku zvětšil .....
Sad

Sem tam něco dělám z kůže ...
RS
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/2/2011
Nějaké info bylo ve volném pokecu.
Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/21/2020
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Tak jste to viděli, ten začátek je z našeho konce, jinak Bobrovníkem prošla asi metrová záplava, chycená je hospoda, motel i chatky, sociálky prý jen trochuSad
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Ahoj Dušane,
To jste byli u Vrbna pod Pradědem? Podle toho jesetera??
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2010
Bude příští rok Lipová? Všichni víme, jak devastující povodně zasáhly celou oblast... Jak je na tom kemp? Mohli bychom nějak pomoci s opravami....?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum