ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Inzerce - návrhy, připomínky, upozornění na šmelináře Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/13/2022
Brujo napsal:

Mějte se tu krásně, a já můžu jít rovnou na Aukro nebo bazoš, kde jsou prodejci nějak hodnocení a ti co si od nich něco koupili o nich píší alespoň recenze.

Tady na to máme vlákno https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=3973

Pokud tam najdeš na prodávajícího kladné hodnocení, není důvod mu nevěřit. Pokud je dotyčný dlouholetým členem, nejspíš tam nějaké hodnocení má. Navíc dobírkou si nepomůžeš nikde. Musíš zaplatit, než balíček dostaneš do ruky a může v něm být třeba banán Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Brujo napsal:
...

Chtěl jsem alespoň trochu nějakou záruku, že když neznámému člověku, který se mi ani nepředstaví, mám poslat peníze, že se nedopustím trestného činu, kde nebudu financovat třeba teroristickou organizaci působící na našem území?
... ok:

Svou nováčkovskou důvěryhodnost zvedneš, když prokážeš, že zakoupené zboží nebude použito k teroristické ani jiné trestné činnosti.

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
Ale jinak tady hrajeme takovou hru. Komu se podaří napálit nějakýho hejla, posílá nůž HamásuGrin
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/8/2024
To jsou machři arogantní tady, neuvěřitelný.Applause Applause Applause

Borci, jestli takhle vítáte nově příchozí, tak vás tu za čas bude tak 5.Ok

Budete si moc pak machrovat jeden na druhýho.Laugh

Chudáci provozovatelé stránek, takhle Vám sem moc lidí nezavítá...

Poukážu na problém a egoisté mi tu zkouší dát sprchu.Laugh

Tohle si ani na tom bazoši mladý nedovolej.Shocked

Máte pravdu, co bych tu dělal?Grin

Leda se s váma tady dohadoval o nesmyslech.Laugh

Zlatě si napsat přímo nožíři... Jednou tu chci koupit nůž... Už nikdy víc...

Prosím smazat. Okamžitě co nejdřív. Tady nebudu. Co to je? Kam jsem to přišel?Shocked

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Grin mrGreen ... pa...

Rahmed vložil tyto přílohy:
luckyyou_tn_400x400.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Brujo, odpovím Ti za ty arogantní machry. Jako v každé komunitě, fungují tu určité vztahy. A samozřejmě si ty vztahy mezi sebou hlídáme. Jako namachrovaný a nedůvěřivý ses tu prezentoval Ty. Preventivně počítáš s tím, že je to tu jeden lump vedel druhého.
Kdyby ses nejprve po tomhle webu rozhlédl, zjistil bys, že tu je vlákno, které hodnotí obchody jednotlivých členů. Takže reference najít lze. A že bys tu koupil fejk je velice, ale opravdu velice nepravděpodobné.

Za ty roky, co jsem tu registrovaný, jsem tu prodal desítky nožů a desítky nožů jsem tu koupil. Bez jediného problému na obou stranách. Tady, aspoň prozatím, pořád ještě funguje gentleman´s agreement a podání rukou, byť i ve virtuálním prostoru, má větší hodnotu, než jinde písemná smlouva.

Na Aukru i na Sbazaru jsem se mnohokrát přesvědčil o tom, že kladné hodnocení prodejce, které mu poslali kamarádi a příbuzní, mají nulovou vypovídací hodnotu.

Ano, jsme tu poněkud citliví na to, když tu nováček bez znalosti prostředí dělá ramena. Asi je v tom i naše ješitnost. Jestliže Ti místní prostředí a podmínky nevyhovují, můžeš pochopitelně jít jinam. A nikdo Ti v tom bránit nebude. Přeju Ti hodně štěstí v nákupech na Sbazaru. Na jeden pravý nůž dvacet fejků, takže držím palce!

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
No, u vítání hodně záleží na tom, jaké "nově příchozí" Happy. Tady to vážně není nic pro tebe, tak odvlaj, prapore pokroku, a nech nás v klidu si trochu pomachrovat Laugh
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2023
Ahoj,
přestaň blbnout a trojčit.
Prodávajícímu se omluv, řekni že jsi tu chvíli a nejsi zvyklý nakupovat fair způsobem. Určitě to přijme a nůž ti po zaslání peněz na účet prodá.
Tady se opravdu nemáš čeho bát, ještě není to tu dojebané jak jinde v tom interwebzu mrGreen
A nevytahuj už ten Bazoš, Aukro atd., kde je 80% fejkařů a ojebávačů...vylézáš z toho blbě ty.
Jinak vítej - a budiž ti ponaučením, že co si navaříš, musíš také sníst.
Teď se zhluboka nadechni, setřes uraženost a zkus to znovu, ono to půjdeWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Mister Brujo.
Zkuste se trochu porozhlédnout a zjistíte, že knife má k dnešnímu dni 16295 členů.
To jenom proto, že píšete, že zde za chvíli nikdo nezbude. Počet příznivců naopak každý den
narůstá narůstá.
Ale je to jen názor jednoho z mnoha.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
Brujo - wir schaffen das….Laugh Laugh Laugh ..zdravec od Anděly z Knajfu…
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Snad to nebudou šmelináři, ale při pátrání po dlátovém noži jsem narazil na: profi-odevy.cz položka LTG831560 REBAR za 1746,50 KčvčDPH. No nekupteto za ty prachy dyk je to stejně fšecko šmejdin PRC. Jooo, na starým SIDECLIPu co mám v kapse 20 let se za USA ještě nestyděli. A tenkrát byl skoro za stejný peníz.mrGreen
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum