ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oblečení, obuv, výbava na ven Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Za mě taky Meindl, Lowa boty na veškeré výlety, do lesa, na práci, v létě v zimě, vysoké, nízké...
Na takové to denní městské chození šlapu Altry.
Salomony byly super jen ty cca před 10 lety od té doby sem pár párů taky koupil, ale už to nebylo ono, možná už jsem rozmlsaný šířkou Alter o kterých tvrdí že sice moc nevydrží, ale mě vyhovují a pár let mi už drží...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Díky za typy, já jsem spokojený s Adidas i Salomon, nevydrží asi tak dlouho jako jiné značky ale šlo mi spíše o s GTX nebo bez, především teď přes rok a na běžné noseni.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Nejlepsi je najit botky co vyhovuji a kdyz to penezenka a konkretni model umozni, koupit jedny s gtx a druhy bez. A nosit podle pocasi Happy
Me se v tech terexech s gtx taky dost paří noha kdyz uz je teplo.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Ještě když jsem pracoval.... měl jsem dvoje boty v práci a obouval je podle počasí, anžto GTX mi vydržel max. 1 rok. Boty OK, ale membrána nefunkční. A že nosím celoročně jen slabé bavlněné ponožky, nohy byly v obojem v cajku.
Zajímavý je, že si značky nepamatuju.........
A ta práce ? Správce obecních lesů. Tedy obecní hajný.......
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat jestli tu někdo máte zkušenosti z kolhotami a bundami od firmy Fjallraven.
Někde vychvalují, jinde zatracují.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2010
[quote=mason]Ahoj, chtěl bych se vás zeptat jestli tu někdo máte zkušenosti z kolhotami a bundami od firmy Fjallraven.
Někde vychvalují, jinde zatracují.[/quote

Zkus člena Hombre72, často tady prodává bundy i kalhoty...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Ppetr napsal:
Díky za typy, já jsem spokojený s Adidas i Salomon, nevydrží asi tak dlouho jako jiné značky ale šlo mi spíše o s GTX nebo bez, především teď přes rok a na běžné noseni.

Ahoj, pokud to ještě nemáš vyřešené, já mám na běžné chození Adidas bez GTX a Salomon s GTX. Nemůžu říct, že bych poznal nějaký velký rozdíl, teda krom toho, že Salomony promoknou o něco později. Nosím je i v létě místo pohorek a nemám nejmenší problém, naopak jsou to moje oblíbené boty na teplejší část roku. Když je horko, beru si do nich obyč. tenké bavlněné ponožky a pohoda, nohy v suchu.

Jinak z mého pohledu goretex dává smysl v pohorkách. U tenisek je to plus, ale protože se mi do roka stejně někde roztrhnou (a nosím je ještě dlouho potom), je mi to víceméně jedno a vybírám si spíš podle toho, co mi sedí na nohu.
Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/17/2011
Zdravím. Vie mi niekto odporučiť dobré turistické rukavice? Stačí značku. Hľadám niečo trojsezónne a hlavne odolné. Mal som Mechanixy, vydržali jednu turistiku a jedno sťahovanie, nikdy viac.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2023
Filco napsal:
Zdravím. Vie mi niekto odporučiť dobré turistické rukavice? Stačí značku. Hľadám niečo trojsezónne a hlavne odolné. Mal som Mechanixy, vydržali jednu turistiku a jedno sťahovanie, nikdy viac.

Nevím jestli lze rukavice škatulkovat jako spacáky, podle mě ne, ale všechny mé rukavky + karbonové turistické hole jsou od: Black Diamond.
A maximální spokojenostOk
*click*
BD - Gloves
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum