ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Uncovsky Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2015
Tak máme v Americe Matěje a Jardu 😁 držte nám palce, ať všechno vyjde jak má! Anička

Unčovský vložil tyto přílohy:
Messenger_creation_a4ff7465_1c90_4c82_81cd_df3d3b0b8a35.jpeg.jpg
Messenger_creation_07e30d59_2b9e_4182_8efd_77a6571faa14.jpeg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/15/2020
Tři roky se mnou a stále můj oblíbený nůž. Skvělá práce Matěji a Aničko 👌

Zhavry vložil tyto přílohy:
IMG_20231016_210338.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Unčovský napsal:
Tak máme v Americe Matěje a Jardu 😁 držte nám palce, ať všechno vyjde jak má! Anička

To určitě drží všichni, ale taky by nás(mě určitě😁) zajímalo, s čím tam jel Happy?
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Ahoj,
Moc děkujeme za podporu. Ještě sedím na hotelu v Atlantě. Výstava za mnou, vůbec jsem neměl čas se podívat po výstavě seděl jsem u stolku skoro celý čas.

Jen jsem pozdravem spyderco, dokonce věděli kdo jsem že od nich mám tu díru zaplacenou, tak super. Jinak jsem nikoho moc jiného ani navštívit nestihl.

Měl jsem sebou 17 nožů, jsou to ty videa na předchozí stránce. Fotek moc taky nemám, klasika 😀

Plánujeme nějaké změny do budoucna, tak snad se vám také budou líbit.

M.

20240607_084153.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Ahoj,
ještě bychom strašně moc rádi chtěli poděkovat jednomu členovi zde na knife, který nám s vystavou neskutečně pomohl a asi bez něj by to všechno nedopadlo tak dobře. Ještě těsně před tím než jsem odletěl tak jsem mu stihl udělat malý dárek. Prejze jsem se tematicky trefil a udělal mu velkou radost. Ještě jednou děkujeme. M.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Pěkný moc, všechno!

A příští rok budete muset jet znova 😉, nestihl jsem bohužel na vás upozornit jednoho z top tvůrců videí o nožích včas 🤦

Tyler vložil tyto přílohy:
Screenshot_2024_06_11_16_11_04_727_com.instagram.android.jpg.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Ahoj,
v neděli jsem doletěl a od té doby vůbec nestíhám, nějak se mi nahrnula práce. Každopádně všem bych chtěl moc poděkovat za podporu. Moc jsem nestíhal fotit, výstavu jsem byl skoro celou dobu za stolkem tak z ní nemám skoro nic :D.

Pokud Vás to zajímá tak krátké foto shrnutí.
Byl jsem v US, 15dní, odlet z Prahy do NY, od od tama přesun za kamarádem do NJ. Tam jsem zůstal pár dní. Pak s dalším kamarádem jsme autem jeli 2dny z NJ do Atlanty. Takže takový roadtrip. Pak bydlení v hotelu a výstava. Někteří nadšencí tam kempovali před vchod již od úterý. Takže pozdravit, rozdal jsem pár triček atd.

V pátek začínala výstava, nejvtipnější na tom bylo, že jsem si spletl vchod a bez jakékoliv kontroly jsem došel až do hlavní haly ke svému stolku, tam jsem se nachystal a počkal na zahájení. Takže asi jen tolik k bezpečností :).

Výstava byla veliká, to je asi hlavní slovo co to vystihuje. Na výběr bylo ze všeho. Jarda, který jel se mnou tak to ani za dva dny nestihl projít. Bylo to náročné, ke konci už jsem skoro nemluvil a všude vevnitř klimatizace a venku 35stupňů neudělá taky nejlépe. Výstava bych řekl celkem úspěch, tak spokojenost.

Pak vnitrostátním letem do z Atlanty zpět do NJ. S kamarádem pár výletů. Pizza, pláž a odpočinek. No a nakonec letadlo z NY do Prahy.

Matěj

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
6.jpg.jpg
7.jpg.jpg
8.jpg.jpg
9.jpg.jpg
10.jpg.jpg
11.jpg.jpg
12.jpg.jpg
13.jpg.jpg
14.jpg.jpg
15.jpg.jpg
16.jpg.jpg
17.jpg.jpg
18.jpg.jpg
19.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Ahoj,
po příletu to na mě nějak všechno spadlo, možná i korona na výstavě, se to tam promořilo, tak jsem byl rád, že jsem rád :). No každopádně už jsem zase strávil pár dní v dílně a tady je výsledek.

Další novinka je, že jsme si řekli, že bychom to zase chtěli posunout dál, tak opět přijmáme zakázky :)

Matěj

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
7.jpg.jpg
8.jpg.jpg
9.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast